Bebelusi de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Da, da, sa scriem, ca o iau altele in fata...
Andrada a implinit sambata, 8.11, 4 luni, deci e deja "mare".In continuare bea doar suc de mar (deja a ajuns la 70 ml si ar mai vrea), morcov nici pomeneala, si lapte cate 150 ml la fiecare masa, adica de aprox.5 ori pe zi, ca si-a facut programul ei si trebuie s-o hranesc atunci cand vrea ea, nu cand cred eu de cuviinta.Bunica-sa a tinut-o la ea acasa 4 zile (cu noptile aferente) si a invatat-o prost, sa stea de vorba cu ea pana la 2 noaptea si la fel dimineata la 6, cand o apuca foamea. Prima noapte petrecuta acasa dupa aceasta mini-vacanta a fost un cosmar pentru mine : bebele vroia sa vorbim, mie imi picau ochii in gura de somn, nu vroia nici lapte, nici ceai, nu plangea, dar avea chef de vorba si chiuia cand vedea ca nu o bag in seama.Pana la urma, tot eu am fost mai tare: am dus-o in patut, am lasat-o sa se maraie, am luat-o si in brate cand a inceput sa planga, pana la urma a adormit, si eu am fost zombi la lucru a doua zi si imi venea sa dorm cu capul pe birou...Asa ca i-am zis soacra-mii, f.f.dragut si nu s-a suparat, ca trebuie sa-i respecte programul pe care i l-am facut noi acasa si sa nu o tina in brate pana la 2 noaptea, ca eu si taica-su nu facem asa ceva.Matza mea a chirait la inceput ca nu ii suflu in fund ca bunica-sa, dar i-a trecut.
Acum isi ridica piciorusele spre gura, lucru care nu-i prea reuseste, ca e prea dolofana, dar se amuza sa le ridice si apoi sa le tranteasca inapoi.Deja nu mai are loc in carut decat daca ii scot piciorusele prin gaurile alea, dar e frig uneori si nu mai pot s-o acopar, asa ca o inghesui inca vreo 2 saptamani, pana se invata sa stea in fundulet si o vom plimba in marsupiu.Apropo: e bine daca o pun in marsupiu la varsta asta ???
De vreo saptamana ii dau Debridat de 3 ori/zi si mi se pare ca nu o mai doare asa rau burtica dupa masa.Face in continuare kk o data pe zi, dar macar nu mai plange cand se screme.oricum, nu-i prea place gustul debridatului, i-l pun in ceai sa o pacalesc, dar il inghite cu mofturi.Insa zau ca nu mai stiu ce sa-i dau, ca am incercat absolut orice, si Sab Simplex, si Gripe Water, si Bonnisan, nu mai stiu !
A descoperit ce fain e sa ma traga de par cand o pup pe burtica, si trage, nu se joaca! Noroc ca am par scurt si destul de putin...Culmea e ca numai pe mine ma trage, cu restul lumii nu are treaba.Dar nici nu chiuie cand o pupa altii..macar atat...
Acum, noua pozitie preferata e sa stea in brate "in picioare", adica cu fata la camera si spatele pe burta mea si sa o tin de sub fundulet ca si cand ar sta pe scaun.Mi-e putin frica: e voie sa stea in fundulet asa, chiar daca e in bratele mele ??Inca nu am pus-o intre perne in fund, nu stiu daca nu e prematur, voi ce ziceti ? Are 7,300 kg, nu e prea grea sa o pun in fund ??/Intreb si eu, scuzati imbecilitatea exprimarii !
Si tot vroiam sa va intreb: e cazul sa-i dau supa de zarzavat acum, cand nu papa decat lapte, ceai si suc de mere? Sau sa introduc intai sucul de portocale si abia apoi supa ?? Cereale nu vreau sa-i dau, e si asa grasuta, nu cred sa mai fie nevoie...Voi ce ma sfatuiti ?
Miercuri mergem la vaccinul de 4 luni si ma apuca disperarea inca de pe acum la gandul ca iar va plange toata ziua din cauza vaccinului anti-polio, administrat oral.Ai vostri au avut aceleasi probleme ca si la vaccinul de 2 luni ?
Va pupam pe toti/toate si mai scriem cand avem putina vreme.
Andrada+Puppe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pt. ca sotul meu a avut ceva treaba azi la birou, iata-ma si pe mine prezenta doua zile la rand.

Astazi am fost in vizita la o colega cu o fetita care face peste trei zile 2 luni. Cat de micuta mi s-a parut! Si usoara ca un fulg. Parca am si uitat cand era Mariuta asa de mica (si era mica, ai dreptate, Kehleyr). Ce m-a mirat f. tare a fost ca fetita colegei mele gangureste mai mult decat Maria. Ea zicea ghe, ghe si Maria facea niste vocalize (tipa din gat, de a speriat-o pe aia mica). Copiii vostri au inceput sa spuna silabe de genul da-da, pa-pa etc?

Puppe, eu am pus-o in marsupiu in pozitie orizontala de la cateva zileiar de la doua luni in pozitie verticala, pt. ca deja nu mai avea loc. Stiu ca sunt pareri pro si contra referitor la purtatul in marsupiu, dar noi, de vreo doua ori pe saptamana asa ne plimbam. Nu cred ca exagerez, pt. ca ea oricum ar vrea sa stea in picioare. Am uitat sa va spun ca, mai nou cand o tin de manute sa o ridic in fundulet, nu mai vrea sa se ridice si incearca sa sara in picioare, doar ca nu ii reuseste figura si, in final face podul in cap.

Daca aveti (sau aveti de gand sa cumparati) scaunel de masa, de la ce varsta ii puneti in el? Eu am facut cateva probe cu Maria si e superincantata de el. Loveste cu jucaria in masuta si chiuie.

Noi vaccinul o sa il facem cam peste o saptamana si speram sa fie la fel de bine c la cel de doua luni. Nu a plans decat cand i-a introdus serul si nu a avut nici o reactie. Va tinem pumnii si voua, Puppe!

Tati e din ce in ce mai mandru de fata lui, spune tuturor ca are cel mai frumos copil (si e convins de asta) E fericit ca Mariuta lui rade la el cand il vede si nu il mai scapa din ochi, iar dimineata o ia in pat si au minutele lor de tandrete cand vorbesc si se pupacesc. Mai nou, dorinta lui este sa aiba 3 fete (!!!!!!). Eu mai vreau un baietel, asa ca incerc sa il mai temperez.

Va pupam!
Cornelia si bb Mariuta

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Uraa..Am facut 4 luni....vineri pe 7.

Hop si noi! Am fost destul de ocupate zilele astea ptr.ca am botezat-o pe tuturica..am avut o groaza de emotii, sa iasa bine..a iesit super bine. A dormit tot timpul slujbei,nasul a facut spectacol...ii scotea suzeta, o tragea de obrajorii, ii punea piciorusele picior peste picior..si ea nimic..dormea dusa...toata lumea din biserica ( care era aproape plina) se amuza si princhidelul nu avea nici o treaba. Cand a bagat-o in apa a plan putin, dupa care a stat treaza pana la sfarsit..iar cand i-a taiat perisorul urmarea fascinata foarfeca. A fost o dulceata..va aratam si poze in curand..

Adi, eu pe Mihaela Radu o stiu din spital..polizu..a fost neonatologul care a vazut-o pe bb de cand s-a nascut si a venit si acasa dupa. Periodic mergem la control, sau o chemam pe ea acasa. Chiar vreau sa mergem saptamana asta, sa ne mai vada.

Fetelor cand vad cate planuri faceti cu mancatul diversificat..parca as vrea si eu sa incerc sa ii dau un pic de.. altceva. Maya mananca numai lapte de la mine, nu a mancat nimic altceva si toti doctorii ii spun sa o tin asa cat pot..macar 6 luni, fara sa ii bag nimic in plus.
Ea se satura bine de la lapte, si este si super grasunica..cred ca are aproape de 8 kg, dar este si lungana..va dati seama daca ii bag si alimente.

Eu nu stiu cum sinteti voi dar eu am devenit dependenta de copilul meu..nu pot sa o las nici 1 ora cu altcineva ..parca imi lipseste o parte a corpului..ieri la petrecerea de dupa botez imi venea sa plec tot timpul sa stau acasa cu ea..nu ma satur..si daca altcineva( mama, soacra, etc) o tine mai mult in brate, deja simt ca imi lipseste..poate ca sint egoista si o vreau numai pentru mine...credeti ca sint exagerata???

