Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 19
alinkav spune:
Multe penrtu toti cei care vor sa faca copii sarmani fericiti!!!!
Din pacate singurul mod in care pot ajuta, este sa trimit niste banuti.
Mult succes in continuare si sa dea Dumnezeu sa reusiti tot ce v-ati propus!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Mariaa spune:
papanash, te rog adauga la lista de pe prima pagina: Centrul de plasament de urgenta, Timisoara. Multumim
...papanash hai ca-ti dau de lucru aiurea...mea culpa! nefiind bolduit nu am vazut ca era scris deja!! nu ma injura te rog...e ok ce era notat pana acum, eventual bolduieste sa vada si alti orbi ca mine .
multumesc
looking for my sunshine
+12
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
papanash spune:
Va urez sa va bucurati de Mos Niculae, multa sanatate si noroc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
misha71 spune:
Mariaa La Timisoara am inteles ca nu se primesc SH, asa ca acolo voi trimite niste banutzi, iar ce voi reusi sa string de pe aici, voi trimite colet la Bucuresti. Voi cere detalii cind am coletul gata. Craciunitzele si Renii lu' Mosu'
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
luy spune:
papanash, sigur, cadourile pt mos pot fi pozate separat sau toate in aceeasi fotografie, fiecare cum prefera sau are timp. Scopul albumului este acela de a sti care sunt obiectele care sunt donate, pt ca cei/cele care doresc sa cumpere jucarii sa-si poata face o idee despre ce ar mai fi nevoie.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Da, Luy, ai dreptate.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Yaia spune:
De la mine cred ca luni iti intra banii...sau marti! Urmareste putin, am transferat euro, sper sa nu fie probleme...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Pana la urma se strang si haine? Sau doar jucarii si bani?
Eu oricum vin acasa cu haine de dat.. papanasho, imi trimiti si mie un email sa-mi zici?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
kokiy spune:
pentru toti sarbatoritii de azi...
V-am tot citit ,dar abia acum mi-am facut timp sa va scriu ...sunt si eu alaturi de voi si donez cateva din jucariile copiilor mei pentru a aduce zambetul pe chipurile unor copii necajiti...
O sa-mi fie un pic greu cu transportul lor ,dar o sa trimit un PM la papanas si poate rezolvam cumva...
Pun un link cu jucariile pe care le donez + copii mei printre ele
Daruri de Mos Craciun
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
bernix spune:
Io am avut mici probleme personale si am cam ratat desfasurarea evenimentelor. Vad ca v-ati organizat intre timp, deci nu mai e nevoie sa vorbin la gradinita de hipoacuzici.
Din ce spune Andreea, copilasii la care vor merge donatiile au reala nevoie de ele.
Fetelor, io nu ma incumet sa car Degetica dupa mine la sortat si impachetat, ca nu cred ca reusim noi sa impachetam cat va despacheta ea.
Voi trimite niste bani catre papanash si, daca stiu sigur ora pentru serbarea de pe 19, cred ca voi veni acolo la impartit cadourile. In functie de organizare, de timpul disponibil si de cum imi transform sotul in baby-sitter pt copil, pun si masina la bataie pt caratul cadourilor la centrul din str. Covasna.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi