Bebelusi de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Si pentru ca tot il laudam Dorian a vrut sa confirme. Si doarme de la ora 7 iar eu il astept cu papita si baita. Sa vedem daca la noapte doarme la fel de bine. Azi a mai dormit si la munte si in masina vro' 3 ore. Asa ca ne tinem la noapte...Bine ca eu caut retete de halealal pentru bebici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu pare prea gras, stai linistita deocamdata, mai ales ca asa ti-a spus medicul. Eu am incredere in medici. Dar nu faci rau daca eviti sa-i dai fainos.Si eu sunt cam incurcata, nu stiu ce sa fac cu masa de seara la care i-am introdus faina de orez ca sa ii tina de foame noaptea si sa nu se mai scoale. Totusi, ii dau putin, doar o masura de faina de orez in 60 ml lapte praf, apoi san cat vrea.
Nu mai pot sa stau ca plange, si vroiam sa va povestesc despre baby expo.
Pa, dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

DanaMario, adaug la ce-a spus carrie: e mai important sa stea el pe curba lui decit pe o linie anumita din grafic.

carrie, sa stii ca si noi stam cu Gripe Water la indemina si mai luam din cind in cind, cindm i se pare mie ca se strofoaca mai mult ca de obicei.

Aalina, mai, nu cobi cu dintishorii :). Transmite-i lui Dorian incurajari din partea noastra si pupicei! :)

adita, mai lungeste-te oleaca cu expozitia aia! :)

dana d, abia astept sa mai aud cum a fost la expo, uite, noi n-avem asa ceva. Sau eu n-am auzit..

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna! Sa stiti, fetelor, ce de la sucul de morcov au fost colicile! Si partzurile...Si agitatia...Azi nu i-am mai dat si acum doarme linistita...In schimb i-am dat putin piureu de banana...I-a placut, insa nu foarte tare...Nu stiu...Sa mai incerc cu morcovul? Cand si cum? Cat sa mai astept?
Nu cred ca ne mai ducem la Baby Expo...Maine avem mai multe de facut...Si asa as vrea...Sa ne povestesti, Dana! Va pup, noapte buna! Sunt obosita moarta, au fost socrii la noi azi si m-am cam agitat...Pup! Pa!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna, mamicilor! Am multe sa va spun despre Baby expo, sper sa ma lase Ilincuta. Am aprofundat bine subiectul, am fost de doua ori si ieri si azi, ambele impreuna cu Geta Sfia si fetele ei, azi am luat si barbatii cu noi.
Daca cineva dintre voi a fost anul trecut va spun ca erau ceva mai multe standuri, cam toate firmele de carucioare, patuturi, biberoane, hrana, magazinele mai importante de bebei din oras aveau standuri, "Z", Cateva firme de scutece noi, adica Fippi, Fixis, Cughies si cele deja prezente pe piata, Pampers, Happy, nu am vazut Libero si Hughies. Cosmetice, si mai cunoscute ( Sanosan) si altele de care nu mai auzisem dar destul de pretentioase si scumpe. Am primit o multime de pliante, mostre ( samponel si lotiune de corp de la Sanosan, servetele umede Nivea roz, probabil ceva nou, scutece cam de la toti). Mi se par interesante scutecele Fippi ( made in Italia), par de calitete dar sunt cam scumpe.Foarte multe hainute tailandeze ( care mie imi plac foarte mult).
Sa va spun ce am cumparat eu, apoi ce am vrut sa cumpar inainte de a intra. Cumparat: ieri o salopeta de catifea de la "Z", cu botosel si maneca , portocalie, brodata pe piept si cu capse la spate in forma de T cum erau odata hainele pt bb -239 mii lei. Un body pt 6 luni tot de la "Z" -79 mii, doi pantalonasi cu botosel si o bluzita cu capse pe fata de la Rom Bebe, bbc%, 40 mii pantalonii, 50 bluza, pentru dormit, un biberon de sticla de la farmaciile Help net care aveau si ele un stand, biberonul l-am luat mic si cu tetina de latex-100 mii. Azi am mai luat un costumas tailandez tot asa intreg, cu nasturi de sus pana jos pe picior, roz, si cu caciulita -250 mii. Ambele costumase sunt pentru afara, eu plecand sa cumpar pentru in casa si somn ceva dintr-o bucata. Erau de la "1 iunie" cam la aceleasi preturi ca astea mai frumoase si am considerat ca nu merita. Ieri aveau si dresulete la un stand si nu am fost hotarata si azi nu am mai gasit. Erau si salopete de iarna, groase, matlasate, cu gluga, botosi si manusi -250 mii, convenabil, dar m-am gandit ca mai e timp.
Cam asta, in plus mai erau reprezentate niste gradinite care deja vroiau sa ne inscrie, revista, "Mami", "Bebelusul tau", Mimimax", frizeria,"Ciufolici" unde se faceau freze pe loc, locuri de joaca, pictura pe fata, sa vedeti la anul cand ma duc eu cu Ilincuta de manuta.
Hai ca s-a sculat si mergem iar afara sa ne bucuram de toamna asta frumoasa. Auziti, striga sotul meu ca a bagat piciorul in gura, ma duc sa vad si eu. Pa, Dana.