Cornelia eu o tin de cateva saptamani bune in fund....cand stau eu jos si o tin in brate o pun in fund, am pus-o chiar si in fotoliu..ii place f tare...cred ca s-au saturat si ei micutii de privit de jos...vor si ei vedere de ansamblu.

Eu nu am intrat de cateva zile de forum si de abia asteptam astazi..credeam ca ati scris 5 pagini..haide sa fim si noi mai active...

Va pupam Carmen si Maya
www.community.webshots.com/user/carmenmaya

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

buna ma numesc mihaela si am un bebe de 5 luni in curand, e un baietel.Sunt noua printre voi si as dori sa va cer si eu cateva sfaturi... mai ales ca e primul copil alostru.
pana la 3 luni a dormit destul de bine noaptea chiar daca sves colici...scancea putin si gata.Insa de la 4 luni nu mai inteleg , se trezeste destul de des fie la 1/2 de ora fie din 2 in doua ore. Noaptea eu ii dau san cam de 2 ori, poate asta nu e bine?!
Are o masa la 21:30 apoi la 1 si la 4:30 dimineata.
In rest e un prunc foarte ager in toate miscarile: se roteste, sta pe burtica f. bine si daca il pun in carut(caci asa il plimb dupa mine prin casa) da din picioare mereu
Si mai e ceva cu riscul de a fi prea pisaloaga()nu-i place supita de legume si nici cea de carnita... daca s-ar putea ar manca asa cum o prepar sotului cu cateva condimente(dar asta nu pot sa-i dau)Astept un sfat de la cei mai cu experienta si va doresc toate cele bune bebelusilor vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetelor,

Buna Salina bine ai revenit, cred ca mai lipseste Lya si suntem formatia completa.
Pa noi ne-a vazut tanti doctora vineri (la 3 luni si o saptamina), binenteles ca a zis ca am luat putin in greutate si ca trebuie sa facem ceva in directia asta, acum avem 4.5 Kg si 61 cm, cred ca suntem cele mai slabute, e drept suntem mai micute de varsta. La ce silueta avem deja ne gandim cu tati sa contactam o agentie de fotomodele pentru mai tarziu :-).
Tanti doctora ne-a spus sa incepem cu pulpa de fructe, m-a debusolat complet, a zis sa ii dau pulpa de fructe si nu un singur fruct ci mar cu banana si cu portocala. Cred ca e bun , de abia astept sa il preparam ca ce ramane sa halim noi, dar parca imi e frica sa incep asa de devreme. Noi suntem alimentate artificial cu lapte NAN Ha, deocamdata a fost singurul care ne-a placut cat de cat si de la care nu ne-a durut burtica.
Adi: o intrebare personala daca nu te superi, sunt cam multe coincidenta de nume si data si sunt curioasa, ai terminat MF4 ?
Kara: am luat si noi Humana HN, dar se omogenizeaza foarte greu, cel putin asa mi s-a parut mie. Am incalzit apa destul de tare si parca tot nu se dizolva, arata ca o emulsie.
Apropo de marsupiu, eu am pus-o pe Irina in el de la 2 luni, dar am sustinut-o putin de spate. I-a placut tare mult cred pentru ca a adormit instantaneu.

Pupici, Adi si Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

PUPPE, si eu o tin cum spui tu scaunel la mine in brate, de pe la 3 luni deja, si ii place foarte mult. Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme, sunt deja marisori . Doar sa nu stea chiar tot timpul asa. Stefania adora cand mergem in oglinda si ii arat bebelusul din oglinda, asa ca facem turul camerelor in fiecare zi... Intre perne eu stiu ca nu e bine pana nu incepe sa se ridice singurica, dar noi am avut un pic de probleme cu pliuri asimetrice si de aceea suntem mai atente...
Cum te-ai indurat sa o lasi 4 zile la bunici??? Ai fost in delegatie sau ceva de genul asta?
Iar cu marsupiul, noi il folosim de la doua luni, acum mergem deja cu fata la directia de mers. Dar nu ii place teribil, sau poate nu e obisnuita pentru ca nu l-am folosit prea des...

