TUSEA - cum scapam de ea ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Vaporub am auzit ca-i mai eficient in frectie pe talpa piciorului, dar n-am incercat...

La noi functioneaza(atata timp cat nu exista si alta afectiune, a plamanilor sau bronhiilor de ex) laptic fiert cu usturoi.

Pui la fiert 100 ml lapte cu 2 catei de usturoi taiati in 2. Dupa ce-a clocotit, strecori laptele, si-i maschezi gustul cu miere, scotisoara, praf de cereale, cacao etc. Maglavaisu' asta de 2-3 ori pe zi...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Mychydutza, Panteruta si celelate fete care ne-ati dat sfaturi, multumim! Azi-noapte a fost mai bine, asa ca sper sa nu fie nevoie sa ii dau nimic de data asta. A, am folosit si un umidificator in care am pus ulei de eucalipt. Cred ca a ajutat si asta.
Vaporub-ul aplicat la talpi nu a functionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Fetelor mutumesc de raspunsuri.
Noi Vapo-Rub il folosim pe piept.
Acum folosim pentru tuse Dr.Mom - un sirop la care ii faceau reclama pe Desprecopii. Vad ca de la el situatia s-a ameliorat, continuam.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Si fetitza mea face raceli repetate ce se lasa cu tuse, ultima data tusind foarte rau, si des, nu se putea odihni. Tusea este un mod de aparare a organismului. Totusi, daca devine suparatoare trebuie luate masuri.
Fata de tratamentul dat de medic (Erdomed si Unasyn) dupa care nu se vedeau rezultate imediate impotriva tusei, i-am dat de 3 ori pe zi cate 1-2 lingurite de sirop din miere si ridiche neagra macerate iar aparatul salin merge non stop. Pot sa zic ca in 2 zile dupa ce am aplicat noile metode, e muult mai bine, daca mai tuseste de 3-4 ori pe zi si asta pt a expectora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Dr mi-a spus ca tusea nu dispare asa usor, dureaza uneori si 3-4 saptamani.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Dupa ce nimic nu si-a mai facut efectul la Bianca si tusea saracuta pina vomita (mai ales noaptea) am descoperit ceaiul de cimbrisor. Cimbrisorul este continut in foarte multe siropuri de tuse, eu ii fac ceai, il indulcesc cu miere si in 2 zile tusea dispare sau se amelioreaza simtitor.
Daca tuseste seara foarte rau sint bune siropurile pe baza de codeina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadel spune:

Ceai de cimbrisor indulcit cu miere si lamaie.
Ceapa crapata in 4 si acoperita cu miere. Se lasa de seara pana dimineata, sucul lasat de ceapa+ miere se ia din 3 in 3 ore( cate o lingura).
Lapte de capra nefiert, caldut si indulcit cu putina miere
La o cana de miere se pun 6 linguri de otet de mere de casa ( facut doar din suc de mere fermentat natural)
Hrean cu miere
Aerosoli cu bicarbonat sol. si adrenalina ( cantitatile trebuie sa ti le dea medicul pediatru)

Acestea sunt retetele la care apelez eu. Le alternez in functie de disponibilitatea copilului. Multa sanatate.

WWW..blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

mamicilor,al meu are aproape 5ani,in urma cu 1an si jumatate a fost diagnosticat cu bronsita pe baza alergica si de atunci este sub tratament cu tab si pufuri.A inceput cu stranut,curs un pic de nas,exact ca o raceala,dar dupa doua zile i-au aparut niste bubite in zona chilotului si la genunchi in spate.Dr de familie ma trimis la alergologie,am pov cu med alergolog si in momentul cand l-am desbracat si i-a vazut bubutile sia dat cu parerea,dupa care i-am facut testele de alergie.Aerosoli merg f bine,al meu nu face rosu in gat,nici febra,doar ca tuseste pina nu mai poate,iar sirop reactioneaza f bine la erdomed,dar vad ca nu toti.Un medic pediatru pneumolog mia dat sai dau baraka si este bun,iar babeste daca aveti cine sa va faca miere de albine cu propolis amestecate,cate o lingurita pe zi,cautati mai multe pe net despre acest preparat ca este bun la multe.Deci daca aveti cine sa va faca ,va doresc sanatate multa cu el.

Mergi la inceput