Mergi la inceput

Asaaa!! S-au culcat sotzu' si si iata-ma pe net! N-am fost la Expo...Tare mi-ar fi placut...Mai ales ca m-as fi ales si cu ceva mostre de una, de alta...Cu niste scutece ...Nu, Dana? Am inteles ca a fost foarte aglomerat, din ce povesteau fetele pe forum...Din punctul asta de vedere, imi pare bine ca n-am fost...S-ar fi agitat prea tare asta mica...Pe de alta parte, ar fi fost interesant...Insa sotul meu a avut ceva treaba, pe langa asta, stam cam prost cu banii, asa ca...n-am insistat...Nu mi-ar fi placut sa merg acolo si sa nu cumpar una, alta...Stiti voi...
Dana, Ilincuta isi baga deja piciorul in gura?? Ce fain! Emma e inca in faza de studiere a piciorului, de scos soseta, pe care o baga in gura, dupa ce a studiat-o si pe ea indeaproape... Piciorul inca nu si-l baga in gura...Insa abia astept evenimentul! Nu mai pot de dragul lor cand isi baga piciorul in gura!
Ce sa va mai zic...Ieri si azi i-am dat cate un pic de banana...I-a placut, sa zicem...I-am scos morcovul, o durea burtica...
Va pup!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vai ce obosita am fost si ce bine ma simt acum. Vai ce face aerul curat din bb. A dormit de aseara de la 7 pana acum la 7 cu doua pauze de masa la 22 si la 3. Si la munte a fost un cuminte.
Pisi bine ca i-ai scos morcovelul. Sa ne spui si noua cum a primit banana. Si eu as vrea sa ii dau da am auzit pareri pro si contra si nu stiu ce sa fac.
Dana da stiu ca v-ati cumparat ceva :))
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Cred ca a fost tare interesant la Baby Expo.Mi-ar fi placut si mie cu siguranta sa ma plimb printre raioane si sa cumpar cite ceva! Poate la anul o sa ajungem si noi la Bucuresti ca vom fi mai maricele .

Azi facem vaccinul dupa-amiaza si imi este frica! PArca ma va durea pe mine..O sa-i dau un calmant cu vreo jumatate de ora ca sa previn o eventula febra si revin sa va scriu cum a fost!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Uuuffff, Lumy, vaccin usor!
Aalina, in legatura cu banana...Nu i-a facut rau, insa nici n-a papat mult....Nici o lingurita de piure...Mai mult i-a curs p'afara...Ca si morcovul, de altfel...Oricum, nici nu vreau sa-i dau prea mult, am mai scris eu aici...Vreau doar sa o invat si cu gustul altor alimente, inafara de lapte...Cate o lingurita, doua...Cam atat! Am lapte la san, am mult, nu-i dau completare, asa ca nu are nici un rost sa o umflu de sucuri se de piureuri de la varsta asta...Aman chestia asta pentru 6 luni...Aalina, am inteles ca nu trebuie sa-i dai prea multa banana...Nu prea stiu sigur cat...Poate stiu fetele mai cu...experienta! Pup!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Fetelor iar am pațit-o cu bebiță al meu. Are 5 luni pe 1 octombrie si nu mai prea papa laptic ...doar seara si dimineata câte 100ml. În timpul zilei i dau supă cremă de zarzavat și la 16 o masă de fructe. Lapte avea seara și dimineața dar văd că o cam rărește cu el. Am mai avut un episod de asta pe la 3,5 luni și de atunci am început diversificarea plus ca îl mai lăsam și flămând. Ce sa ma fac cu el? Ce să-i mai dau de papa? Ieri am văzut că ne-a plesnit gingia și se vede colțișorul de la PRIMUL DINȚIȘOR! De aia era sărăcuțul mai agitat ca de obicei...este ceva pentru ameliorarea durerilor de gingii? Roade la pumnișor tot ce poate! Vă las ca e destul de agitat! Pa!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput