Redoutistele fidele La Redoute France(147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Andra, ai facut piftie deja? Maaaama, ce pofta mi-ai facut.
Eu zic sa nu va mai bateti capul cu cei care incearca sa aduca contraargumente. Pana la urma subiectul se numeste Redoutistele fidele La Redoute France. Nu vad ce incearca sa ne convinga. Sa comandam pe Lr.ro? No way, Jose. Cand o sa fie aceleasi conditii ca pe lr.fr, o sa mai discutam, desi imi dau seama ca pe multe produse LR am aruncat cu banii degeaba. Ar trebui sa faca un subiect separat, cu Lr.ro, in care sa se laude cu ce au comandat si primit si sa-si spuna parerile. Poate ne conving si pe noi asa, mai stii?

Edit: Hi, hi, hi...mi-l imaginez pe AD si pe angajatii lui postand pe LR sub diverse nick-uri.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Lr.ro ar deveni atractiv numai atunci cand s-ar pastra aceleasi conditii in care comandam ca si pana acum pe lr.fr si in plus sa vina si cu serviciul de returnari viabil.Atunci,DA!Pana atunci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui victoria80

Fetelor eu sunt nou inregistrata dar...

Din pacate, se pare ca ati gresit topicul. Asta se numeste "Redoutistele fidele La Redoute France". Pentru elogii la adresa lr.ro, va rog sa deschideti alt topic altfel mesajele dvs. vor fi ignorate.

P.S. e ca si cum ai lauda Coca-Cola intr-un loc unde se vorbeste despre Pepsi

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

Fetelor eu sunt nou inregistrata dar...

Din pacate, se pare ca ati gresit topicul. Asta se numeste "Redoutistele fidele La Redoute France". Pentru elogii la adresa lr.ro, va rog sa deschideti alt topic altfel mesajele dvs. vor fi ignorate.

P.S. e ca si cum ai lauda Coca-Cola intr-un loc unde se vorbeste despre Pepsi

Punct ochit punct lovit miki,mi-a placut comparatia aleasa

Gravidutza nu am intentionat sa-ti fac pofta ,sper ca nu mai esti gravida ca daaca da,trimit prin curier rapid,ala recomandat mai sus ,o portie de piftie.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Edit: Hi, hi, hi...mi-l imaginez pe AD si pe angajatii lui postand pe LR sub diverse nick-uri.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Pai chiar nu cred ca doamna nou venita e fara nici o legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miki scurt(a) si la obiect ca de obicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Asa cum ziceam mai demult, si eu "ma bucur" ca s-a deschis LR.ro si chiar vreau sa dau o comanda, desi n-am cont, dar nu stiu ce culoare sa aleg produsul:

- culoare sfoara, piatra murdara, canar sau siclam ???
- nasturii satinizati n-or fi cumva "satanizati", ptiu-ptiu? Sau or fi mai buni nasturii "captusiti"?
- aveti careva ceva "culoare izbitoare", nu de alta, dar sa nu comand vreo canapea si sa ma umplu de vanatai...

Nu mai spun ca la barbati exista traduceri nu, ca doar publicul tinta sint femeile cu salarii de 500 eur. Ce te faci ca femeile cu astfel de salarii stiu in general sa citeasca? Prezic succes maxim la .ro cu halul in care inca arata site-ul.

Edit: nu pun link-uri, ca sa nu usurez munca .ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
eu chiar cred ca dramatizati aiurea si mi se pare ca va inversunati uneori foarte tare... iar atitudinea asta nu stiu cat ajuta. Acum na! Aruncati cu pietre... probabil voi regreta ...

pietre, rosii, who cares?
serios acum, daca pe tine te dau banii afara din casa n-ai decat sa cumperi de pe .ro.
eu una nu-mi permit sa scot din buzunar de 3 ori mai mult pentru acelasi produs. pentru ca nu cumpar o cizma de fitze sau o bluza la moda si atat
eu cumpar pentru doi copii (2 si 4 ani - cumpar intruna, ca, ce sa fac, cresc! ), pentru mine si pentru sotz. faci un calcul pt bugetul pe sezon al unei familii de 4 persoane, cu preturi de pe .ro?

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Victoritzo,

du-te draga mea si fa-ti munca de prospectare pe teren, pentru care te plateste AD. Nu o sa gasesti cliente pt lr.ro pe topicul asta.

Rosii poti sa astepti mult si bine , ca sunt cam scumpe si noi nu aruncam cu banii pe fereastra!

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

ati punctat foarte bine

Mergi la inceput