CORNELIA, Stefania zice numai vocale sau combinatii de doua vocale (oa, au), altceva nimic. Si chiuie cum zici si tu Cu scaunelul de masa nu stiu ce sa spun, sigur voi cumpara, dar cred ca pe la 6 luni, cand va sta singura usor in fundulet.

CARMENUTZA, m-am distrat cu povestile de la botez . Eu zic sa fii fericita ca ai suficient lapte sa ii dai exclusiv asta. Are timp toata viata sa manance alte bunatati! Apropo nu voi aveati probleme cu un piciorus? (scuza-ma te rog daca incurc persoana ).

MIHAELA bine ai venit! Imi pare rau, dar nu stiu ce sfat sa iti dau... Poate nu se satura de la san si de asta cere si noaptea. Inteleg ca ii dai numai san. Poate ar trebui sa vorbesti cu doctorul si sa ii introduci seara cereale, stiu ca cerealele umplu burta si atunci bb doarme mai mult. O alta posibilitate ar fi sa incerci sa ii dai noaptea ceai in loc de lapte, si atunci ti-ai dai seama daca intr-adevar ii este foame sau se trezeste doar pentru ca s-a obisnuit asa...

ADITZU, apropo de greutate poate seamana cu voi . Nu stiu cum e sotzul tau, dar tu tin minte ca erai foarte slaba cand te-am vazut la Scoala Parintilor.
Ce mai face Irinuca la picioruse? Masaj in continuare?

Saptamana trecuta am luat si noi in greutate 180 gr., in sfarsit... Acum avem 6.440. Azi facem vaccinul de patru luni, intrucat la doua luni nu am avut probleme sper sa scapam usor si acum. Vreau totusi sa vorbesc cu doctorita sa ii introduc niste cereale, cred ca nu se satura chiar complet de la san...

Salutari tuturor,
Dana si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna,
ma bucur sa vad ca si alte fete din generatia "mamici de iunie-iulie 2003" n-au uitat forumul.
Dupa prima saptamina la serviciu am petrecut si eu week-end-ul cu Luca non-stop, ca mi-era dor sa mai stau cu el. Ma bucur ca are un program cit-de-cit stabil: se trezeste pe la 7-8, maninca, apoi vorbim sau se joaca singur in patut cu jucarele si adoarme iar; se trezeste pe la 10-11 cind ii dau suc de mar (ptr puppe: nu au voie mai mult de 60 ml suc/zi ptr ca sa nu faca colita) si incerc sa-i dau si pulpa cu lingurita, dar am senzatia ca nu va invata niciodata sa manince, eu ii dau pe o parte iar el scoate tot pe partea cealalta, incepem civilizat cu lingurita si barbita curata si sfirsim cu degetele (mele si ale lui) + barbita patata toata + fata lui bebe plina de "urme" ale bataliei.... Dupa atita oboseala mai adoarme un rind pina pe la 13 cind maninca de prinz (200-240 ml), apoi are chef de joaca si vorbit si nu mai adoarme decit pe la 17, dar se trezeste repede ca sa manince de dupa-masa tot in jur de 200 ml. Seara facem baita si mincam pe la 21:30-22:00, dupa care adoarme instantaneu cu nelipsitul deget in gura. In timpul saptaminii cind e la bunici iese la plimbare dimineata dupa fructe, uneori si seara ca-i place sa vada luminile plimbat in brate, se uita fascinat in jur si nu zice nici pis. S-a invatat sa stea cumintel si in scoica in masina, cum eu il plimb de 2 ori/zi, stie despre ce e vorba si nu zice nimic cit ii leg centurile apoi eventual adoarme desi nu mergem mai mult de 10 minute... Am inceput sa-l las singur in spate si cind sintem si cu tati, ca sa nu se invete cu mine si sa plinga apoi cind se vede singur. Simbata am fost la cumparaturi prin Unirea, l-am plimbat in marsupiu cu rindul vreo 3 ore si n-a zis nici pis, a adormit chiar spre final. Problema e ca e destul de greu, acum 2 saptamini avea 7,5 kg, plus haine, dar e mai greu de umblat cu carutul si nici nu vreau sa-l las la bunici si in week-end ca tot nu-l vad toata saptamina...Ieri am fost sa ne bem cafeaua cu niste prieteni dimineata la Mall si l-am tinut pe Luca in brate, dormea ca un inger, toata lumea din jur se uita la el, mi-a fost si mila sa-l dezbrac ca sa nu-l trezesc, iar cind in fine s-a trezit singur a studiat pe toata lumea din jur, a ris la niste tipe care erau la masa de alaturi si vorbeau cu el, vad ca e fr. sociabil. Acum e foarte incintat daca il tinem de subtiori si sta sprijinit pe picioruse, iar daca il ridicam sa vada totul de sus ride in hohote si chiuie. In fundulet sta de mai bine de 1 luna, tinut in brate sau sprijit pe perne, acum mai ales se apuca de orice ptr a se ridica, nu mai vrea mai deloc sa stea culcat. Mie mi-e frica ca am tot auzit ca nu e bine ca e prea mic, dar se pare ca el e de alta parere, asa ca incerc sa limitez cit pot durata, dar il tin si asa. Sta si in cadita, se prinde cu minutele de margini si sta concentrat uitindu-se in ochii mei. Ieri il tineam in fundulet in bucatarie cit gatea tati si a inceput sa bata in masa cu palmele, era foarte convins de ce facea.
va mai scriu ca acum am treaba,
pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

LA MULTI ANI pt toti bbi sarbatoriti! Carmen, felicitari pt botez!
Adi, mersi pt compliment, da' sa stii ca mai am de dat jos vreo 6 kg.
Cornelia, bine ai revenit. Noi avem la fel probleme cu regurgitarea si dr a zis ca avem reflux gastric. Pe dc am citit ca in cazul asta e bine sa-l tii pe bb la vreo 30 grade, eventual in scaunelul de masina (sa si doarma acolo in timpul zilei). Ca atare, noi am facut asa de vreo sapt si nu am mai regurgitat chiar asa de mult.
Andra, daca bb nu ia bine in greutata, poate fi laptele de vina. Noi nu luam bine cu Nan fara lactoza, si mai stiu cazuri de bbi care nu au luat bine in greutate cu NAn. Incercati sa-l schimbati, si laptele nou bagati-l cate putin (o masura pe zi) facut in acelasi biberon cu NAn. Asa se va obisnui cu gustul nou. Taisia lua f bine in greutate cu Similac.
Noi am folosit marsupiul de pe la 6 sapt (cate putin) si Taisia parea tare incantata de el. Acum vrea sa stea in brate doar in fundulet, cand o pun pe burta se sprijina deja pe palme si are o jucarie preferata (un breloc cu chei de la Primii Pasi) pe care o baga in gura cu o mare pofta. In MAma si copilul scrie ca-i puteti pune in fundukett de la 4 luni, bineinteles - sprijiniti de ceva. Eu nu intentionez sa incerc asta, o s-o las pe ea sa se ridice singurica cand o sa vrea.
Ce bine ar fi daca am fi si noi mai active...ca sunt atatea lucruri pe care le putem impartasi...
Mai vorbim,
Gio si bb TAisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Sint bucuroasa...este prima noapte in care bb nu s-a trezit noaptea deloc(pana acum se mai trezea o data pe la 4 sa pape) si am dormit si eu mai mult. Eu eram dintre aceia care atunci cand se putea dormeam pana la 11-12. Si acum nu am mai dormit 6-7 ore la rand de cand am nascut.

O sa facem si noi vaccinul zilele astea.
Kehleyr nu noi am avut probleme cu piciorusul..de fapt multumesc lui Dumnezeu nu am avut nici un fel de problema pana acum.

Gio,si eu cred la fel ca sintem cam lenese pe forum in ultima vreme...si ce active eram cand eram mamici de iunie -iulie.

Maya nu are o jucarie preferata inca..se joaca cu toate...prin rotatie.

Bebelusii vostrii cum isi tin capul cand dorm pe spate? Maya il tine mai mult pe parti, nu prea doarme cu el drept..( intelegeti voi ce vreau sa zic).

