Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabrielama spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2462082010080431359hVkPOV
poze noi - cu mine, in toata splendoarea mea (facute la indemul Vikingai, cu iubirea mea mica si cu casa care ne chinuie...)
dupa ce conving copila sa doarma, revin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
puskin spune:
Tumpi, nu e ziua sotului in fiecare zi, nu?
Gabriela, ce picioare lungi ai . Eu sunt exact pe invers, am picioare scurte si groase si fundu' cat China .
Ia zi Gabi, ce ai papat azi?
Sabina spune:
Gabriela, ai niste picioare superbe! te invidiez sincer
Si imi place mult casa, genul asta de casa, cu acoperisul plat si mai cubica e tare pe gustul meu ;-)
Mara e o dulce si o frumoasa!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
roxana1974 spune:
whoa, Gabi, pai nu esti serioasa , cica te chinuie? auzi, era o vorba intr-un film romanesc, ceva de genu :"nu e gata, da' si cand o fi..." no asa si la tine, si cand o fi...la asta sa te gandesti! absolut superbe picioare si casa si papusica, tre ca seamana cu tine
noapte buna fetelor! pe maine!!
Roxa
tumpi spune:
Gabriela, , wow, arati super.Desi mi-ar fi placut sa te vad intr-o alta culoare nu negru.Mi-a ramas in minte tinuta a la MM.De Mara ce sa zic , e o dulcica, iar casa, vorba Roxei," nu e gata, da si cand o fi", imi place stilul.
Ruxandra, asa e, nu e decat de 2 ori.
Eu am bagat un ceai cu aroma de vin fiert si ma pregatesc de nani ca maine la 2 juma sunt in picioare.Urasc lunea ca trebuie sa ma trezesc asa devreme.
Va doresc o noapte placuta.Apar maine la o cafeluta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Gabrielama spune:
Am revenit!
Sabina, Tumpi, Roxana, Ruxandra, multumesc de cuvintele frumoase la adresa picioarelor mele , a casei si a copilului.
Intr-o ordine aleatorie - lumea zice ca Mara seamana cu tat'su, io zic ca seamana mai mult cu mine; oricum, nu conteaza... tot iubirea mea ramane!
Picioarele mele sunt zona mea fara probleme; nu pun un gram pe ele, nu am celulita; in schimb compensez cu fundul - Ruxandra, si al meu este cat o banita; pun pe partea laterala a feselor, sus, si arata realmente cat o banita; apoi n-am talie deloc, iar cele 4 kg pe care doresc sa le pierd sunt asezate strategic intre talie (a se citi burta) si fund. De sani nu mai vorbesc, ca's minusculi...
Casa... este o poveste de poveste. Este frumusica, si mie imi place modelul asta modern (normal, d'aia o facem asa), este foarte bine impartita, nu e foarte mare (desi din poze asa pare) - adica 250 mp, parter + 1 etaj (nu e nici mica, e "decenta"), dar este o experienta care te copleseste din toate punctele de vedere. In afara faptului ca suntem datori vanduti, C. care se ocupa indeaproape de casa e depresiv... Si am avut noroc de muncitori extraordinari! Ma mobilizez la gandul ca intr-o zi, probabil cand o sa stau in curte si o sa alerge Mara prin iarba, o sa-mi spun ca a fost o decizie inteleapta...
Ruxandra, n-as fi mancat aiurea azi, dar dupa-amiaza a vrut Mara pizza si am mancat si eu o felie. Felie din cauza careia mor de stomac....
Nu mancam in mod obisnuit pizza, cand mancam o fac eu, insa azi am facut exceptie. Pentru ca Mara este din nou racita.... de 4 saptamani numai asa o ducem, acum face si febra si spune ca o doare spatele. Maine o duc sa-i fac radiografie... of of of. Si cum saracuta tot inghite medicamente si nu mancase mai nimic, a zis ca vrea pizza si i-am luat. Si a mancar vreo 5 cm patrati din ea!
So, am mancat:
MD: cafea cu lapte, o felie de paine si 1/2 de ou ramas de la Mara
P: un snitel de pui (mititel) + salata verde + o felie de Quiche cu ciuperci facut de mine ieri/ 3 biscuiti (tot facuti de mine)
C; pizza odioasa, 3 linguri de iaurt si un strugure
Pentru maine la birou mi-am pregatit un castronel cu legume proaspete (castravete, ardei, brocolli proaspat, andive), sa le mananc pe post de gustare.
Tumpi, a venit pisicuta? E bine? Iubita de ea... iubesc cu disperare pisicile!
Happy, multumim ca ne-ai pomenit in scrisoare.
Tzuni, stia colegul tau ce stia cand a facut poza!
Carmen, ce iti fac baietii? Felicitari ca n-ai mancat dulce de atat de mult timp!!
Roxana, vezi ca exista la plafar sau farmaciile astea cu de toate, ceai de ienupar; este impotriva retinerii de apa si are efect foarte bun!
Claudia, nu poti sa mergi la un bijutier sa-ti faca un surubel nou?? Sau nu se potriveste surubelul de la alt cercel?
Gusta, ce faci?
Vik? Ce de petreceri sunt la tine...
Am uitat sa spun ca poza cu "splendoarea" mea a fost facuta saptamana trecuta, inainte sa plec la o zi de nastere intr-un club. N-am mai fost intr-un club de ani lumina... si am asa o stare de nestare cand ajung acolo; ce vroiam sa va spun este ca am fost socata de cati oameni erau noaptea pe strazi, pe la cluburi, prin Bucuresti! Frate, trafic in toata regula! Gramezi de oameni vineri noaptea pe strazi! E clar ca am imbatranit!!
Eftimie.C, cum a fost la petreceri??
Cate o imbratisare tuturor, ma duc la culcare ca n-am prea dormit bine week-endul asta!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Uau, Gabi ce sexy esti! Iar Mara e o scumpete! Mi se pare mie sau a mai slabit? Stiu ca iti faceai probleme...
Mephala, m-am "prelins" acum 15 min cu doua clatite
Cre' ca tre' sa facem pe prima pagina o coloana speciala, cu categoria "vaci". Sunt prima. Si cred ca unica.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Happy_in_TO spune:
La mine astazi a fost o zi maaare de lenevire... Ma apuca asa din cind in cind, sa imi incarc bateriile. M-am pensat, mi-am pus o masca de alge marine si menta, am facut o baie cu clabuci si am dormit vreo doua ore cu pisica linga mine care torcea!
Ieri la Ontario Agrigulctural Fair am luat-o razna, am ciugulit din Cinnammon Bun'ul lui Sarah, dintr-o placinta cu mere, din brinza de calitate, dintr-un mar cu acadea, pe bat... Daarrr... m-am gindit la partea buna a lucrurilor: inainte mincam ca sparta, nu numai o gura!
Azi:
Dimineata: doua oua la teflon, o felie de piine intermediara, ceai neindulcit de iasomie
Gustare: un kiwi, un pahar cu lapte de soya cu cacao
Prinz-seara ca m-am trezit la 4: somon la gratar pe un pat de castraveti taiati feliute subtiri, cu otet balsamic si ulei de masline, un mar
Gabi, esti o tipa tare sexy, ai picioare interminabile
Fetita ta e o scumpa si casa... wow... casa e palat!
Am plecat sa ies cu fetele la aer inainte de culcare... sa mai fac un pic de cumparaturi si seara sa bag niste rufe la spalat... bleah...
toate frumoasele!
Alice
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Stiu ca nu am mai postat de mult(sper ca nu m-ati uitat), dar am mai citit pe ici pe colo; nu, nu m-am angajat, dar am intrat intr-o gaura neagra si nu mai pot sa ies! S-au adunat atatea probleme, atatea lucruri negative, incat nu mai am chef de absolut nimic. Si nu stiu cand o sa-mi revin; cand spun ca am terminat cu ghinioanele, mi se mai intampla ceva; si cel mai rau ma lovesc cele care tin de Andrei (cap spart, bolnavior la burtica), ma mai enervez si pe o educatoare care ii bate , so, e nashpa rau de tot. Bineinteles ca toate sunt amplificate si de starea mea de blue, care stare, se alimenteaza tot din cacatisuri din astea.
Plus faptul ca nu reusesc sa ma angajez undeva unde sa fiu multumita.
Vreau sa urez sarbatoritelor de luna asta: Noe, Rolo, si celor cu ziua de nume: Tzuni, Gabriela, Hopes, Olo, Mik, .
De asemena, nu am apucat sa-i spun exvecinei mele Tumpi, un sincer si din tot sufletul, "LA MULTI ANI"!
Acum va las fetelor, va pup pe toate, si promit ca maine vin si cu raportul!
Mik spune:
Dragele mele,
Multumes cde urari.
Azi am facut shopping (Mexicul e fain din punctul asta de vedere, caci magazinele sunt deschise duminica). mi-am luat ochelari de soare si 2 costume de baie 2 pièces, dupa 20 de ani, indraznesc si eu sa-mi arat burta. O sa va pun poze cind oi fi pe plaja cu ele.
Acu' ma duc la culcare, caci la mine "sunt ceasuri", adica 11 noaptea.
Pe miine, frumoaselor.