soarta unui bebe
Raspunsuri - Pagina 3
ruxij spune:
Cristinuca, nu te supara pe noi, dar din felul in care ai prezentat situatzia lumea asta a intzeles, ca itzi barfesti cumnata si ca o acuzi, nefiind ruda de sange cu tine. Lumea a stiut doar ce ai spus tu, noi nu te cunoastem nici pe tine si nici pe ea si asta a reiesit din ceea ce ai scris.
De ce ii ajutzi daca nu ii consideri demni de ajutorul tau? Nu cred ca trebuie sa faci ceva ce nu vrei. Nimeni nu e obligat. Retrage-te si lasa-i sa se descurce singuri, nu mai boteza copilul si tot restul. Nu ii arata cumnatei mesajele astea, itzi faci rau singura.
Numai bine!
ruxij
Lia spune:
quote:
Originally posted by cristinuca
Plang si nu imi vine sa cred, v-am spus si eu oful meu si voi aruncati in mine.......... eu una sa spui si alta e sa vezi cu ochii tai, eu nu ii reprosez cumnatei mele ca nu a avut grija de ea sau de sarcina, poate ca asta ati inteles voi, eu nu arunc cu pietre si gunoi in persoanele la care tin, am incercat si voi incerca din rasputeri sa ii ajut asa cum am facut-o pana acum si in acest weekend cand am alergat de colo pana colo pentru ca ea a ramas fara lapte si asa mai departe, nu stiu ce ati inteles voi dar de dataasta ma judecati gresit si nu aveti dreptate.
Copilul care are 3400 arata ca un prematur (a fost ajutat sa respire in primele 48 de ore de oxigen, si este parerea medicilor si nu a mea.
si sa stiti ca sunt distrusa pentru ca "Ionut" a murit - voi nu stiti ce este in sufletul meu nu ati facut decat sa am scoateti pe mine ca fiind cea rea.
v-am cerut un sfat si voi ce mi-ati dat
cand m-am referit ca vor veni tot timpul la mine stiam eu ce stiam, si acum las la o parte faptul ca sunt nasa, am facut tot ce mi-a stat in putinta :"si va dau un exemplu: sambata noaptea m-au sunat sa imi spuna ca ei nu au biberon, ca numai au pamapersi, lapte praf, si glicerina boraxata, bonisan, si nu stiu ce san de silicon ca au nevoie si ca ei nu au cum sa ia toate astea, - m-am sculat din pat si mi-am trimis sotul la cumparaturi - si voi ma judecati ca o critic in loc sa ii fiu aproape"
mi-am neglijat copilul in weekend ca sa ii ajut pe ei......
P.S. si cel mic a murit din cauza intoxicatiei cu tutun (denumirea exacta a medicilor nu o stiu - asta scrie in certificatul de deces), si nici Cristi - doctorii ne-au spus ca e posibil sa aiba probleme cardio- respiratorii
e trist dar adevarat - nu sunt suparata pe voi insa numai eu stiu adevarul, alte mame se chinuiesc sa aibe copii, altele ii fac si asteapta la altii sa ii creasca
si din acest moment ma puteti judeca asa cum vreti voi, nu ma cunoasteti si nu stiti ce este in sufletul, inima mea
le multumesc fetelor pentru ca au fost alturi de mine, si celor care m-ati scos vinovata
cred ca cel mai bin eeste sa raman in ceata si sa incerc sa fiu cat mia putin activa pe forum
plang si am avut si eu nevoie de un ajutor si cand colo.........
diseara am sa ii dau si sumantei mele sa citeasca acest subiect de la cap pana la coada.
va multumesc
madalina & ana cristina 11 luni
Parere foarte personala
Nu trebuie sa te superi,nu te cunoaste nimeni aici,e natural ca raspunsurile sa fie diverse,ca a trecut perioada cand se presupunea ca tre sa gandim la fel.
Si las-o pe "sumanta" sa-si revina cat de cat,straduieste-te s-o ajuti cat poti,ca nu-i important acum ce gandim noi sau tu despre ea.A trecut prin momente cumplite si cu siguranta e epuizata si psihic si fizic(spui ca ai un copil,deci nu e foarte greu sa-ti inchipui cum se simte dupa o nastere si decesul unuia dintre bebelusi,biata femeie...)
Si doar pentru conformitate cu realitatea,mi-ar place sa aud cum suna "intoxicatia cu tutun" in termeni medicali(ce au scris medicii),ca siguranta cu care povestesti despre cauza decesului ca fiind in mod clar consumul de cafea si tutun ma fac sa cred ca-mi scapa mie ceva sau e o interpretare gresita a acelor termeni.
Judecata "alte mame se chinuiesc sa aibe copii,altele ii fac si asteapta la altii sa-i creasca" nu-si are rostul si e un pacat.Probabil ca poti fi de acord cu faptul ca sunt multe lucruri care se intampla pentru motive care ne "scapa",fara legatura cu cat de tare ne straduim sa intelegem "de ce".
Eu iti doresc sa reusesti sa iei hotararile cele mai bune,de care sa nu-ti para rau mai tarziu si sa fii impacata cu tine insati,indiferent de cat de mult sau putin vei hotara sa ii ajuti.
Numai bine!
cristinuca spune:
Nu inteleg ce legatura are SUMANTA cu aceasta poveste.......CRED CA IAR V-ATI DAT CU PAREREA GRESIT. Nu o cunosc pe aceasta SUMANTA, pe cumnata mea o cheama Stefania si nu are nici o legatura cu acest forum de discutii, asa ca fetelor va rog frumos sa incetati cu aceasta persoana pe care eu nu o cunosc si nici macar nu stiu ce fel de probleme are.
daca eu v-am scris este ca avem nevoie de un sfat nu de suturi undeva.............iar pentru ca LIA a scris ca eu as avea vreo legatura cu aceasta persoana am sa ii spun ca s-a inselat rau dar rau de tot
m-ati facut cu ou si cu otet, era mult mai bine sa nu va fi spus absolut nimic
si cred ca dupa acest mesaj am sa primesc iar pietre in cap
FETELOR NU AM NICI O LEGATURA CU SUMANTA - NU MA MAI TERORIZATI
11 luni
Lia spune:
quote:
Originally posted by cristinuca
diseara am sa ii dau si sumantei mele sa citeasca acest subiect de la cap pana la coada.
Cristinuca,
Nu te terorizeaza nimeni...Tu singura ai scris "sumanta" in loc de cumnata..noi doar am repetat...
Lia&Andrew
Ann Marie spune:
"diseara am sa ii dau si sumantei mele sa citeasca acest subiect de la cap pana la coada.
va multumesc
madalina & ana cristina 11 luni"
Dupa cum probabil observi tu esti cea care a folosit pima termenul de " sumanta", iar cat despre:" NU MA MAI TERORIZATI", eu nu cred ca te terorizeaza nimeni, tu esti cea care a postat subiectul si a cerut pareri, iar acum cand primesti te superi.
Eu nu cred ca persoanele care ti-au raspuns la subiect au fost rau intentionate, dar modul in care te-ai exprimat tu, atat in prima parte a subiectului, cat si in a doua denota o oarecare rautate dn partea ta.
Oricum eu nu a nici un drept sa te judec si oricum nu asta este intentia mea, am vrut doar sa-ti explic de unde vine termenul de "sumanta" ca sa nu te enervezi degeaba.
Sincere condoleante cumnatei tale, si daca intradevar vrei sa ii ajuti, fa-o fara sa te plangi si fara sa le scoti ochii.
Roxy(mama) si Annie(bb).
ralucami spune:
Cristinuca incearca sa te calmezi si sa recitesti TOT ce s-a scris la acest subiect. Fetele care ti-au raspuns si-au spus doar o parere sau au facut o glumitza, nu au "terorizat" pe nimeni. De alta data, in cazul in care astepti doar raspunsuri favorabile tie,nu mai fa publica problema ta, nu mai cere pareri pe un forum cu 4000 de utilizatori(unde e si logic ca vor aparea n-spe mii de pareri, bineintzeles ca nu la unison)
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Elenalove27 spune:
NU TREBUIE SA FI BOTOASA,,,FIECARE NE-AM DAT CU PAREREA !!!!!! SI NU VAD MOTIVUL CARE TE-A FACUT SA FI ATIT DE TERORIZATA DE NOI ????
Elena cu burtica & sotul AL
MirelaV spune:
eu aplic urmatoarea chestie..vreau un sfat..sau o parere..expun problema..apoi astept idei..ca dupa aia..sa analizez situatia..si..fie ca imi place..fie ca nu..accept punctul de vedere al fiecaruia in parte...
cand ceri o parere..trebuie sa iei in calcul ca oamenii care isi expun punctul de vedere..nu au acceasi idee ca tine..poate "nu se pupa" gandirile intre ele..si apoi daca urmezi un sfat..iti asumi intreaga responsabiliatate..nu incepi sa acuzi in stanga si in dreapta.."mi-ai zis sa fac asa..m-am luat dupa tine..uite unde am ajuns.." ... nimik mai gresit...oamenii iti dau sfaturi..si tu le urmezi daca vrei (dupa ce ai gandit indelung)...nimeni nu e raspunzator de faptele noastre...
MirelaV
radu_tud spune:
imi pare tare rau pentru micutz!
am incercat si eu sa dau sfaturi din stea unor mamici iresponsabile dar fara shanse!
Unii sunt atit de capsi si egoisti ca numai placerile lor sunt pe lumea asta. Ignorantza ucide! Cafeaua si tzigarile deasemenea!
Pacat ca acesti oameni realizeaza cind e prea tarziu!
Dumnezeu sa il odihneasca pe micutz!