Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina in primul rand ca vaccinul nu protejeaza impotriva tuturor tulpinilor de hpv. |
nici nu ar avea de ce, avand in vedere ca doar 4 sunt inalt patogene iar dintre acestea 2 provoaca 96% din formele de cancer de col uterin. - edit, ca am gresit - 90%
citat din mesajul lui Sabina in al doilea rand, chiar asa: o viata sexuala conforma invataturilor religioase plus PAP de 2 ori pe an sunt o arma extrem de eficenta in depistarea leziunilor, asadar preventia cancerului de col. orice ginecolog e de acord cu asta.... |
sigur ca orice ginecolog este de acord cu asta, dar sa vad pacienta care urmeaza regulile acestea. nici macar pe DC, unde rata informarii este mult mai mare decat in mod normal si nu cred ca femeile active sexual isi fac examene PAP la fiecare an (dupa 35 de ani) si la fiecare 2 ani inainte, asa cum zice la teorie.
dar iar bat moneda doar pe vaccin...
viviana, nu toate efectele adverse apar in primii 10-15 ani de la testare. pentru ca statistica asta e naibii de ticaloasa. iar vioxx-ul nu e singurul medicament culpabil.... sunt o gramada la fel.
Roxana
sirimie spune:
citat din mesajul lui OanaP Eu sunt pentru contra. Si vreau sa vad cifre. Pana acum nu am vazut nici o cifra. S-a vehiculat o cifra la un moment dat de 2000 de femei decedate anual, ceea ce e fals. Sunt aprox. 2000 de imbolnaviri anuale. Vreau cifre referitoare la ce face vaccinul si statistici referitoare la imbolnavirile/gradul de avansare al bolii si decesele care au avut loc. Cu clasificari pe mediu social samd. |
Ce fel de cifre vrei?
Daca vrei cu numarul de decese de cancer de col uterin, fa un search pe google cu "decese cancer col uterin".
Tu ai vreun link la "studiile" mentionate ca vaccinul asta a produs decese?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kariguld spune:
citat din mesajul lui viviana Nu vreti mai bine sa ne legam de fantome? |
da!!! si va povestesc eu, de alea imbracate nemteste, care umbla libere prin Romania!
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
Sabina spune:
Roxana, aici e pacatul.
Ce inteleg eu prin pacat? scurt circuit.
E mai simplu sa bagi injectia decat sa realizezi schimbarea la nivel profund.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
CristinaT spune:
sirimie, uite se pot vaccina si baieteii
Baietii ar putea fi vaccinati împotriva papiloma virusului uman
sursa:
http://www.gandul.info/sanatatea/baietii-ar-putea-fi-vaccinati-impotriva-papiloma-virusului-uman.html?3891;2421533
iar aici, in a doua postare este vorba de un domn bolnav (sper ca este bine!)
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/forum/msg/16/Obstetrica-Ginecologie/6503/Virusul_Papiloma_Uman_-_generalitati.html
edit ca nu se intelegea
roxanaz spune:
citat din mesajul lui Sabina Roxana, aici e pacatul. Ce inteleg eu prin pacat? scurt circuit. E mai simplu sa bagi injectia decat sa realizezi schimbarea la nivel profund. |
Sabinelu, uf, nu, nu e mai simplu. dar e o alta cale. inainte de campania asta de vaccinare a fost cea de investigatie. cu PAP gratuit pentru toate femeile peste 40 de ani, din mediul rural. nu mai zic rezultatele....parca era absenteismul la vot
OanaP, WHO zice ca estimarea pentru 2005 a fost de 260.000 decese datorate cancerului de col uterin in 2005, cu procent de 80% in tarile in curs de dezvoltare.
Roxana
denizel spune:
Xeno, pui acolo pe lista si pe cei care se trezesc facand haz aiurea din cauza ca nu cunosc istorie de clasa a 6 a?
spic de grau spune:
Toutes les infections n'évoluent pas vers un cancer Les infections à papillomavirus sont très fréquentes chez la femme jeune et régressent le plus souvent spontanément. Ainsi, au moins une femme sexuellement active sur deux a été exposée à ces virus au cours de sa vie. Le virus est détecté chez 30 % des femmes de moins 30 ans et chez 10 % des femmes au-delà de cet âge. Le risque d'être infectée augmente pour atteindre 60 %, 5 ans après le début des relations sexuelles ; il diminue ensuite et tombe à 5-10 % après 40-45 ans2. Les infections HPV même par un virus de type oncogène sont le plus souvent banales car l'organisme l'élimine dans les 6 à 13 mois suivant la contamination. "On ne connaît pas bien les facteurs qui font que l'infection va disparaître spontanément ou induire un cancer. On estime aujourd'hui que c'est l'ancienneté de cette infection qui va lancer le processus cancéreux" déclare le Dr Thierry. C'est bien la persistance de l'infection par ce virus oncogène, qui entraîne des anomalies cellulaires - marqueur le plus important de tumeur. |
http://www.doctissimo.fr/html/dossiers/cancer_col_uterus/sa_7379_cancer_col_uterus_papillomavirus.htm
Deci - nu toate infectiile cu papillomavirus-ul evolueaza spre cancer
O femeie din doua, a fst expusa in cursul vietii la acest virus.
La tinere in marea majoritate a infectiilor, regresia se face spontan.
La femeile cu varsta <30 ani - 30% sunt infectate cu acest virus
Dupa 30 de ani - doar 10% sunt infectate. (probabil ca se casatoresc si au mai putini parteneri).
Se pare ca organismul ar elimina virusul la 6-13 luni de la contaminare.
Depsre tratamentul cancerului de col uterin, aici:
http://www.doctissimo.fr/html/dossiers/cancer_col_uterus/sa_7382_cancer_col_uterus_diagnostic_traitement.htm
In alta ordine de idei nu stiu de ce se amesteca homeopatia cu restul tampeniilor enumerate.. Inainte sa existe tratamentele alopate, omul se trata homeopat si era ok. Si nu orice boala necesita tratament medicamentos. (eu de ex m-am vindecat cu tratamente "à la bunica" de bronsita si rosu in gat)
denizel spune:
Spiculet, tratamentele "à la bunica" nu sunt tratamnete homeopate.
Bunica facea bombonele din fiertura de ierburi, iar homeopatia face bombonele din urme de ierburi .
spic de grau spune:
citat din mesajul lui denizel Spiculet, tratamentele "à la bunica" nu sunt tratamnete homeopate. Bunica facea bombonele din fiertura de ierburi, iar homeopatia face bombonele din urme de ierburi . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietel. |
A da? scuze atunci! Eu chiar am fiert ierburi! ihh si ce gust aveau.