Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 14
Tzuni spune:
Neata fetelor!
AM pregatit eu cafele, ceaiuri, sucuri, apa, fructe si cereale.
Mik, asteptam poze cu tine in costumele de baie!
Tlaura, imi pare rau sa aud ca esti trista! Iti tin pumnii sa se indrepte lucrurile cat mai repede!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
sa aveti o saptamana minunata!
sunt inca acasa, astept sa ajunga mama de la Ploiesti, sa schimbam stafeta - adica sa ramana acasa cu Mara.
Laura, cum adica o educatoarel il bate pe Andrei? Nu poti sa vorbesti cu educatoarea/ directoarea? Sau sa-l muti la alta gradinita? Cand aud lucruri de genul asta mi se face rau... si ma apuca o furie de nedescris!
Revin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor!!!
Tzuni uau ce facea buna ai facut, cred ca deja am baut o jumatate de litru! Si am mancat si fructe uscate cu cereale si o jumatate de banana!!
E randul meu sa zic, ce putin mananca fetele prin zona...
Happy, sunt impresionata de meniul tau si de cat de bine ai reusit sa te abtii la iesirea aceea cu fetele.
Gabi, la fel, meniul tau a fost super si dupa mine, daca stau sa numar caloriile, pare superok. Ideea cred, e sa fie pe termen lung...
Azi si aseara nu am patit faza cu gleznele umflate..adevarul e ca nici nu am baut multa apa....atunci cand o patisem bausem multa limonada...
Eu balotez juma de kil de cafea dimi, nici nu-i de mirare cred ca mi s-a marit stomacu'
Gusta, ce faci soro? Pe unde umbli? Ce ai facut in weekend?
...mai viu...
Roxa
roxana1974 spune:
Aaaa era sa uit!!!
Laura mai ai voie sa stai in starea asta pana deseara! Azi e ok, e Luni, nici iarba nu creste , dar iesi afara din butoiul blue! Iarna inca nici nu a venit, ce te faci cand o fi frig si deprimant afara si ciorofleaca pe strazi? Poate tre sa inventam niste bice mai sexy asa pt starea de blue? Haide, te rog, fa ceva pentru tine, ceva chiar daca mic, sa fie interesant si sa te ajute sa-ti gasesti starea de bine...Io in situatii din astea imi cumpar ciorapi trazniti, sosete faine cu floricele sau fluturi mov, niste ciorapi sexy cu model, chilotei de la ID Sarrieri cu cristale Swarovsky...nu stiu...ceva, orice si in 3 secunde ma binedispun si pot macar sa-mi fac un plan
Fetelor, stiati ca au aparut jeanshii push-up? Sunt deliciosi! Aici la Cluj, in Polus Mall e un magazin, Salsa, nu aveti idee cat sunt de misto push up astia, au pietricele pe ei, mor frate!! Vreau si eu,. sunt scumpi dar fac toti banii, jur!! Ah si ce sa va mai zic, ciorapii cu model 3D de la Fiore, au niste modele, delicioase...unele sunt prea obvious, dar sunt unele misto rau de tot...
hai, va , mai viu...
Roxa
louisea spune:
Neata fetele mamoase
Hop si eu dupa un week-end incarcat
Tzuni merci de ceai si fulgi
Claudia du-te la o bijouterie si intreaba daca nu poti face ei alta.. Sau cumparari alti cercei de la care poti folosi doar surubul :)
Ce fain sa aveti asa o relatie faina cu socrii si ca va ajuta cu copii
Roxa cum is aia? N-ai ceva poze?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
Neata de luni de dimineata
Tzuni, multumim de tratatie.
Laura, imi pare rau sa aud ce a patit Andrei,dar in legatura cu educatoare nu poti vb cu directoare?Nu e posibil sa bata copii, cum zicea si Gabi, mi se face pielea gaina cand citesc si vad chestii de genul asta.
Gabi, pisi s-a intors, dupa 24 h de umblat lelea.Ma speriasem fiinca ea cum venim acasa, apare imediat sau la maxim 10 minunte dupa.Chiar acum a venit acasa si m-a salutat,e o dulce si imi vine sa o mananc,e copilul nostru si ne umple viata de bucurii.
