adobe photoshop
Raspunsuri - Pagina 4
adi2003 spune:
da am facut pasii astia, numai ca cele 2 imagini suprapuse sunt de marimi diferite si orientate diferit, fundalul pe orizontala si fotografia pe verticala.
qsar spune:
Da!... o luam de la capat... Atunci cand creezi un document nou, ejti "intrebat" de dimensiuni. Ca sa ai exact aceeasi dimensiune, "save a copy" a psd-ului tau. Deschide-o. In meniul layers ai in partea de jos un "tomberon"? Trage cu mouse Layer 1 la cos. Ti-au ramas numai Layer 2 si bkgr.?
Mergi pe bkgr. Selecteaza tot (ctrl+A) si "delete". Ce-ai obtinut?
qsar spune:
O poti colora cu galeata. De fapt asta este cea mai simpla metoda... si pe care puteam sa ti-o explic de la primul raspuns pe care ti l-am postat! Dar mi-a facut placere sa te "plimb" putin prin Photoshop.
Dupa ce colorezi bkgr. va trebui sa "lipesti" toate layer-ele (transparente si bkgr.) intre ele... Asta se face cu: (din menu) Layers...Flatten Image... Save as... *.jpg
Asta-i tot!
adi2003 spune:
FINAL DE LECTIE....MULTUMESC PROFESOAREI! AZI CHIAR CA AM FACUT CUNOSTINTA CU ADOBE! DAR E CU FINAL FERICIT!
MII DE MULTUMIRI CELEI CE M-A AJUTAT ATAT DE MULT, CELEI CARE A AVUT RABDARE SA-MI EXPLICE PAS CU PAS, CHIAR SI ATUNCI CAND MA "BLOCAM", DAR MERITA PT. FINAL! cine E? UN NUME CUNOSCUT DEJA:QSAR!=ADICA GABRIELA!
TOATE CELE BUNE SI MULTAM FAIN!
qsar spune:
Adi,
Mi-a facut mare placere, si oricand ai ceva de intrebat...te astept! Poti sa imi trimiti pe mail imaginile?(originalul si "opera" noastra)
Q (Gabriela)
lilach spune:
Adi,
sint sigura ca ai primit informatii mult mai pretioase de la Qsar.
Este profesionista .
Succes
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
qsar spune:
Am primit imaginile pe mail... Abia acum inteleg io ce vrea sa spuna sor'mea (profesoara) cand vorbeste despre satisfactiile "dascalitului" si despre mandria ptr. rezultatele "invataceilor".
Q (Gabriela)
adi2003 spune:
Gabi,ma bucur ca le-ai primit,chiar asteptam un semn din partea ta.
Legat de calitatea de "profesor" sa stii ca si eu am trait aceasta experienta, 1 an de zile...in final am renuntat.
adi2003 spune:
Gabi, mai ai chef de lectii? Azi m-ar interesa cum schimb fundalul cu un peisaj? Si unde as gasii un peisaj fain sa se potriveasca pozei...stii tu care...ca ai vazut poza... MERCI!