Pe mine ma doare rau gatul de cateva zile, cred ca sint amigdalele...si tare mi-e teama sa nu racesc, mai ales ca eu alaptez inca, si nici medicamente nu pot sa iau..sper sa treaca cu ceaiuri numai.

Vedeti ca a venit iarna? E frig si urat..macar de ar ninge..voi cat ii mai tineti pe bebelusi afara pe timpul asta?

va pup si stam pe baricade...

www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Buna mamici si bebelasi

Ma bucur ca au revenit mamicile despre care nu mai stiam nimic. Dar oare ce mai face LYA. So fi dus la Cluj?

Nu am mai intrat pe internet deoarece m-am simtit destul de rau. Duminica m-a durut stomacul toata ziua. Spre seara s-a dus sotul si mi-a cumparat un pui la rotisor si salata de varza si sfecla. Am inceput sa am pofte. Cu Cristi nu a fost asa. Poate si din cauza ca nu mai ies asa des la cumparaturi. E dificil sa mergi prin magazin cu un bebe infofolit pentru vremea rece de afara , mi-e teama sa nu raceasca.

Simbata a cumparat sotul un storcator de fructe si legume, ca sa nu ma mai chinui eu sa storc morcovii. Duminica, fericita ca fac sucul usor si repede, ii pregatesc lui Cristi sucul afferent dar cin ii duc biberonul la gura … strimbaturi peste strimbaturi si isi tinea buzele strinse ca nu cumva sa-i bag ceva in gura , ba isi mai intorcea capul spre sinul meu ca sa fie sigur cu nu reusesc sa-i infig biberonul in gura. Nici ieri nu a mai vrut suc de morcovi, asa ca am inceput sa-i introduc sucul de mere.
Copilul asta ne face in ciuda, ceva de genul: “voi dati banii pe aparat, iar eu nu mai beau suc de morcovi.. sic!”
Sper ca o sa-i placa sucul de mere, ca deocamdata ce ii bag cu lingurita i se scurge din gurita si nu stiu cit reuseste sa inghita.

Noi inca mai sterilizam biberoanele si o sa le sterilizam mult si bine, deoarece prefer sa fiu eu linistita ca nu se imbolnaveste de la bacteriile ce apar in lapte cind stam mai mult timp. Oricum dupa ce bea ii limpezesc sticlele, dar e mai sigur sa le fierb. La fel si suzetele.

Vorbim aproape zilnic la telefon cu bunicii ( parintii mei) care nu mai pot de dorul lui Cristi.

De ceva timp si-a schimbat orarul de somn, astfel ca acum ma apuca 1 noaptea cind bebe se gindeste ca in sfirsit ar fi cazul sa se culce pentru somnul lung. Si colac peste pupaza, pe linga faptul ca se culca asa de tirziu a inceput sa chiuie si sa scoata niste sunete, cica vorbeste si el ceva acolo. E asa de dragut, dar mi-e teama ca o sa ne sune intr-o zi la usa vecinii sa ne intrebe ci facem copilului de tipa asa la ora aia.
E foarte hazliu cind se strofoaca sa vorbeasca, se incrunta si isi misca limba si scoate niste sunete, care iti dau impresia ca e suparat.
E fascinat de sotul meu . Cind il vede ii zimbeste si il urmareste cu privirea ca radarul.

Din cauza frigului , si mai ales a vintului nu am mai iesit afara cu bebe de simbata. Macar de nu ar bate vintul. Aici in Bucuresti vintul bate mai cu foc decit la Cluj. Vara te rogi sa mai adie vintul ( si nici vorba) iar iarna, te gindesti ce bine ar fi sa nu mai bata asa de tare. E o clima cu care nu o sa ma obisnuiesc niciodata. Si cind ma gindesc ca iar o sa ma apuce caldurile cu burta mare ma ingozesc.

Dar sa nu va intristez.

Ma gindeam ca ar trebui sa ma duc la doctor dar mi-e cam groaza sa ma pornesc. Daca imi zice ca o sa am gemeni? Ce ne facem? Va trebui sa ne mutam ca noi stam intr-o grasoniera si ma gindesc de pe acum unde o sa mai pune un patut pentru bebe 2.

Gata ca v-am plictisit.

Va sarut pe toate

Mergi la inceput