***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
nu da nimeni o azi???
luati si serviti.
eu am fost si la piata...cumparat mere si alte trebi trebuincioase.
ia sa va arat eu ce vrea azi sotul meu de mancare pizza.
si cum maria sa putoarea nu isi face....tb sa-i pregatesc eu...
la ambitioase.
breto tu ai limba aia cam pocita...de aur... la prevestitoarea mea
baiii...stiti ce am visat aseara??? am visat ca aveam un baietel pe nume vladut. era marisor deja...avea cam 1 an si ceva...era asa frumos...si eram asa bulversata...parca nu aveam piept sa ii dau, cautam biberon, am mers si cu trenu cu el...l-am tinut in brate...asa as vi vrut sa nu se termine visul asta niciodata....m-am trezit cu lacrimi in ochi...eram asa fericita in vis
poze
Just Me
Delphinas spune:
se pare ca vichendu asta am fost foarte tacute...suparate...
ne intram noi in ritm de luni in colo... fetele
poze
Just Me
silvana75 spune:
Ce fac fetele frumoasele? Hai nu mai fiti suparate, maine incepe o noua saptamana , sper cu folos, adica sa incep si eu perioada crancena cu dreptu. Incerc sa ma pregatesc moral, mi-am umplut frigideru cu cele permise, cosu cu fructe asa ca pi cai
O seara frumoasa!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Delphinas spune:
in sfarsit a aparut cineva pe ziua de azi. silvana
silvana chiar nu stiu ce s-a intamplat cu fetele noastre azi?
breto eu stiu ca esti supi pe sotus dar cu mine, cu noi ce ai? nu ai intrat tu deloc azi? nu ne-ai dat macar un
oare cum ai sa dormi? o sa-ti apar in vis in seara asta sa nu cumva sa ma uiti...
poze
Just Me
silvana75 spune:
io sper ca nu is undeva ascunse si se infrupta din cele interzise ca sa dea mama pacatului sa raportati careva gramaje in plus in ziua de raport (apropo cand e ziua de raport, tot miercurea??) ca uite asta va asteapta
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
silvana miercuri e ziua de raport.
... si io am calcat azi prin strachini ... la greu
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ... si io am calcat azi prin strachini ... la greu Aida Poze cu noi |
si io am mancat acu seara 3 langosi cu cartofi, branza si mujdei asa ca retrag cele scrise mai sus
Silvana si Paul
Poze cu noi
Delphinas spune:
neatzaaa
poftiti la
ia uite unde erau ascunse fetele noastre.
deci asa aida ia de aici mama
breto tu pe unde ti-ai plimbat minunatu-i trup ieri???
poze
Just Me
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas neatzaaa poftiti la ia uite unde erau ascunse fetele noastre. deci asa aida ia de aici mama breto tu pe unde ti-ai plimbat minunatu-i trup ieri??? poze Just Me |
............am scris o scrisoare si mi s-a stres tot.....ufffffffffffffffffffff....delphiiiiiiiiiiiiiii.....buna diminetaza
Lupta cu kg