adobe photoshop

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Admirabila relatia voastra, dar...exista un dar. Va rog sa utilizati facilitatea mesajelor private pe viitor.
Va multumsc pentru intelegere. O idee insa am primit cu aceasta ocazie vis a vis de dorintza si posibilitatea informarii on line despre utilizarea unor produse software (in cazul de fata photoshop). Am sa mai reflectez la aceasta idee.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius, daca am facut ceva gresit, imi iau angajamentul ca la un semnal voi sterge acest subiect de pe forum.
Sa stii ca am folosit si mesajele private in discutia mea cu qsar despre adobe photospop, dar nu in totalitate, dupa cum ai observat.
Referitor la mesaje private, mie imi trebuie 5 min pana sa mi se deschida noul mesaj si inca 5 pana sa pot da un replay. Nu stiu care e cauza, mai ales ca nu intotdeauna e la fel. Uneori functioneaza normal PM.
Daca crezi ca nu e un subiect de interes general, poti sa-l stergi, nu ma supar...acum chiar ca mi-ai taiat elanul de a "invata" on-line adobe. E mare lucru cand cineva iti sare in ajutor!
Tot respectul,
adi2003

Mergi la inceput

Marius, pana la urma, mai putem posta pe acest subiect sau il lasam balta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

MArius,
Eu cred ca acest subiect poate sa continuie chiar trebuie! Noi sintem multe care citim mesajele si uite asa intrbarile nu se dubleaza. Eu personal le multumesc foarte mult fetelor ca au deschis acest subiect, si ce placere ne face sa ''profitam'' si noi cit mai multe de cunostintéle atit de apreciate lae Gabrielei. Te rog nu muta subiectul. poate ar fi interesant de creat o rubrica care s-ar putea intitula: Info informatica, sau mai stiu eu cum, poate gasiti voi un titlu interesant.
Dar nu opri fetele de à cotinua aceasta discutie.
Merci beaucoup.
Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emmy

MArius,
Eu cred ca acest subiect poate sa continuie chiar trebuie! Noi sintem multe care citim mesajele si uite asa intrbarile nu se dubleaza. Eu personal le multumesc foarte mult fetelor ca au deschis acest subiect, si ce placere ne face sa ''profitam'' si noi cit mai multe de cunostintéle atit de apreciate lae Gabrielei. Te rog nu muta subiectul. poate ar fi interesant de creat o rubrica care s-ar putea intitula: Info informatica, sau mai stiu eu cum, poate gasiti voi un titlu interesant.
Dar nu opri fetele de à cotinua aceasta discutie.
Merci beaucoup.
Gabi mama lui Emma

Emmy, m-a impresionat mesajul tau si iti multumesc pt. ca l-ai scris.
Sa stii ca eu am continuat si azi colaborarea cu qsar(Gabriela), dar pe PM si putin pe chat, asta ca sa nu mai facem "greseli" pe acest subiect.
Gabi este o persoana DEOSEBITA, care si azi, de ziua ei, si-a gasit cateva ore sa stea cu mine pe Net sa-mi explice niste lucruri despre Adobe photoshop si ii multumesc inca o data si pe aceasta cale!
Mai rar intalnesti persoane care sa aiba atata rabdare in a explica. A avut rabdare cu mine (o incepatoare in utilizarea acestui program) pana la sfarsit!
Si eu eram de parere ca explicatiile care mi le-a dat ar fi putut fi utile si altora de pe forum, mai ales pt. cei interesati despre acest program. Gabriela chiar stie foarte bine sa il utilizeze, stie multe artificii si eu am ramas impresionata ca a avut "puterea" sa mi le impartaseasca si mie.
Acum e decizia lui Marius sau a altor moderatori daca acest subiect va mai continua!
Gabriela inca o data LA MULTI ANI! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

Mergi la inceput

Nu vreau sa fiu gresit inteles. Am si eu certitudinea utilitatii informatiei de specialitate motiv pentru care mi-a dat de gandit asupra unei noi sectiuni specializate in acest sens afirmatie pe care am si facut-o dealtfel in raspunsul meu. Ceea ce am vrut sa precizez a fost doar ca discutiile relativ private se pot conduce prin intermediul mesajelor private. Recunosc insa utilitatea mult mai larga a informatiilor postate care se pare ca au captat (inclusiv mie) atentia si altor persoane.
Ceea ce am facut eu a fost mai degraba o invitatie. Noi nu dam ordine, nu taiem in "carne vie" nu suntem Dumnezeul acestui site. Intentia www.desprecopii.com si prin moderatori este de a obtine efecte in primul rand pozitive, de a contribui la cresterea calitatii informatiei, de a accepta pe fiecare membru in primul rand ca un "oaspete" al acestei comunitati.
Nu aveam de gand sa inchid un astfel de subiect care este concis, cu raspunsuri directe la intrebari directe. Ar fi o eroare. Mi-a trecut insa prin cap lansarea unei sectiuni specializate un fel de brainbench (sper ca asa se scrie...). Nu am ajuns sa propun o astfel de sectiune.

Mergi la inceput

Marius, multumesc pentru acest mesaj, acum am inteles mai bine ce ai vrut sa zici initial.
Voi fi si eu mai atenta la ce scriu despre adobe, adica mesaje care sa se adreseze si celorlalti, nu numai o simpla discutie cu Gabriela.
Poate voi face pe viitor si o sinteza a discutiilor, asta ca sa inteleaga mai bine si ceilalti interesati in utilizarea acestui program. Pentru mine a fost de un real folos deschiderea acestui subiect, pentru ca era o dorinta de a mea nerealizata de cateva saptamani de cautari. Problema e ca daca nu intrebi, nu vei obtine ce cauti prea usor...
Toate cele bune, voi reveni la acest subiect!

Mergi la inceput

Qsar, te invit sa ne mai dai cateva detalii in legatura cu acest soft. Informatiile tale sunt de un real folos!
Spre exemplu, de unde luam cele mai reusite background-uri?

Mergi la inceput

Ma alatur cererii lui Adi, sincer timpul nu mi-a permis decat sa copiez ceea ce ati postat aici urmand sa citesc cu atentie atunci cand timpul imi va permite. Sunt si eu direct interesat de prelucrari din motive private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

imi bag si eu nasucul aici pt ca am si eu o intrebare....
eram invatata ca daca vreau ca o imagine sa-mi iasa cit mai buna si s-o pot printa color la scara reala, trebuie sa lucrez cu rezolutie 300... si uneori trebuia sa ma lupt cu un .PSD de citiva zeci de mega... iar jpg-ul era si el de cel putin 1-2 mega.... Am avut surpriza sa gasesc pe net imagini FOARTE BUNE, de o claritatea extraordinara dar cu rezolutie 72! si deci automat ca JPG-urile nu mai sunt atit de "grele"! care-i "smecheria" in acst caz? m-as bucura enorma daca cineva ar reusi sa ma lumineze...

in legatura cu background-urile... ori iei de pe net o imagine care-ti place si pe care o faci "ferfenita" si o prelucrezi cum vrei tu, de ex gasesti imagine frumoasa cu un munte dar pe tine te intereseaza doar o bucatica de munte, pe care o decupezi si o pui in imaginea ta. Cel mai fain este sa folosesti filtrele si asa poti folosi ce fel de background vrei plus un filtru care-ti place si care se potriveste cu ceea ce vrei tu sa-ti iasa din iamginea respectiva... La "FILTER" gasesti o tona de filtre care pot da f bine in imaginea ta, trebuie sa ai doar rabdare sa le vezi pe toate si sa alegi ce-ti place.

de ex vrei sa faci un foto-montaj, alegi ceva cu niste culori care-ti plac, te duci la FILTER -> BLUR -> RADIAL BLUR si alegi SPIN ori ZOOM, incearca sa vezi care-ti place mai mult, cu un Amount de 40-50 si o sa vezi ca toate culorile se amesteca de parca ar fi fost amestecate cu pensonul pe un sevalet. Peste acest background aduci imaginile care-ti plac, de ex chipurile celor dragi si dupa ce le decupezi, selectezi Blending Options (Layer->Layer Style->Blending Options) si alegi Outer Glow cu Spread de 20-30, size 100 si range 100, vezi ce-ti iese si bineinteles daca-ti place, daca nu sunt si alte optiuni.

mult succes si.... stie cineva cum sa fac imagini grozave chiar daca au rezolutie mica?...

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput