Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Spiculet, tratamentele "ŕ la bunica" nu sunt tratamnete homeopate.
Bunica facea bombonele din fiertura de ierburi, iar homeopatia face bombonele din urme de ierburi .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Intrebare din putul gandirii:

Terapiile prin magneti sau camp magnetic pulsatil e tot un tratament homeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Pe site-urile din Romania sunt informatii generale. Pe mine ma intereseaza sa stiu pe ce segment social se inregistreaza acest cancer de col uterin. Influentele aparitiei cancerului tin de: gazda si de mediul inconjurator. De exemplu, poate 50% cancer apare la prostituate, iar 20% in mediu rural. Atunci ce facem? Vaccinam toata po****tia pe principiul ca nu se stie care din ele ajunge prostituata sau la tara?
Vreau sa vad cifre, statisici, pe cat se poate de multe criterii. Sa fiu in stare sa iau decizia EU si nu altcineva in locul meu. Pana acum din proprie experienta, nimeni din afara familiei nu a luat o decizie buna in favoarea mea. Poate voi sunteti un caz fericit si aveti incredere in oameni.
Poate ca de ex. la copsa mica 80% din polulatie are CCU. Si atunci ce faci pe termen lung? In loc sa iei masuri sa reduci poluarea, lasi poluarea asa cum e si vaccinezi generatii intregi. Normal e mai usor asa, ba chiar iti iese si profit. Si toata lumea e fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

A da? scuze atunci! Eu chiar am fiert ierburi! ihh si ce gust aveau.

Pai da, Spiculet! Gustul yacs e semn ca leacurile tale contineau ceva. Bombonelele homeopate au gust dulce, semn ca [] contin zahar .

Lady, nu stiu ce inseamna terapiile prin magneti :-).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Intelegand ca vaccinul Gardasil e pus in aplicare de doar 5 ani, daca as avea fetita adolescenta nu i l-as face. Cine stie ce o dezvolta pe terment lung..tratez de una si dau in alta.

Si pe cat punem pariu ca in 10 ani o sa il regasim in lista vaccinurilor ptr bebelusi?

Apropo - cine a vazut filmul: I am Legend? Mie una mi se pare plauzibila ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

Pe site-urile din Romania sunt informatii generale. Pe mine ma intereseaza sa stiu pe ce segment social se inregistreaza acest cancer de col uterin. Influentele aparitiei cancerului tin de: gazda si de mediul inconjurator. De exemplu, poate 50% cancer apare la prostituate, iar 20% in mediu rural. Atunci ce facem? Vaccinam toata po****tia pe principiul ca nu se stie care din ele ajunge prostituata sau la tara?
Vreau sa vad cifre, statisici, pe cat se poate de multe criterii. Sa fiu in stare sa iau decizia EU si nu altcineva in locul meu. Pana acum din proprie experienta, nimeni din afara familiei nu a luat o decizie buna in favoarea mea. Poate voi sunteti un caz fericit si aveti incredere in oameni.
Poate ca de ex. la copsa mica 80% din polulatie are CCU. Si atunci ce faci pe termen lung? In loc sa iei masuri sa reduci poluarea, lasi poluarea asa cum e si vaccinezi generatii intregi. Normal e mai usor asa, ba chiar iti iese si profit. Si toata lumea e fericita.

Incidenta de cancer de col la prostituate este foarte, foarte mica. Se pare ca sunt protejate de un anumit nivel hormonal... datorat meseriei.

HPV este transmis de catre barbati, cu precadere cei necircumcizati. In tarile in care se practica circumcizia, incidenta de cancer de col este mult mult redusa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Salut

Desi deschid acest subiect datorita esecului (ce se prefigureaza tot mai clar) campaniei nationale de vaccinare antiHPV datorita aplecärii cetateanului "informat" spre zvonistica , nu este totusi un subiect despre vaccinari ci unul despre ... conspiratii.

Gasesc tot mai rar oameni care cred ca TOATE astea sint idiotenii. Daca unii sint convinsi ca omul a ajuns pe luna 'stiu' ca acolo a gasit extraterestrii, daca Lee Oswald chiar l'a ucis pe Kennedy a facut'o pentru ca masonii ii implantasera chip'uri in creier, desi HIV nu a fost creat in laborator poate fi vindecat din 1985 , samd...

Mai sinteti pe aici? Oameni care va amuzati de acest Top10 si in plus considerati horoscopul, homeopatia, bio-energo-urino terapia sarlatanii (nu foarte) ieftine? Care nu cred ca Pamantul e gol pe dinauntru, ca incalzirea globala e un mit si ca reptilienii au infiltrat societatea pestiliana in detrimentul balaurienilor! Care stiu ca arma geofizica, ufologia, creationismul si designul inteligent sint produse alea unor creiere nu prea !? Care cand aud de "reâncarnare" se gandesc la chiftelute si mititei?

Uuuu! Mä aude cineva?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Si câte fete zici ca ai?
tztztz...
Te vad si nu te cred

Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Cumva, tu, xenocid, ne indemni pe noi restul sa credem si sa nu cercetam? Ca mie asa-mi suna cand te referi la gardasil...

Io una vreau win-win cat se poate de mult... pentru $300 cat ma costa mai incolo, de ce m-as grabi? Mai astept, mai citesc o stire, un studiu, mai astept o versiune "new and improved", copilu-i cuminte, stie ce are de facut daca o pocnesc hormonii.
Cred c-ai amestecat nefericit subiectele...

In rest, votez si io la rubrica rasu'-plansu' la ozeneuiri si-alte conspiratii homeopatetice.

Apropos de vaccinul antigripal, nu l-am facut nici unii din familie, suntem acolo unde ar trebui sa putem lupta cu o gripa, nici bebelusi, nici bolnavi, nici batrani (inca ).

Pentru conformitate , mandra posesoare a unei perfecte adolescente de 13 ani, cu vaccinul gardasil si contra meningitei... ON HOLD.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid
Eu nu vreau sa cred. Eu vreau sa stiu.

Asa nu ajungi sa afli absolut nimica. Pacat de atata stiinta ("stiinta", infinitivul lung de la a sti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Incidenta de cancer de col la prostituate este foarte, foarte mica. Se pare ca sunt protejate de un anumit nivel hormonal... datorat meseriei.

In acest caz, o viata sexuala normala si nespectaculoasa , guvernata sau nu de principii religiose, recomanda vaccinul ca unica metoda de prevenire a cancerului de col uterin. Pentru ca, asa cum spunea si Roxana, mai rar se grabeste lumea sa-si faca PAP de 2 ori pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Si eu am fata mica inca, dar nu o sa o vaccinez cu aberatia aia, in primul rand ca informatiile astea asa contradictorii nu sunt numai pe site-urile romanesti, ci pe multe alte site-uri de alte limnbi...sa fim seriosi e asa usor de spus: du-te vaccineaz-o, dar cand ai propriul copil in situatia data, zau de nu-ti pui problema de mii de ori, si atata vreme cat se poate preveni eu merg pe solutia clasica, test, educatie sexuala, deci protectie.

Deci eu sunt anormala, asta e.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput