TUSEA - cum scapam de ea ?
Dragele mele,
am o problema care ma supara rau e tot TUSEA 

Baietii mei au fost raciti, au luat si antibiotic, dar de tuse nu ne scapam. Am luat si Eurespal, Carbocisteina, Ketof, Stodal, Prospan nici nu mai imi aduc aminte. Dar abia le-am ameliorat-o.
Caius tuseste pana vomita. Nu mai stiu ce sa fac. I-am dat pe piept ci cu VapoRub, i-m pus si faina de mustar.
Poate ma puteti ajuta voi.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Raspunsuri
ary_v spune:
adaca uite aici un link poate gasesti ceva folositor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111946
Multa sanatate!
Liliana Cocieru spune:
Buna, sper ca nu mai tusesc copilasii tai. Vad ca ai scris acu vreo 10 zile. In orice caz, vreau sa-ti spun ca baietelul meu, care are acum 5 ani, racea mereu cand a inceput sa mearga la gradinita, si a tusit 4 luni de zile aproape in continuu. Noi am scapat de raceli si de tuse implicit cu niste medicamente homeopate aduse din Germania. Poate esti sceptica, dar sa stii ca la inceput si eu am avut dubii ca va merge. Dar ii dadusem atatea antibiotice in iarna aceea incat ajunsese sa vomite cand ii dadeam orice fel de medicamente. Nu mai stiam ce sa fac. Asa ca am inceput sa caut solutii alternative. Pe doctorita la care am ajuns mi-a recomandat-o cineva de la serviciu. Pe scurt, de cand am mers la ea si pana acum (au trecut mai mult de 2 ani) copilul meu nu a mai luat antibiotic si raceste acum foarte rar. E drept ca a mai si crescut, dar dupa tratamentele pt. imunitate pe care le-a facut, nu raceste mai mult de 2 ori pe an. Daca te intereseaza, iti pot da mai multe detalii.
ionica spune:
Cu mucosolvan kids,suntem inca sub tratament,se pare ca functioneaza si nu mai tuseste in somn pana se sufoca.
De la mamici in germania am auzit ,se taie o ridichie neagra,se pune miere si se bea siropul care se lasa,se scote cu seringa ,este mai usor.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
musetto spune:
Am si eu problema asta chiar acum, fetita mea e racita si tuseste atat de tare, incat nu se poate odihni deloc noaptea (si nici noi pe langa ea, dar macar facem cu schimbul). Nu stiu cum s-o ajut, ca nu reusesc sa o conving sa bea si altceva inafara de apa. Am incercat cu ceai de tei cu miere si lamaie, dar il refuza si pe asta. Medicamente pt raceala nu ii dau, aici sunt contraindicate la copiii mici.
Helenutza23 spune:
am cumparat acest aparat de aerosoli
http://www.onestop.ro/produs-omron-comp-air-c28--pid21698--cat10884
mychydutza spune:
eu l-am tratat pe al meu fiu babeste, cu rezultate bune, si anume: ridiche neagra, taiata in 2, scobita cu lingurita si pus zahar sau miere. lasa un sirop care se bea. sau ceai facut asa: o ceapa cu tot cu coaja, taiata in 2, 3-4 nuci zdrobite dar cu tot cu coaja si zahar, se fierb pana scade la jumatate. se bea. am mai folosit si STODAL. sanatate.
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
blackpanterro spune:
Musetto, incearca Pediacare Long Lasting Cough sau Toddler Dimetapp Congestion + Cough. Pt noi numai astea au funcionat. Aidan din Octombrie are o tuse seaca, cam la 1 saptamana sau 2, dar cu astea am reusit sa facem tusea productiva si dupa ce a scapat de toti mucii s-a dus si tusea.O sa revina ea sunt sigura si ii voi da iar Pediacare sau Dimetapp.
Pt noapte ii dau Nyquil Cold+Cough, functioneaza de minune ca si Aidan, cand are tusea, se sufoca noaptea de atata tusit.
Pediacare si Nyquil ii dau doza la jumatate din cat e scris pe cutie si ajunge, mie imi e mereu frica de overdose dar vad ca si la jumate merge foarte bine.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
sirimie spune:
Tocmai am fost cu copilul la un doctor din cauza tusei si mi-au spus sa ii facem aerosoli. Trebuie sa mergi la doctor sa intrebi cu ce anume sa faci aerosoli.
Siropurile nu merg nici la noi intotdeauna.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
nma spune:
Am avut o perioada cand nicin un medicament nu dadea rezultate. Am facut aerosoli si totul a fost ok. Multa sanatate!
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ingridnen spune:
La ultima mea raceala (prin octombrie) am tusit vreo 4 saptamani. Am scapat cu Eurespal si Baraca.
Exista si Baraca pentru copiii, dar trebuie sa fie suficient de mari ca sa poata inghiti capsula
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni