Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 12
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Tzuni, ...bine ca n-aveai blugi cu talia joasa... |
ca apoi iti bagau babele din jur biletele cu dorinti in crapatura
Tzuni fata, ai un "dos" misto de tot!! Eu daca aratam ca tine mergeam pe strada in pielea goala!
tumpi spune:
Buna seara,
de putoare ce sunt azi nici la cafea nu am ajuns, am avut o lene sa scriu ceva,asa ca abia acum am zis sa intru sa vad ce mai e pe aici.
Am vazut si eu ultimul Bond, dragut nu pot spune ca nu.
La noi a fost frumos azi, trebuia sa iesim la tenis,dar asa-s oamenii neseriosi, nu au mai dat nici un semn si noi am stat sa asteptam si cand am zis ca nu are rost sa mai asteptam si e cazul sa iesim afara s-a intunecat,asa ca am lenevit si ne-am uitat la tv.
Carmen, ma bucur ca esti iara printre noi.
Tzuni,pai era mai intresant peisajul in zona ta
Claudia, imi pare rau ca nu ai gasit nimic la Ikea
....fug ca striga al meu sa ne uitam la un film,
revin..
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Salut!ce faceti?
Azi n-am scos nasul din casa, am gatit, au venit socreii, am mancat, ne-am jucat cateva ture de remi, si acum stau umpicutz cu voi!
Mi-am pierdut inchizatoarea de la cercel si sunt cam necajita, l-am cautat peste tot, da nu-l gasesc si pace!Si erau singurii mei cercei ce imi placeau ca erau micuti si cu surub!!!
Delia azi am mancat ca o vaca, adica pe langa alte cele, si 2 bucati de tortuletz !!! asa ca ar trebui sa bag dublu de abdomene ca sa ma pesepsesc putin, sa vedem daca voi reusi!
Tzuni eu presupun ca poza e facuta de un mascul-coleg!!!da ce meniu subtirel ai, eu as fi lesinata, tu rezisti?
Inca stam pe ganduri daca sa tragem o fuga la rude in Canada de revelion(nu stiu daca e buna ideea sa mergem iarna) sau sa mergem la cumnatu-meu la Düsseldorf, fara copii, ei raman 3 zile cu socrii!
Roxa n-am idee de ce ti se umfla glezna, insa nu cred ca are legatura cu sportul! stai ca il intreb pe al meu ca si el fuge si iti spun. A zis ca nu, pe el in schimb il dor genunchii cateodata!
Tumpi pe cand umzugul? ai inceput sa impachetezi?
Carmen bravo tie pt ambitie si sa stapanesti sanatoasa pantalonii noi!
va tzuc fetelor, sa aveti o seara placuta!
Tzuni spune:
Hcclara, da, poza e facuta de un coleg nastrusnic!
Happy....AVEAM fundu' ala! Acum ma chinui sa revin la acea forma!
La zid imi amintesc ca se legase o israelianca de mine ca "de ce n-am ceva esarfa / batic pe cap, ca asa poarta femeile maritate. Cu capul descoperit nu e voie!". M-am chinuit 15 min sa o fac sa inteleaga ca nu mi-s maritata... Nu prea intelegea engleza...
Roxa, eu zic c-ar trebui niste analize. Problemele la inima si la rinichi mai determina retentia de apa. D-ne fereste, da'mai bine sa fii prevazatoare!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
puskin spune:
Buna seara dragelor,
Carmen, ma bucur sa vad ca incet incet lucrurile reintra in normal . Sper sa reusesc sa scap de aceste 10kg, imi doresc enorm lucrul asta. Nu am mai coborat sub 67kg de foarte mult timp, va fi foarte dificil dar nu ma las .
Tzuni, nastrusnic colegu', misto popou' .
Delia, tu mai vrei sa slabesti sau esti ok la greutatea actuala?
Claudia, ia de aici si inca pentru cele 2 felii de tort.
Tumpi, nu prea stai cu noi la povesti...
Roxa, esti tare pe pozitii cu sportul vad, asa te vreau . Legat de umflarea gleznelor, incearca sa nu papi paine, cartofi, paste vreo 2-3 zile si vezi daca se mai intampla. Glucidele retin apa in tesuturi, cum le scoti din alimentatie cum elimini foarte multa apa...incearca.
Violeta, multumesc .
Sabina, vine ea si ambitia. Rabdare...
Revin mai incolo cu meniul...
roxana1974 spune:
omg, Ruxi, o fi de la paine?! ca asta da, am mancat mai multa in ultima vreme ca mi-a fost asa de pofta..ok, o tai 3 zile sa vad ce se intampla...oricum acum nu stiu ce naiba am patit, am tras de mine mai tare ca ma doare rau de tot o glezna, fara sa fie umflata, dar ma doare rau hmm...
Tzuni, imi amintesc de poza aia, faina poza
merg sa mai fac niste treaba si tre sa culc plodu...viu dimineata ca sunt "libera" maine zic libera ca nu merg la job dar am un pomelnic de treburi...si vreau si la sala seara sper sa ajung!
Roxa
puskin spune:
Roxa, se poate, da...carbohidratii fixeaza apa in tesuturi...scoate painea cateva zile si vezi ce se intampla .
mephala30 spune:
Ruxi, daca-ti doresti cu ardoare, vei reusi, .
Tzuni, te-ai detoxificat azi ori te-ai prelins?
Tumpi, lasa lenea, nu-ti sta in fire...
Happy, m-ai dat pe spate cu replica ta, :))). Norocul meu ca stau intinsa in pat.
Clau, imi pare rau pentru cercel, poate-ti gasesti bucata lipsa. In privinta revelionului, eu as opta pentru varianta fara copii, .
Carmen cu Iustin si Teodor
tumpi spune:
Ruxandra, we e mai dificil sa stau ca trage al meu de mine si nu apuc sa stau pe net.Acum de exemplu am scapat ca se uita la meci
Primiesc si eu niste bice?am papat azi o portie de tiramisu ca am facut ieri sotiorului pt ziua lui si nu puteam sa refuz.E adevara ca azi nu am papat decat dimineata(la mine in we micul dejun e mai tarziu si putin copios) si mai spre seara o portie de legume la wok cu ciuperci Mu-er, paste chinezesti si creveti,iar acum seara o salata de fructe .
Daniela, tot ce e posibil ce spui tu cu schiatica, mai ales ca eu am probleme cu coloana.
Roxa si mie mi se mai unfla picioarele, dar e adevarat ca stau si foarte mult in picioare si asa cum spunea si Tzuni s-ar putea sa fie si de la rinichi,poate al treilea nu mai functioneaza bine
Claudia, habar nu am cand se produce, asa vrea si nu as vrea inainte de Craciun,vedem ce intervine.Mi-ar place sa fiu acolo de Craciun , sa-l petrec in fata caminului auzind cum trosnesc lemnele,cu o cana de vin fiert, dar nu stiu inca nimic, uneori viata ne rezerva surprize.
Mai dar Marilena nu a aparut azi pe aici, sau ma insel eu?
Ma duc sa mai casc ochii putin pe net si mai revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
Carmen, ma stradui .
Meniul de astazi:
10.00- 220g strugure, 180g perle de branza, 40g paine integrala de secara finn crisp
12.00-12.40 - antrenament picioare
14.00 - supa crema de conopida, 100g pui, 1 castravete murat
18.00 - 20g migdale prajite si cu sare (stiu, nu sunt ok)
20.00 - supa crema de conopida, 70g piept de pui,1 castravete acru, jumatate de iaurt natural, 30g nuci pecan
Total 1305 calorii. Nu reusesc sa mananc cele 1500 de calorii .
Va astept sa veniti cu meniurile, sa stiu daca il scot pe Sf Nicolae