Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Jasmine multa sanatate si putere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimu

la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

unde naiba vezi codul de client?

merci

Pe facturile atasate coletelor LR, in mail-urile de confirmare a comenzilor sau te loghezi pe contul lr.fr si dai apoi click pe link-ul urmator: http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&etap=4&category=2&subcategory=2

Ar trebui mentionat in ghidul din prima pagina unde se gaseste nr. de client si cui sa dea PM in vedera trimiterii datelor spre centralizare. Pe Softpedia la fel, subiectul are foarte multe accesari acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

http://www.laredoute.fr/vente-tunique-forme-evasee.aspx?productid=324149055&documentid=201208&single=false&categoryid=55993407

Ce faina pare asta.. si ce ieftina

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Lasa, Ioano, ca n-are evaluari bune! :)

A scris deja careva sindicatului redutist? Daca nu, am compus o ciorna. Se oferise cineva (nu spui cine...) sa o traduca in franceza. Pentru corecturi si adaugiri, unde o trimit?

Am gasit si datele de contact: http://www.sudvpc.org/contact.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Jasmine, imi pare nespus de rau. Eu am pierdut o sarcina, insa micutza, si stiu cat am suferit, asa ca imi imaginez prin ce treci tu, care l-ai si simtit pe bb . Multa sanatate si putere sa treci peste asta. Si un bb sanatos cat de repede.

Raportez si eu mail de la redoutul romanesc primit acum cateva zile, in care imi spunea ca de pe 24 nov gata cu cel francez, pofta in cui !

Petitia am semnat-o. Daca mai e ceva unde pot semna sa-mi da-ti si mie pm, please, ca ma bag. Eu intru mai rarutz aici, ca-s ocupata cu cupiii, sunt nedormita si foarte obosita. In plus, la noi la scutece mai sunt cateva fete care comandau in franta dar nu intrau pe subiectul asta, si ar semna si ele daca le spun, ca petitzia au semnat-o.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am reusit sa citesc de la inceput acest capitol si am inteles ca se face o baza de date cu clientzii redoute fr, dar nu am gasit postul in care se spunea exact ce trebe si unde trebe trimis; probabil e in alt capitol. Asa ca, please, dati-mi si mie pe pm ce date trebuie sa trimit si unde, si o sa le dau eu mai departe si colegelelor de la scutece care mai aveau cont la ei.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor s-ar putea sa fiu paranoica, dar vreau sa va zic ceva. Am intrat adineauri pe forum si la mica publicitate ultimul anunt aparut era al celor de la Aramis (poate ati auzit de ei, vand hainute pt copii, marci cunoscute, preturi super rezonabile, comparabile cu LR, dar pana acum vindeau numai din depozit), deci anuntau la mica publicitate ca si-au deschis vanzarile on line. Intru pe link, ma super entuziasmez de modele si preturi (mai ales ca tocmai mi-am luat tzeapa luand de la o tipa care vindea aceleasi hainute, prin mica publicitate de pe forum, insa mult mai scumpe.
Ma rog, ideea e ca am vrut sa va anunt si pe voi dar incercand sa redeschid anuntul de la mica publicitate, am constata ca a disparut. Cred ca cineva ii saboteaza. Asadar, daca intereseaza pe careva, acesta este linkul
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157609382378924/

Mergi la inceput

Se poate sterge un anunt de la mica publicitate dupa ce acesta a aparut, sau sunt paranoica de-a binelea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

Jasmine imi pare tare rau,nici nu pot sa-mi imaginez ce dureros este.

Ti-am trimis datele a 2 conturi pe PM,la mail imi dadea eroare

Mergi la inceput

Fetelor daca vreti una sau doua dintre voi sa va alaturati pt o comanda la Aramis, dati-mi va rog de stire, la ei comanda minima e de 3 mil, dar asta se considera en detail si se mai adauga un 25%. Daca comanzi de 5 mil, nu se mai adauga nimic. Transportul e gratuit in ambele cazuri, cu fun curier, plata ramburs. Eu am ales de vreo 2 mil, dar nu pot sa comand acum de 5 mil. Hainele sunt f frumoase, sunt pt 0-6 ani, mai multe pt pana in 2 ani dar destule si din celelalte. Sunt preturi de Dragonul Rosu, eu cumparam des de acolo, dar le luam ceva mai scump decat sunt pe site, pt ca era adaosul de en detail.

Mergi la inceput