A inceput campania/Rezultate comentate (2)
Raspunsuri - Pagina 11
sirimie spune:
Bineinteles, Patriciu este cel mai "bad guy" care esista in Romania. Capul oligarhilor atit de daunatori. Personajul principal.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
april spune:
Urata faza asta cu fugitul lui Stolo. Ce om fara caracter...
De ce sa lase el 18.000 euro pt 2000 plus o gramada de pb pe cap.
Stolo fricosul nu stie sa-si asume responsabilitati.
Eliza5 spune:
Daca e adevarat ce spun Antenele (si Saftoiu) cum ca Stolo a primit plic de la Basescu cu numele tuturor ministrilor.. eu am o banuiala..
Cherchez la femme
Alexia27 spune:
Pai da, Saftoiu zice de plic, Hrebe se jura ca Stolo e bolnav, si in general cam toata lumea face scenarii. Numai Afroditul nu binevoieste sa iasa la TV sa ne dea si noua o explicatie. Nu de alta, dar aia cu "o sansa tinerilor" e si insultatoare la adresa alora de au fost sa-l voteze.
Cat despre Boc PM...singurul lucru bun pe care-l vad de aici e ca toate bubele lui se vor sparge in contul lui Base si poate asa scapam de el la anul. Ca in rest...vai de noi
valentinag spune:
Nu ne da nici unul nici o explicatie pentru ca ne considera niste prosti!Asta si suntem de altfel,prostii care i-au votat pana acum si nu-i asa,o sa-i votam si in continuare!
Iar de Stolo ce sa zic mai mult decat deja am facut-o!Personalitate ZERO!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Alexia27 spune:
Inca un zvon la bursa zvonurilor : cica don'soara "succesuri" o sa fie secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului. Sper din suflet sa fie doar atat: un zvon nefericit. Altfel ar fi prea mult!
DidiAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Iar de Stolo ........Personalitate ZERO! |
Asta am crezut si eu.....pana ieri, cand, cu ultima sfarama de energie, Stolojan a zis: stop joc!
Daca el, cu personalitatea aia de cateva grame, a cedat din nou, devenind (pentru a cata oara) ciuca tuturor si fiind definitiv compromis politic, atunci e ....groasa rau!
Alina
valentinag spune:
Da de ce ar fi prea mult?Nu-i asa,"cand altii scot cateva cuvinte,dansul reproduce fraze intregi"daca Boc e prim ministru,ea de ce n-ar fi secretar de stat!Si Nuti secretar general al guvernului!Hahahahahaha!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Alexia27 spune:
Hai mai Valentina...Boc nu "reproduce fraze", el chiar poate sa "editeze fraze". Si chiar bine! Veeeezi? Hai sa-i dam putin credit, doar stie madmoasela ce stie