Redoutistele fidele La Redoute France(147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

fac capitol nou si proaspat

na, e altcineva care face deja
miki?

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madic

Asa cum ziceam mai demult, si eu "ma bucur" ca s-a deschis LR.ro si chiar vreau sa dau o comanda, desi n-am cont, dar nu stiu ce culoare sa aleg produsul:

- culoare sfoara, piatra murdara, canar sau siclam ???
- nasturii satinizati n-or fi cumva "satanizati", ptiu-ptiu? Sau or fi mai buni nasturii "captusiti"?
- aveti careva ceva "culoare izbitoare", nu de alta, dar sa nu comand vreo canapea si sa ma umplu de vanatai...

Nu mai spun ca la barbati exista traduceri nu, ca doar publicul tinta sint femeile cu salarii de 500 eur. Ce te faci ca femeile cu astfel de salarii stiu in general sa citeasca? Prezic succes maxim la .ro cu halul in care inca arata site-ul.

Edit: nu pun link-uri, ca sa nu usurez munca .ro

Bey,m-ai rupt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

CAPITOL NOU

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:
citat din mesajul lui madic

Asa cum ziceam mai demult, si eu "ma bucur" ca s-a deschis LR.ro si chiar vreau sa dau o comanda, desi n-am cont, dar nu stiu ce culoare sa aleg produsul:

- culoare sfoara, piatra murdara, canar sau siclam ???
- nasturii satinizati n-or fi cumva "satanizati", ptiu-ptiu? Sau or fi mai buni nasturii "captusiti"?
- aveti careva ceva "culoare izbitoare", nu de alta, dar sa nu comand vreo canapea si sa ma umplu de vanatai...

Nu mai spun ca la barbati exista traduceri nu, ca doar publicul tinta sint femeile cu salarii de 500 eur. Ce te faci ca femeile cu astfel de salarii stiu in general sa citeasca? Prezic succes maxim la .ro cu halul in care inca arata site-ul.

Edit: nu pun link-uri, ca sa nu usurez munca .ro

Bey,m-ai rupt!

alea chiar exista? daca da e nasol pt ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Daca tot te dau banii afara din casa mai bine mergi si faci cumparaturi la malluri. Cu siguranta cand vei primi o rochie pe care ai dat 100 euro pe .ro si arata ca o carpa si de fapt face max 10 eur cat e pe .fr sigur o sa intelegi inversunarea...sau poate ca nu...pana atunci insa...

Citat:
citat din mesajul lui victoria80

Fetelor eu sunt nou inregistrata dar citesc discutiile voastre de mult timp si va inteleg perfect deoarece probabil nu vom mai beneficia de aceleasi discounturi ca cele de pe site-ul din franta, inteleg si faptul ca pe site-ul romanesc exista produse a caror traducere este gresita (desi am vazut ca s-au corectat multe din greseli).... dar sa fim totusi corecte... comenzi se pot da (eu m-am inregistrat fara probleme, am dat o comanda (mica ce e drept) si produsele adaugate in cos nu si-au modificat pretul asa cum ziceti voi), m-au sunat a doua zi pentru confirmare... mi s-a parut ok cum procedeaza.
Acum referitor la taxele de livrare, nu mi se par mari: si la urma urmei prefer o firma de curierat cum e Cargus (care sunt mult mai seriosi ca Fan curierul de exemplu - noi la birou din pacate nu lucram cu ei, desi as vrea) si in plus platesc la livrare adica daca nu onoreaza nu platesc, mingea e la ei... eu chiar cred ca dramatizati aiurea si mi se pare ca va inversunati uneori foarte tare... iar atitudinea asta nu stiu cat ajuta. Acum na! Aruncati cu pietre... probabil voi regreta ...

Mergi la inceput