A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Moama moama ce am pierdut!Al naibii servici ca nu m-a lasat sa vad si eu stirea mai de dimineata,"ma radeam"si io mai devreme!
Ce alegeri in state cu cantec maaaa,aici show adevarat!
Base merge mai departe

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Io-s cu ochii iesiti din orbite la TV si completamente naucita...ce fac astia dom'le?...
Gata!...nu mai fac scenarii politice ca deja ma doare capu'...de-acu incolo ma ocup de criza...cum care criza?...ciza economica ce va lovi Romanica in martie...noroc cu parteneriatul asta minune...ce fericire pe noiPS:Totusi de ce era azi trist Oprisan?...io' nu vreau sa-l vaz trist ca doar de el va depinde de acu incolo bunastarea noastra,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Gata, ne putem relaxa, tara e pe miini sigure:
http://www.mediafax.ro/politic/geoana-mergem-inainte-cu-guvernul-psd-pdl.html?1687;3662244

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Adica Oprisan e vesel din nou???...uraaaa!...ce fericire...o sa ploua cu carnati si o sa iesim din criza...deja simt cum ma cuprinde entuziasmul!Ileana scoate tava si da-mi si mie un tacam te rog...nu prea vroiam sa servesc dar e mai bine sate prinda criza cu stomacul plin ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Gata, ne putem relaxa, tara e pe miini sigure:
http://www.mediafax.ro/politic/geoana-mergem-inainte-cu-guvernul-psd-pdl.html?1687;3662244

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Un om foarte hotarat.Nicio greutate nu-i sta in cale ,pana si pe Boc il accepta prim -ministru ,numa sa fie si el acolo sus.Daca va mai indoiti de rezultatul alegerilor de anul viitor,relaxati-va .Geoana e in stare sa il puna el pe Base candidat la prez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Na-ti auzit ultima stire? De la Hrebenciuc citire? Cica Stolo s-ar fi retras pe motiv de.....daaaaa: de sanatate!
Nu este un deja-vu aici? Noh, s-a imbolnavit omu' si si-a luat medical, ce mare scofala?

Mergi la inceput

O fi platit medicalul 100% sau doar 75%?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Va fi "guvernul Boc"
Boc = omul de paie, trompeta lui Basescu
E clar ce de vremuri bune

Tariceanu = omul de petrol, marioneta lui Patriciu

Hai sa iesim din clisee! Uite eu am iesit deja din faza de negare!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Unii "sustin" ca Patriciu este cap al conspiratiei care a dus PSD cu PDL la guvernare . Nu a platit Patriciu campania PSD nu stiu cind?

Mie nu imi convine ca e Basescu la butoane acum si ca prim ministru. Sa vezi ce scandaluri au sa fie de acum incolo, ca asta e specialitatea lui.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Deci Patriciu cumpara Rapid. A, stai.. Patriciu cumpara Steaua. Deci Patriciu a bagat PNL in opozitie. Hmm.. deci Patriciu a facut de fapt si alianta PDL-PSD.
Tare Patriciu asta dom'le. Cred ca el a provocat si criza financiara.. aaa.. economica... Am zis!

Mergi la inceput

Si tot Patriciu a scos la iveala biletele secrete care demascau activitatea de oligarh a lui draga Stolo,ceea ce evident a dus la demisia lui!
Ahhh,am vazut-o acum pe Nuti cum s-a dus ea gratzioasa in prima zi de lucru la parlament!Goooo nuti!Asteptam legi propuse de tine!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput