Mamici de martie-aprilie 2004(3)
Raspunsuri - Pagina 7
Mickyyy spune:
Kiara, am citit si eu ca ar fi normala, dar totusi, daca de la 14-15 saptamani ma doare atat de rau, cum va fi mai tarziu?
Cu mersul la , stau la fel de naspa....noaptea ma trezesc din 2 in 2 ore si fac 13-14 intre dormitor si baie
Din fericire, cu nasul inca n-am probleme, desi uneori mai e infundat, dar sange inca nu mi-a curs.
In schimb ma mai doare uneori burta, dureri asemanatoare cu cele dinainte de ciclu, si inca mai am stari de greata, functie de ce mananc, desi nu mai sunt la fel de urate ca la inceput, si nici la fel de dese.
Obosesc foarte repede...adorm ca pensionarii la televizor, rar ma prinde ora 10 treaza, iar noaptea sufar de insomnie, sau visez aberatii.
Ela76 spune:
Diana, eu stau pe Grivita colt cu Turda. Adresa de fapt este Calea Grivitei 190 - un bloc cu 4 scari, usor retras in spatele unor copaci. Ce ma bucur ca suntem aproape - iesim impreuna cu carucioarele la plimbare!
La ecografie la dr. Pop eu am programare abia pe 25 noiembrie - este ingrozitor de greu de obtinut o programare mai rapida. Eu ma mai duc la control pe 13 oct., dupa ce ma intorc de la Baia Mare si poate mai "beneficiez" de o ecografie + poza bebe. V-am spus ca la prima eco (9 sapt.) i-am vazut si picioarele? (asa subtirele si cu talpici!) Super. Colegele imi spun ca e baiat, fiindca e mai dezvoltat - eu as tinde sa-mi doresc fetita.
Pupici
Ela
Kiara spune:
Mickyy nu vreau sa te sperii dar in ultimul trimestru de sarcina e si mai nasol. Atunci nu te vei mai putea apleca (din cauza burtii prea mari), spatele te va durea, vei avea arsuri pe gat (eu cel putin am avut de n-am mai putut). Se zice ca trimestrul II este perioada frumoasa a sarcinii si ar trebui sa profitam din plin de ea.
Si mie mi s-au mai redus greturile, dar tot mai am senzatie nasoala cateodata.
De obosit obosesc foarte repede, de abia pot urca scariole si gafai de nu mai pot. Normal ar fi sa fac ceva miscare, dar stiu ca la prima sarcina dr. mi-a zis sa stau potolita daca vreau sa duc sarcina la bun sfarsit asa ca nu ma ami agit. M-ar fi tentat un inot, dar inca n-am vorbit cu dr. despre subiect , iar sotul meu si o prietena au avut grija sa ma panicheze cu diversele boli pe care le pot lua de la bazin.
Cred ca singurul sport carevmi-a ramas este butonatul televizorului:)
diana76 spune:
Mamici cu burtici, pe mine ma doare spatele daca stau prea mult in picioare ca am de spalat de facut manacre de curatat prin bucatarie, si asa mi s-a intamplat si aseara , iar cand m-am asezat in pat m-a durut cam 5 minute pana cand mi-am gasit o pozitie buna si n-am mai avut nimic. Alte simptome nu am, cum ar fi sa imi curga sange din nas si nici infundata nu sunt. Insa am greturi in continuare, tot asa doua zile mai nasoale, doua zile mai usoare...sper totusi sa se termine ca e cazul...
Legat de ecograf, am asa o nerabdare sa ma duc din nou si cu siguranta am s-o fac saptamana viitoare. M-am hotarat acum.
va pupic pe toate
Mickyyy spune:
Inca n-am plecat...la 4 jumate am ecografia, adica o sa plec pe la ora 4, si daca nu tine prea mult, la 5 jumate o sa fiu inapoi. Daca dureaza mai mult, ne mai vedem abia luni.
diana76 spune:
Tin sa va anunt ca printr-o oarecare combinatie am reusit sa ma programez miercuri la ecograf la POP. Asa ca de-abia astept.
va pup,
Diana