***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 13
Delphinas spune:
ia puneti si votati si voi subiectu asta a nostru...hai fuguta...
breto ochiul magic te vede...iesi afara din camara si lasa dulciurile la copii.
poze
Just Me
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas ia puneti si votati si voi subiectu asta a nostru...hai fuguta... breto ochiul magic te vede...iesi afara din camara si lasa dulciurile la copii. poze Just Me |
...eu il votez destul de des.....dar la ce ajuta???....inca nu le-am atins...dar ma bintuie gindul...si nu stiu daca rezist ispitei
Lupta cu kg
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui bretonica ..da la tine...tot asa nu tzi foame? |
tot nu mi-e foame , dar am mancat ca imi e frica sa nu patesc ceva. Asa ca ... nu iti fie frica.
delphi am jucat Monopoli$ si mi-am luat bataie azi. Nu a vrut sa imi vanda niste strazi ca sa mai fac si eu ceva cartiere ("da ce, eu sunt proasta sa iti vand") si ea avea 4 cartiere si toate caile ferate si eu aveam 2 cartiere intesate cu hoteluri pe care nu vroia nicicum sa calce asa ca fiica-mea e mai tare ca mine la investitii. Faza e ca eu nu i-am spus cum e treaba cu vanzarea si alealalte , si-a dat singura seama
Aida
Poze cu noi
bretonica spune:
cred ca ma retrag...va las,nu stiu de mai intru in seara asta..poate mai tarziu..s-apai mi frica de cotonogeala....inteligenta matzuca...brava...asa se face......ciao papusili
Lupta cu kg
Delphinas spune:
incearca....
da nu ti s-a terminat pauza??? tot nu vb cu sotus???
si eu am avut un razbel cu el...eu azi...spala 2 masini...intinde-le...aspira peste tot...doamne nu stiu ce sa ma fac cu panzele astea de paianjeni...acum sterg, acum sunt la loc. zilnic fac asta sa nu credeti altceva. dar mi-a zis mama ca ei se aduna si mai repede atunci cand e curat...si ce sa fac atunci? sa nu mai fac curat si sa ma manance ei? bleax.
da...sa revenim la sotus...si am schimbat covoru in sufragerie, ne-a dat mama unu de la ea, spal pe jos, freaca cada, buda, chiuvete, tot tot. cand era aproape gata ajunge si el acasa...si cand a vazut covoru nou a inceput: ca ce mi-a trebuit sa scot tot din casa...ca am facut harmalaia asta. harmalaie zici tu? iti dau eu tie putoare imputita. il trimit sa manance dar uit ca si mie mi-e o foame de as fi mancat si pietre. mananca omu si imi baga repede in fata ca tb sa se duca la un coleg sa-i schimbe nu stiu ce.
da??? si dai frate...da mie cand imi schimbi aia? dar aia? dar cealalta? aii?
si imi zice ca dupa ce vine de la ala imi schimba si mie.
aaa??? s-o crezi tu ca dupa ce am pus toata casa la punct si am facut smotru toata ziua te las pe tine sa-mi faci harcea parcea...sa car eu moluz la ora asta...alta data...
si pleaca...si am zis ca s-a uitat la ala...il sun si il anunt ca am terminat toata treaba acasa ca poate sa vina, ca nu are nimci de facut. sa nu-i fie teama ca nu-l pun la treaba.
si a venit flacau acasa....si da-i si zi-i si da-i si zi-i
si el asa era si ma prinde asa odata de mana...am zis ca imi face ceva...si el ma pupa...ca cica sa mai tac...ca o sa-mi faca si mie...da??? cand??? dupa ce faci la altii????
si el radea la mine...l-am lasat si eu in plata sfantului. da m-am razbunat cand l-am spalat pe spate...nah!!
gata mi-am varsat nadufu pe om...si am facut azi test de ovulatie si au iesit 2 liniute, nu la fel de intense, fata de celalalt cu una singura, deci tre sa prestez...oare sa ma prefac suparata in continuare??? sau sa ca poate vine bb???
poze
Just Me
Delphinas spune:
eu o sterpelesc la de acum...seara placuta si somn usor la fetili mumoase...
poze
Just Me
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas eu o sterpelesc la de acum...seara placuta si somn usor la fetili mumoase... poze Just Me |
...sigur esti la si nu???..........
......eu,da...sunt tot "in pauza"....imi place,se sta bine in liniste
Lupta cu kg
vias spune:
'neata!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei