Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
papanash, era pacat sa mearga fetele la sfarsitul saptamanii si sa nu le deschida nimeni.
Duminica ma execut cu pozele pt Luy.
O intrebare, pana la urma ce hainute strangem sau mai corect pt ce varste??????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Deianira spune:
Din cate am inteles, fetele vor sa stranga bani sa continuam. Noi vom intreba la centru ce au nevoie (am procedat asa si in alte actiuni, de cativa ani si e varianta cea mai buna si pentru ei - deoarece le lipsesc multe si asa ii putem ajuta cu ceva folositor, si pentru noi - nu vom umbla aiurea si vom stii exact unde si ce sa cautam).
Deci Timisoara continua .
desprecopii spune:
fetelor organizatoare, eu am sa va rog sa imi dati o lista cu participanti ca sa va pun o iconita frumoasa la profil. Faptele frumoase nu trebuie uitate ci trebuie sa fie mobilizatoare pentru restul cumunitatii DC.
faceti un lucru minunat. faptele voastre frumoase se vor intoarce la voi, ca un bumerang.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
misha71 spune:
Deianira, eu am incercat la Bazarul Soniei, dupa cum ti-am promis, insa nu am gasit pe nimeni din Timisoara, asa ca trimite-mi niste date pe PM sau aici pentru un transfer bancar sau alta modalitate, daca exista.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
papanash spune:
bbRalucutza, nu te necaji, poate reusesti sa inlocuiesti piesa rupta cu ceva. Si eu am hainute si incaltaminte ( unele noi), cred ca merg la Budmex, acolo-s copii mici.
Luy,multumim de album, nu punem toate jucarelele intr-o singura poza ?Ca ma gandesc ca sunt prea multe dupa-aia .
Deianira, voi decideti unde vreti sa mergeti, uite ca va sare si Misha in ajutor
Mirela, lista este deschisa, o sa aveti de dat multe iconite, va punem la munca
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Bikmaria
tu ai deschis lista donatiilor in bani ne-ai facut safteaua care va sa zica .Io zic ca ai mana buna .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
gabitz78 spune:
papanash - am si eu niste jucarii, te sun zilele astea sa vad cum ne intalnim.
te pup.
spor la treaba!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betty78 spune:
La multi ani celor care sarbatoresc ziua de nume!!!
papanash intradevar ai initiat o campanie foarte interesanta. O sa fac si eu un trasnfer bancar luni, prin internet banking. O sa te anunt suma...intre timp o sa fac curat prin jucariile si imbracamintea lui Mario si sigur gasesc ceva de donat.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Mariaa spune:
misha, sunt si io around daca nu te descurci
looking for my sunshine
+12
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie