Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Servus dragelor. Nu am intrat de un secol pe forum. Am primit un mesaj cica informatie asupra comenzii mele, desi nu am dat nicio comanda, si cand colo era de la astia din romania. Voi comanda pe .ro cand o zbura porcu ori cand or avea si ei reducerile din franta.
Vad pe pagina asta ca ca se trimit ceva mailuri lui Jasmine. Imi zice si mie cineva pentru ce? are legatura cu treaba asta cu .ro? Va rog
Inteleg din ce zice Caprioara ca Jasmine a pierdut sarcina.
Sincer imi pare tare rau. Of cand ma gandesc ca vrem si noi acum un bebe...mi-e cam frica de rautatile ce se pot intampla. Jasmine multa putere si sanatate.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Am incercat sa imi activez pm-ul, nu stiu daca am reusit. Dar nu inteleg de ce nu merge, ca am mai primit mesaje pe pm. Te rog April , imi mai poti trimite o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

Vad pe pagina asta ca ca se trimit ceva mailuri lui Jasmine. Imi zice si mie cineva pentru ce? are legatura cu treaba asta cu .ro? Va rog
Inteleg din ce zice Caprioara ca Jasmine a pierdut sarcina.
Sincer imi pare tare rau. Of cand ma gandesc ca vrem si noi acum un bebe...mi-e cam frica de rautatile ce se pot intampla. Jasmine multa putere si sanatate.

alina

nu gandi asa;daca mi s-a intamplat mie nenorocirea asta nu inseamna ca o sa se intample si la altele.Fiecare cu norocul ei.Bafta!

Iti dau PM cu adresa mea de mail.Trimite-mi te rog numele tau,adresa de mail pe care aveai facut contul la LR.fr si nr client.Daca aveai mai multe conturi trimite-mi pt toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Jasmine, ai mail cu datele mele.

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Jasmine, imi pare rau pentru pierderea pe care ai suferit-o
Fetelor, as vrea sa va trimit si eu datele mele (contul de pe care am comandat, desfasuratorul comenzilor). Cum fac?
Axxa, am inteles ca ai cauta pe cineva ca sa dati comanda la Aramis. Daca vrei, putem da comanda impreuna, pentru ca si eu am vazut ceva haine pentru fiu-meu. Cum facem? Tu ai firma? Eu am, dar ramane sa stabilim, daca vrei, cum sa ne factureze. Desigur, daca nu ai gasit pe altcineva intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Jasmine, imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina . Iti doresc numai bine si multa putere sa treci peste asta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Lista a ajuns la 125 de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

jasmine, m-ai gasit si pe mine ??? iti trimisesem datele pe PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

jasmine, m-ai gasit si pe mine ??? iti trimisesem datele pe PM.

Mama de Anca-Simona

Da,am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

Fetelor daca vreti una sau doua dintre voi sa va alaturati pt o comanda la Aramis, dati-mi va rog de stire, la ei comanda minima e de 3 mil, dar asta se considera en detail si se mai adauga un 25%. Daca comanzi de 5 mil, nu se mai adauga nimic. Transportul e gratuit in ambele cazuri, cu fun curier, plata ramburs. Eu am ales de vreo 2 mil, dar nu pot sa comand acum de 5 mil. Hainele sunt f frumoase, sunt pt 0-6 ani, mai multe pt pana in 2 ani dar destule si din celelalte. Sunt preturi de Dragonul Rosu, eu cumparam des de acolo, dar le luam ceva mai scump decat sunt pe site, pt ca era adaosul de en detail.

salut

daca mai e loc, as vrea sa comand si eu, da-mi si mie de stire,

multumesc

mami de Sofi

Mergi la inceput