Bebelusi de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
pisi_ella spune:
Tot eu! Lumy, te inteleg perfect! Pe mine m-a luat un tremurat la vaccinul de 4 luni, de s-a speriat si asistenta...:( Imi venea sa plang si eram tareee agitata! Eu sunt foarte miloasa, l-am mostenit pe tata la capitolul asta...nu stiu daca v-am mai zis...Tata a refuzat intotdeauna categoric sa stea langa mine cand mi s-a facut vreun vaccin sau vreo injectie, ca-i era tare mila!...Asa sunt si eu...Uuufff! Mi-era mila si de matza cand o duceam la vaccin, darmite de copilasul meu!...Da, nu v-am spus, am avut o pisica persana( am dat-o acum un an si ceva), o chema Ella ( acum v-ati prins de unde "pisi_ella"?), era superba, insa lasa tone de par...Uneori mi-e asa dor de ea...Ei, oricum n-ar fi mers + in aceeasi casa...Deci, reiau...Mi-era mila si de pisica, darmite de animalutzul astalalt, cel mai de pret, care e fie-mea...Am zis ca la vaccinul de 6 luni o sa stau afara, nu mai intru sub nici o forma in cabinet, o sa intre doar sotzul meu...Asa de rau imi face...Doamne fereste sa fiu nevoita vreodata sa-i fac tratament injectabil!!!! Cred ca o iau razna! Stiti, eu, cand eram mica, faceam mereu rosu in gat, ma imbolnaveam tot timpul si...stiti si voi care era remediul tuturor afectiunilor pe vremea noastra...Oribila Penicilina!... Am ramas marcata...Aproape nu trecea anul fara sa fac Penicilina...Pana la 7 ani am tot facut! Nici nu vreau sa-mi mintesc! Insa astazi exista alte tratamente, alte medicamente, nu se mai apeleaza la injectii asa de des...Gata! Hai ca v-am stresat cu atatea amintiri urate! Va pup si...mai astept povesti si impresii de la Expo...Care-ati mai fost?
_ella
pisi_ella spune:
Alycia, exista un gel pentru gingiute...Calgel parca se numeste...Nu stiu sigur...Mai intreaba...O vecina de-a mea i-a dat fetitei si a suportat mai usor durerile....
_ella
Aalina spune:
Lumy tu parca te intrebai cum va fi cand ii vei da Francescai papica si ea va improsca tot, nu? Ei bine acum am testat si noi. Pe fata mea. Aseara am crezut ca mi s-a parut ca are o noua ocupatie da acum m-am convins. Nu stiu cum a reusit sa invete asta insa ii iese perfect. Imprastie piureutul in toate directiile. Si bineinteles il si amuza. Acum nu ma supar eu prea tare pentru ca a mancat destul de bine desi a refuzat supica da nu stiu cat o sa ma tina extazul legat de noua lui "realizare".
Vad ca incet incet apar si pe aici dintisorii. Sa iasa fara dureri!Si vaccinul sa treaca la fel. Si noi ne pregatim zilele astea. Da pe noi ne tine tati ca mami e terminata.
Alycia schimba-i laptele ca paote nu ii mai place ala.
Pupici
oLo spune:
Gata! Ne-am botezat si noi! Anaïs a fost cel mai cuminte bebelus de pe lume. O ungea popa cu mir, si ea era cu gura la urechi de fericire.
In alta ordine de idei, de cateva zile papa bine laptic la biberon. A baut chiar si 210 ml! In consecinta... eu nu prea mai am laptic. Asta e, sunt multumita ca am alaptat-o exclusiv 3 luni juma'. O sa-i mai dau din cand in cand, pentru anticorpi, atat cat mai am. Dar pisicuta mi se pare cam slabuta. Nu stiu ce lungime are, dar greutatea ei nu depaseste 6,200 kg. O sa ma uit diseara pe grafice sa vad unde se situeaza. Cand va aud vorbind de peste 7 kile ...
Pupicei,
Mihaela
korinna spune:
Buna fetelor,
ce mai faceti?Noi am fost plecati tot familionu cu catzel(la propriu),purcel(la figurat)la tara.
De data asta mi-a fost tare greu si a fost tare obositor.Amjurat ca nu ma mai duc.Cand am ajuns acasa,i-am facut baie lui Bb si a dormit de la 8 seara la 8 dim ..saracu....Da nu ma mai duc!!!
Nu stiu cum or fi traind oamenii aia la tara...ca eu turbam acolo!!!Sa nu te poti spala cand ai chef...sa faci o baie..sa te simti curat,sa dormi in caldura..naspa de naspa..ce mai!!!
In rest Stef e ok,rade non-stop...numai ca are o tuse seaca.nu stiu ce sa fac....cred ca am sa ma duc deseara la doc...ca pe 29 am iarasi vaccinul de 4 luni si tb sa fie sanatos.
Va pupicesc,pe mai tarziu!!
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457