Mamici de martie-aprilie 2004(3)
Raspunsuri - Pagina 6
malina_mircu spune:
stai sa miste si sa raspunda la stimuli, sunt sigura ca atunci ii va face placere sa se joace si va intelege ca este un mic omulet.
Ela76 spune:
Buna, dragele mele mamici cu burtici!
Desi imi mai arunc cate un ochi sa vad ce mai e nou prin forum, aproape ca nu am timp sa va scriu si eu cate ceva.
- Diana, Gogosarul e foarte aproape de blocul in care stau eu - locuiesti pe aproape?
- Desi am auzit si eu cu indemnizatia de ~6,5 mil nu pot sa am incredere, caci la noi regula este ca intai arunca unul o vorba prin presa si apoi 20 se chinuie sa o dreaga.
- Ieri am avut pentru prima data greturi asa, din senin (suntem in saptamana 11) - cam neplacut, n-am ce zice, dar speram sa scap daca tot n-au fost de la inceputul sarcinii. Si astazi sunt cam ametita, dau vina pe nori.
- Micky, ma bucur nespus sa aflu de schimbarile viitorului tatic - avem si noi un prieten care s-a schimbat cu totul de cand are propriul pui. Numai despre fetita lui de 2 luni vorbeste - cum doarme, cum mananca, cum ii face baie etc.
- De vorbit cu , vorbim amandoi, plus ca facem planuri unde o sa fie patutul, de care patut, cine vor fi nasii etc. Problema e ca de regula ajungem seara acasa si eu adorm rapid, inainte ca tati sa vina la culcare. Sper sa se mai potoleasca agitatia de pe la servici, la amandoi.
- Pe 11 oct sunt nasa de cununie si de botez la Baia Mare, la niste prieteni. Problema e ca obiceiurile sunt putin diferite si trebuie sa ma documentez corespunzator. Cred ca va fi frumos.
Gata, am scris o gramada, tre' sa fug la treaba! Pupici!
Ela
diana76 spune:
Ela, si eu stau foarte aproape de Gogosarul. Mai exact pe Turda 102 (blocul cu Adras si Ford la parter)...tu unde mai exact???hehe, suntem vecine!!
Ma bucur pentru voi ca suntei nasi, e ceva minunat, mai ales ca sunt doua evenimente in acelasi timp: si botez si cununie.. Sa fii sigura ca sunt alte obiceiuri, pentru ca diferente mari sunt si intre Sinaia si Bucuresti din punctul asta de vedere, d-apoi intre Bucuresti si Baia Mare!!
pupici
diana76 spune:
Mai, mamicilor, dar tacute mai sunteti....Ce e cu voi??
Stiti, vreau si eu un sfat de la voi, eu de ieri am intrat in a 13 -a saptamana si nu stiu cand sa ma duc la ecograf din nou. Va reamintesc ca prima data am facut ecografie cand eram in 7 saptamani jumatate. Vreau s ama duc la ecograful acela bun care a fost la Olimp, pentru ca din cate am auzit de la voi e cel ami tare, plus sunt extrem de curioasa sa vad ce e : bebeu sau bebitza?! Spuneti-mi voi cand sa ma duc , saptamana viitoare sau mai incolo??
pupici si merci pentru orice sfat.
Diana
machetuza spune:
buna dimineata burtici!!
diana76, eu pana acum am facut 3 ecografii: prima in sapt. 7 - cand mi s-a confirmat sarcina, a doua in saptamana 13- cand am primit si o poza cu "samburelul" si ultima in sapt. 17, in urma cu o saptamana.
Deci- in fiecare luna de sarcina. Pana acum nu mi s-a spus ce sex are bb... Dar voi intreba la urmatorul control - pe 22 oct.
Simona si din burtica de 18s si 4z
Kiara spune:
se zice ca in jurul 18-22 saptamani se face o echo pentru a studia placenta, dezvoltarea bebelui (vedeti la sarcina pe saptamani ca zice mai multe acolo-pe prima pagina).
mie medicul mi-a recomandat sa fac echo in jurul a 20 sapt., dar am reusit sa fac rost de o programare la dr. Pop la sapt 18. asa ca peste 2 sapt. voi afla sexul!
Mickyyy spune:
Neatza burticutze in devenire .
Eu o sa merg maine dupa-amiaza sa fac ecografie, e a doua.....si abia astept!!!! Se pare ca sexul cu mult noroc il poti afla prin saptamana a 16-a, daca nu cumva chiar mai tarziu.
Voi aveti cumva dureri de mijloc? Ca eu ma trezesc dimineata semi-paralizata, ma doare spatele groaznic.....si chiar daca imi iau portia de masaj zilnic , nu imi trece decat cateva ore....
Kiara spune:
Mickyy si pe mine ma doare spatele, mai ales seara! E o chestie normala zic eu daca ne gandim ca uterul creste si atunci mai preseaza pe ici pe colo. La fel si cu facutul pipi din2 in 2 ore. Eu ma trezesc de 3 ori pe noapte sa merg al buda.
Voi aveti nasul infundat si va curge sange din nas? Ca pe mine m-a exasperat, cred ca in fiecare zi imi curge sange din nas, acasa, la servici, pe strada...si e atat de nasol ca daca n-am servetel la indemana ma fac de comanda!
Ce alte simptome mai aveti?
Eu de ex. am niste dureri de ovare, mai mult pe partea stanga, dar nu permanent, doar cand si cand.
malina_mircu spune:
eu stiu ca vitamina k oprete sangerarea. ma luat o data o fiola si s-a oprit imediat. dar nu stiu daca este recomnatat acum. eu nu am problema asta, am citit ca se poate intampla, dar mi se pare cam des in fiecare zi. ai intrebat la dr?
mijlocul ma durea si inainte. dar acum dorm mai mult pe o parte, ca pe spate sau pe burta incepe sa ma doara. vedeti sa nu fie perna prea inalta. ideea e sa gasiti o pozitie in care nu va intepeneste mijlocul.