Alaptata la 7 ani...

Alaptata la 7 ani... | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Am gasit aici un clip si mi s-a parut interesant:
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=related

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Groaznic, sincer! Mi s-a facut efectiv greata.
Sunt pro-alaptat 100%, dar nu pana la astfel de varste. Doamne fereste!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sunt sigura ca sunt destul de rare aceste "evenimente".Nu pot spune ca as accepta sa-l apaltez pe STEFAN pana la 8 ani............insa nici ca imi este greata nu pot spune.Ceea ce se intampla acolo le priveste strict pe cele 2,iar daca au ales sa faca public acest lucru inseamna ca ei(parintii defapt) nu considera ca ar fi un lucru grozanic,oribil!!!!!!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelabahrim spune:

mie mi se pare scarbos si sunt de parere ca parintii sunt dezaxasati si copii la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce e mult, strica.
Asta mi se pare mult mai mult decat pot eu suporta Adica fetita are 7 ani, peste 4-5 ani e la pubertate si e alaptata ?!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

A mai fost discutat subiectul...aici, pe forum.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Sincer nu cred ca este in regula. Deja este ceva constient din partea copiilor. Ce e mult e mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

A..aa pe mine nu ma mira deloc.Mai sunt niste doamne pe aici pe forum care cica fac acelasi lucru.

Lara
Erinn's mummy
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=34099http://www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url325efc1900826f61d&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

M-am uitat un pic pe clip si n-am inteles, n-a intarcat-o pana la 7 ani sau are un bebelus si i-a dat si ei sa "guste"? Daca asta inseamna pt ei afectiune si far' de asta nu se poate inseamna ca si la 20 trebuie s-o alapteze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelabahrim

mie mi se pare scarbos si sunt de parere ca parintii sunt dezaxasati si copii la fel

asa gandesc si eu!!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Sunt sigura ca sunt destul de rare aceste "evenimente".Nu pot spune ca as accepta sa-l apaltez pe STEFAN pana la 8 ani............insa nici ca imi este greata nu pot spune.Ceea ce se intampla acolo le priveste strict pe cele 2,iar daca au ales sa faca public acest lucru inseamna ca ei(parintii defapt) nu considera ca ar fi un lucru grozanic,oribil!!!!!!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

subscriu

Mergi la inceput