Crema pentru ochi

Crema pentru ochi | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-mi cumpar o crema pentru atenuarea ridurilor fine de la ochi.(acele riduri care se formeaza cand razi,la coada ochiului)Ma gandeam la produsele de la Galenic,dar cosmeticiana mea,mi-a recomandat sa nu apelez inca la ele(33 ani),fiind foarte tari.Nu stiu ce sa cumpar,poate ma ajuta cineva cu un sfat "probat".Vreau ceva foarte bun,foarte scump,dar care sa fie eficient,exista asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am folosit crema si gelul pt. ochi de la Oriflame, cea de la Avon (am uitat cum se numeste), cea de la Nivea (cu Q10 parca), acum folosesc de ceva timp " All about eyes" de la Clinique de care sunt f.f. multumita, si de cand a venit frigul ma dau seara si cu ulei Vita E (il gasesti la farmacie).Mi-am cumparat si capsulele de la Elizabeth Arden, tot pt. ochi..

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Am vrut sa spun crema si gelul de la L'Oreal, si de ele am fost multumita...dar tot Clinique e mai bun...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

salut! eu am o adevarata manie pentru creme si am inceput sa folosesc contur de ochi inca de la 25 de ani (acum ma apropii vertiginos de 29). am incercat destul de multe: loreal, garnier, dr.soleil, nivea, chiar si galenic. realitatea e ca nici una nu face sa dispara ridurile alea fine, dar eu cred ca intarzie aparitia altora. mie mi-a placut mult cea de la galenic, era una intr-un borcanel portocaliu, cu vitamine, parca messager. dar am o prietena care e incantata de all about eyes, de la clinique. acum am una lancome, primordiale intense yeux se cheama, e buna, dar o caruta de bani si sa nu crezi ca dispare vreo linie. oricum, dupa 30 e bine sa folosesti un contur de ochi, cred eu, preventiv.
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Multumesc mult,Victoria,chiar aveam nevoie de informatia asta,pentru ca vreau sa-mi cumpar ceva,azi.Ai fost multumita,adica au disparut ridurile,daca da,dupa cat timp?Si cat costa crema de la Clinique?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor,

O observatie de-a mea; aici in Cipru femeile nu au niciodata varsta pe care o arata, ci mult mai mult in realitate. Adica au 70 de exemplu si ele arata de 50 sa zicem, au 40 si arata de 30. Pe mine m-a socat la inceput treaba asta si mi-am dat seama ca nu sunt cazuri izolate cele pe care vi le-am descris. Pe langa efectul incontestabil pe care alimentatia il are in intarzierea imbatranirii (adica mult ulei de masline, carne slaba, legume si fructe tot timpul anului), eu mi-am varat nasul in budoarele damelor, (impropriu spus, ca doar ma roaga sa cumpar de la dury-free produsele cu pricina), ca sa aflu ce folosesc ele. Ei bine, se cheama Helena Rubinstein gama, e una dintre cele mai scumpe pe care le-am vazut eu si au tot felul de serum pentru ochi cu tot felul de ati-aging factors si ingrediente miraculoase. Stiu ca soacra-mea le foloseste de zeci de ani si pot sa va spun ca la 70 arata ca la 50 de ani. Nu stiu ce fel de produse au pentru tenurile tinere, insa vedeti, interesati-va, poate gasiti ceva potrivit.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Simpatice cremele acestea. Mai o firma, mai un laborator… dar eu vad in jurul meu ca mult laudatele efecte ale acestor creme nu sunt valabile pentru toate persoanele si multe femei devin de-a dreptul dependente de ele.

Am vazut si am discutat cu multe persoane care nu iau nici un tratament cosmetic, dar nu-si arata varsta… si stiti la ce concluzie am ajuns ? Viata lor este plina de impliniri si stiu sa se bucure de cele mai mici lucruri… iar despre riduri ? Nici nu se gandesc la ele, asa ca nici ridurile nu vin sa le bazaie !!!

Chiar ma gandeam intr-o zi privind la o doamna de 60 de ani care avea o fata senina si luminoasa ca la 40 de ani: Doamne, cata PACE degaja aceasta doamna… si, pe cuvant, asa era ea, naturala, linistita, nu era ceva comandat !

Cam asta am vrut sa spun… poate ca nu a fost in concordanta cu subiectul, dar va pun si eu o intrebare: de ce ne bazam atata pe lucrurile exterioare noua ???

DARAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna tuturor...intotdeauna am fost obsedata de batranete[si sunt inca,desi sunt f tanara]pot sa va spun ca intradevar crema de la Clinique este buna,,all about eye`s sau anti-gravity,,dar cea mai ieficienta mi s-a parut cea de la Loreal si cea de la Shiseido..,,Bop vitalizing eye contour cream sau aceiasi firma,,cle de peau,,serum pour les yeux,,..pupici si sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

cea de la Shiseido..,,Bop vitalizing eye contour cream sau aceiasi firma,,cle de peau,,serum pour les yeux,,..

Scuze ca intru asa peste voi...dar esti singura persoana pina acum care aduce aminte de produsele Shiseido...si pentru ca sesizez ca traiesti in Japan...eram curioasa cum sint catalogate acolo?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Ultimile doua creme sunt de la Shiseido ,firma cea mai buna de cosmetice japoneza,eu una am folosit pana acum Clinique ,Loreal,Cristian Dior,Estee Lauder si mai nou am incercat cremele de la Shiseido si pot sa-ti spun ca sunt foarte multumita de ele aici sunt destul de scumpe [dar avand in vedere ca japonia este totusi o tara serioasa in fabricarea produselor]m-am riscat si mi-am cumparat creme fabricate de ei [le folosesc de o saptamana ]dar sunt f multzumita..normal mai intai mi-au facut un test pt verificarea tenului cu un aparat special apoi mi-au dat niste mostre de creme si dupa le-am folosit cam o saptamana m-am decis ca am gasit ce cautam..Oricum ce pot sa-ti spun despre aceasta firma este ca stiu ca mai nou a intrat si in eoropa si ca merge destul de bine [am vazut standuri si in Frankfurt si in Viena]probabil ca mai sunt si in alte tari sau duty free-uri.te-am zapacit de cap dar sunt foarte entuziasmata de rezultate!

Mergi la inceput

Draga Lilach in verva mea ,am deviat de la intrebarea pusa mie[,,scuze,,] este catalogata ca fiind cea mai buna firma de cosmetice japoneza!sau cel putin asa stiu eu!Pupici si scuze ca te-am zapacit de cap!

Mergi la inceput