Cum sa-l fac sa nu mai adoarma numai in brate?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariima19 spune:

nu inteleg de ce va plangeti de durerile de spate?Mi se pare imposibil ca in atatea luni sa nu gasiti o metoda confortabila si pentru mamici si pentru pitici:)
Eu o adorm pe Daria in brate, dar stau in pat,intinsa,uitandu-ma la televizor,imi asez frumusel o perna mai maricica sub bratul pe care ii tin capul si gata toata lumea e fricita:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sa-ti zic experienta mea: Eric era obisnuit in patutul lui, dar dupa vizite dese si care se intindeau pe cateva zile bune, la parintii mei, int-o seara, venind acasa, n-a mai vrut cu nici un chip in patutul lui... l-am luat in brate, l-am leganat, l-am adormit,l-am pus in patutul lui, se trezea si urla si se ridica pe marginea patutului cu bratele intinse spre mine, numai ca nu ma implora sa il iau in brate...evident ca circul incepea de cum il puneam jos, in patut...l-am pus in patutul lui de catvea ori, nici vorba sa se calmeze, urla si plangea si sughita...dupa cateva minute, n-am mai rezistat si l-am luat cu mine in pat...a adormit tinandu-se disperat de mine cu manuta si cu un piciorus pe burta mea...

acuma stiu, unele veti zice ca e vina parintilor ca i-au invatat asa pe copii, ca nu e normal sa doarma cu parintii, etc.etc. eu am luat decizia asta pt ca n-am suportat sa-l vad urland, iar dupa ce l-am laut in brate (ma strangea de gat cu manutele sa nu-i dau drumul) si s-a oprit din sughituri, a adormit ca un ingeras langa mine...m-am topit toata si mi-am facut mustrari de constinta ca i-am lasat impresia ca-l abandonez...

tot leganat adormea si el, doar ca dupa ce l-am pus in pat cu mine, a adormit singurel..fara leganat..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Eladea, iti dai si tu seama singurica cat de disperat era micutul dupa tine, si mai ales cat de speriat era dupa aceea sa nu pleci din nou!! Ai facut singurul lucru bun pe care puteai sa-l faci: sa-l asculti si sa ii implinesti nevoia lui de siguranta;

Sper sa citeasca si adeptele dormitului singur si a lasatului sa planga si sa invete ceva de aici.
Cu cata disperare se agata un pui de om de mama lui! Oare de ce?

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

eladea2005 ai facut foarte bine: ai oferit exact ce ii trebuia copilului ca sa se calmeze si sa isi creeze o stare confortabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca2705

Eu am nascut cu cezariana si nu am avut voie sa o tin in brate mai mult de 10-15min.
anca si alexandra(27mai2007)

Eu faza asta nu inteleg de unde vine. Cum adica nu ai avut voie sa tii copilul in brate mai mult de 10-15 minute? Cezariana ta a fost operatie pe coloana? Si eu am nascut prin cezariana si primele 5-6 zile era f. dureros sa ma culc/ridic din pat. Dar nu mi-a spus nici un cadru medical sa nu tin copii in brate. Ce legatura are cezariana cu statul in fund si tinutul unui prunc de maxim 5 kg (nu cred ca ai nascut un elefantzel) in brate? Sa tii un copil in brate nu inseamna sa faci aerobic cu el, deci eu chiar nu vad de unde 'nu ai voie sa tii copilul in brate dupa cezariana'.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput