Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

Citat:

Eu cred ca la noi in Romania sint comunitati intregi de oameni, femei, care nu ajung la medic sa faca screening, nici nu stiu ce e ala. Care isi incep repede viata sexuala, fac copii inainte de 18 ani, traiesc si ii cresc in conditii grele. Ei nu au acces la surse de informare si au nevoie sa le spuna cineva ce sa faca, nu sa ii puna sa aleaga. Vaccinul asta e in primul rind pentru ei, e gratis si e un lucru foarte bun.

ce sa mai cheltuim bani sa-i informam?!... mai bine ii vaccinam!

S-au cheltuit gramezi de bani pentru informare. Nu banii sint de vina, ci profesionalismul celor care trebuiau sa informeze in scoli si nu au fost in stare.

Dar de ce crezi ca oamenii aia vor sa fie informati? De ce ar schimba postul de pe OTV ca sa asculte doctori pro-vaccinare?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

http://www.telegraph.co.uk/health/children_shealth/3543692/Healthy-toddler-died-10-days-after-being-given-MMR-vaccination.html

cum ziceam si mai devreme: decizia de a face un vaccin sau nu trebuie sa apartina familiei in consultatie cu medicul si cu detinerea informatiilor relevante pt fiecare caz in parte... nu luata la presiunea propagandei guvernului si a companiilor farma...

Voljena eu vad din articolul asta ca baiatul a murit dupa ce a jucat fotbal cu tatal sau. Expertii (adica cei de care ar trebui sa ascultam toti) spun in cele din urma (adica la sfarsitul articolului) ca nu exista nici o legatura intre moartea copilului si vaccin.

In schimb www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/health/article701459.ece" target="_blank">cu certitudine pojarul a dus la moartea unui copil in UK pentru ca parintii colegilor sai "s'au informat" si au decis ca MMR este prea periculos.

Din nou: nu credeti tot ce ganditi!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

vaccinul asta ,in comunitatile de oameni despre care vorbiti,este oricum apa de ploaie.scrie peste tot ca vaccinarea nu exclude controalele si testele periodice.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Scrie peste tot ca HPV e responsabil cu 80% din cazurile de cancer, restul de 20% fiind depistabile doar la controale.

Nu poti sa spui ca e apa de ploaie daca sint sanse mari sa scape o gramada de femei care nu fac screening de cancer de col uterin.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

http://www.telegraph.co.uk/health/children_shealth/3543692/Healthy-toddler-died-10-days-after-being-given-MMR-vaccination.html

cum ziceam si mai devreme: decizia de a face un vaccin sau nu trebuie sa apartina familiei in consultatie cu medicul si cu detinerea informatiilor relevante pt fiecare caz in parte... nu luata la presiunea propagandei guvernului si a companiilor farma...

Voljena eu vad din articolul asta ca baiatul a murit dupa ce a jucat fotbal cu tatal sau. Expertii (adica cei de care ar trebui sa ascultam toti) spun in cele din urma (adica la sfarsitul articolului) ca nu exista nici o legatura intre moartea copilului si vaccin.

In schimb www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/health/article701459.ece" target="_blank">cu certitudine pojarul a dus la moartea unui copil in UK pentru ca parintii colegilor sai "s'au informat" si au decis ca MMR este prea periculos.

Din nou: nu credeti tot ce ganditi!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

tu unde ti-ai luat licenta sa crezi tot ce gandesti?

daca numai atat ai vazut - ca baiatul a murit dupa ce a jucat fotbal cu tatal - ai vedere selectiva: vezi numai ce-ti convine... io am vazut si ca expertii (tot aia care nu au gasit legatura intre moartea copilului si vaccin) spun ca mmr poate cauza convulsii febrile la 1 copil din 2000-3000, undeva intre 6 si 14 zile de la vaccinare... mai spun si ca unui copil care deja a avut convulsie febrila sa i se administreze cu precautie... deci din nou subliniez ca nu suntem toti la fel si ca nu putem fi tratati/vaccinati la fel...

despre baiatul din primul articol vad ca era nomad, deci nici vorba de mers la scoala, asa ca nu stiu de unde i-ai gasit colegii aia...

si mai vad ca pojar au facut si copii sub varsta de vaccinare si ca au fost tratati, nici macar nu au fost toti spitalizati... deci asa cum nu se moare neaparat de pojar nu se moare neaparat nici de hpv...

la un moment dat mie imi iesea papanicolau cu modificari, m-am tratat si basta... hpv nu mi-a iesit niciodata pozitiv... deci se face cancer si fara hpv... asa ca am decis (impreuna cu fie-mea care are 17 ani si gandeste si alege si daca-i dau io voie si daca nu-i dau) ca pt moment sa urmam calea testarii regulate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

sirimie nici nu ti-ai prea facut temele, dar deloc, cauta frumos pe net si vei vedea, ca se fac 3 shots, deci in romania inteleg ca de-abia s-a inceput cu prima doza, ce o tot tragi cu vindecare, blah, blah, blah, cand se va vedea peste 10 ani ca a fost pe bune si intretimp nu auzim de cine stie ce alte grozavii atunci te poti bate cu pumnii in piept...ca sa nu mai de presa ca mi se face greata, auziti oameni buni, cica primul loc de fete imunizate, pai cum asa, eu cred ca vor imunizate dupa alea 3 doze, astia cauta pe net, dar nu prea bine.

ce ai cu notquiteso, are femeia o fata, e corect sa decida pentru ea sau nu, tu vad ca ai baiat, cand s-or vaccina baietii atunci ai tot dreptul sa spui: vai tu, dar eu mi l-am vaccinat...voi restul sunteti niste neinformate, etc, etc...vezi ca nu mai dureaza mult si astia, bigpharma de foame mare de euroi il vor baga si pentru baieti, baga un "google" si te vei lamuri, uite fac eu pariu ca astia neputand sa consume vaccinurile(in romania ma refer) si ca sa nu cada de fraieri il vor oferi baietilor, care bineinteles ca nu au cum sa faca cancer cervical, dar sunt "minunati" purtatori de HPV fara simptome insa...asa ca stai linistita ca e pentru toate lumea!

restul care sunt asa suspiciosi ca au inventat bietii oameni povestea cu side effects, sa bage un "youtube" ca e plin de d-astea si comentariile la ele scrise de fete (americance majoritatea) care au facut si prima si a doua injectie sunt de groaza, majoritatea au zis ca nu o mai fac pe a treia.

Ah si vad ca astia se ambalara bine de tot cica ny l-ar face obligatoriu, pe forumurile olandeze o bagara p-aia cu emigratul in State ca cica e obligatoriu sa ti-l faci au innebunit de-a binelea, si democratia coane, unde ramase?
editat: am gasit la sursa oficiala, chiar il cer
http://www.uscis.gov/files/article/FAQ_TB_Vaccination_Requirements_072408.pdf
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

youtube e un loc excelent pentru informare...daca vrei ultima varianta din numa-numa.
Altfel sint sigura ca exista o gramada de side-effects si la gindire numai sa a google enough,

Voljena eu tot mai mult inteleg ca procentele sint cheia in medicina nu absolutul.

Daca ai 1% sanse sa se intimple ceva rau (citeodata f rau) dar daca actionezi preventiv cu ceva care are 99.9999999 sanse sa iasa bine, ce alegi?
Ca la asta se reduce de fapt vaccinarea asta (si toate celelate),
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

la youtube e clar...stiam ca vei comenta, eu n-am zis de informare, ci de faptul ca oamenii care au fete care au avut reactii adverse au scris povestea acolo, acuma e mai clar?

dar despre decizia luata de americani, fiind obligatoriu la emigrare vad ca n-ai comentat...desi finuta asa si diplomata scriai pe undeva mai sus ca inca nu stii totusi ce va fi peste 10 ani acuma vad ca o dai la intors.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Ilse nu stiu ce se intimpla peste 10 ani (sanse sint sa fie OK, ca si cu orice vaccin anterior, conservantii se elimina, ramine numai memoria in timus sau unde se stocheaza chestiile astea) dar am scris ca am luat deja (eu si familia mea) medicamente (mult)mai periculoase decit Gardasil.
Si eu cred ca e devreme sa impui vaccinul oricarui segment de po****tie, dar cred ca si-au permis ptr ca immigrarea in cele din urma e facultativa.
A

Mergi la inceput

Si stiu ca Merck pozeaza in "vaaaai n-am stiut ca il fac obligatoriu" si stiu cit le prinde bine...etc, nu cred ca urasc ceva mai mult decit lacomia firmelor farmaceutice din US care nu numai ca nu fac medicamente noi dar blocheaza si eventuale cure ptr boli...etc discutam daca vrei pe larg cu politica americana, lobby-ul republican, legile outrageous pe care le-a dat mandatul Reagan...dar in final ramine acelasi lucru, avem nevoie de medicamente indiferent ca asta le da satisfactiile criminalilor de la Pfizer, Merck, Elly-Lilly sau cine o mai fi.
Nu incetez sa iau aspirina numai ca sa ii dau peste nas lui Bayer.
A

Mergi la inceput