Happy, si eu dorm bine cu pisi care toarce langa mine.Ieri dimineata a venit de afara si s-a bagat langa mine, s-a intins cate de lunga pe marginea patului, lipita de mine.Uneori se baga intre mine si al meu.
Lou, ce mai faci?tot asa de prinsa esti cu scoala si munca?
Roxa, cum sunt blugii aia?asta chiar suna interesant.
Chiar vorbeam sambata cu sora mea cea mare apropo de greutate.Eu sunt stilul de pun pe burta mai mult,desi daca e sa o luam per total, pun relativ uniform.In schimb ea e mica in talie si cand pune putin pe ea e mare in fund si face aripioare.Al meu facea misto de ea ca se ne trimita poze sa o vedem grasa(acum e gravi, deja a luat 20 kg care drept sa spun nu se vad, asta spunea si mama cand a ajuns acolo) ca el nu a vazut-o niciodata grasa.Dintre toate trei eu sunt cea cu cea mai putina ambitie la slabit.Ea dupa ce o sa nasca o sa dea imediat kg jos, eu....
Ruxandra, biciul te rog, poate asa ma pun la treaba.
Va pupic si va doresc o zi buna si o saptamana excelenta.Ma duc sa ma intind in pat ca mi se cam inchid ochisorii.
revin....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
Lou, Tumpi, sorry, nu am poze si nici nu pot sa fac, doar daca ma duc sa incerc si Nasty sa-mi faca poza la cabina, cu mobilul...cred ca asa o sa facem pana la urma ca stiti ca in magazine nu avem voie sa facem poze, e interzis...
Gabrielama spune:
Buna dimineata, din nou.
Tzuni, asa e, Mara e mai slabuta - nu pentru ca a mai slabit, dar s-a mai inaltat si nu a mai luat in greutate. Ne straduim...
Intr-o alta ordine de idei, imparti o mana de fan cu mine. Eu sunt doua vaci, nu una!
Tumpi, stiu ce inseamna o pisicuta; am avut si noi acum ceva vreme un motan superb, minunat, mult iubit. A fost tare bolnavior saracutul, se nascuse cu o malformatie congenitala... am fost bolnavi si disperati amandoi, C. a stat cu el in operatie; n-a supravietuit saracutul. Am plans de n-am stiut de noi si vreo doua saptamani aproape refuzam sa merg acasa. Uf... cand ne mutam la casuta o sa luam din nou pisicuta. De data asta o sa luam 2, ca sa aiba companie. Mara este si ea indragostita iremediabil de pisicei si abia asteapta.
Roxana, esti ceva cu hainele.... Cred ca stii tot ce apare in magazine, pe tine trebuie sa te intrebam de noutati!
Ma duc la treaba, caci intre timp am ajuns la birou.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Neatza.
Tzuni buna cafeluta mai am un pic si a mers la suflet.
Zuzi frumoasa scufita .
Carmen felicitari pentru kg si pentru marimea de la blugi.
Roxa astept poza.
Gabriela ai niste picioare ,iar mara e o scumpa si casa e super.
Tumpi la multi ani pentru sot.
Claudia sper sa gasesti cheita daca nu mergi poate iti face alta.
Laura eu zic sa discuti cu educatoarea ca nu e de gluma.
Ruxandra pai faci spor cu biciul ala nu gluma.
Starea naspa e pe trecere(asa cred eu) asa ca revin in forta ,numai timp sa am.Si vreau si eu in cublu vacilor.Pozitia 3.
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
eu sunt nr 1 la vaci.
pt ca nu ma pricep sa fac de mancare, ma bucur asa de mult cand gatesc ceva ca bag ca sparta, ca si cum mi se cuvine.
Asearta am facut pui la cuptor pe un pat de cartofi(fierti in prealabil) si am mancat cot la cot cu Sofia.
Nu stiu cum faceti voi ca gatiti si nu gustati, probabil pt ca nu vi se pare asa mare grozavie sa fac de mancare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo