spuneti-mi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Singurele calcule pe care le-am facut au fost....sa evit cu orice pret sa iasa in zodia racului. Acu' nu sariti racilor asta a fost dorinta mea si n-am chef sa ma justific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La noi bb a iesit la calcule dupa cateva ecuatii de gradul 2 , un polinom si trei probleme de trigonometrie , toate rezolvate in pat. Am aflat unghiul de inclinatie a "axelor", viteza si numarul de repetari si a iesit Rares care se va naste in februarie .

Adriana in 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Dupa parerea mea, si pentru copii si pentru parinti este bine.
Eu cu sora mea ma inteleg tare bine, poate ca suntem aceeasi zodie si are si asta o influenta. De mici, mama noastra ne-a imbracatla fel si ne-a cumparat tot timpul aceeleasi jucarii( in dublu exemplar). Parca eram gemene. La o anumita varsta am vrut si noi sa nu mai fim tot la fel , dar mama noastra inca ne mai lua la amandoua. Ce are una sa aiba si cealalta. Unul dintre motive era : pentru a nu face diferente intre noi. Ne iubeste la fel de mult pe amandoua.

De la un timp nu ne mai imbracam noi la fel cand ieseam in oras.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

la noi a fost un accident! ne doream un copil, dar tot amanam, ba ca nu avem una, ba alta...si tot asa. cand am ramas insarcinata, am avut tot felul de discutii, ca e greu cu un copil, bla, bla...
m-am gandit si la un avort, ai mei mi-au sarit in cap ca nu suntem casatoriti, ca ce o sa zica lumea!
dar, nu imi pare rau nici o clipa, chiar si cand urla din toti bojocii!
si tati se uita la el cu atata iubire si el era chiar reticent!

Mergi la inceput