***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
iupyyyyyyyy ai aparut...
breto
am crezut ca pe mine ma ...ma gandeam oare ce am facut???
ia povesteste pe unde ai umblat???
poze
Just Me
bretonica spune:
iubita,ieri nu am avut loc la pc,ca fii-mio a facut un turneu la pocker online...si pe mine m-au dat deoparte...in rest toate bune...am facut si "pacea"...pina nu m-a facut sa rad ieri dimineatza nu s-a lasat...da sa pup eu fata ca s-a trezit asa dezamagita din visuletzu ei ...acu sunt pe fuga...ma fac mumoasa ca am o intilnire de afaceri....kissssssssssss
Lupta cu kg
Brigit spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaa!
Mey, 14 pag in weekend ati "crosetat" din degetelele voastre frumoase, nebunelor!
Silvana, bine ai revenit! Chiar ca ai disparut brusc, ma bucur ca te-ai intors.Si cu 2 kile-n minus- yupiiiiiiiiiiiiii! Avem echipa de americance complete ,tu si alintata care sunteti pe alt fus orar.Din ce am citit in diagonala am vazut ca v-ati serbat si Halloween-ul, brava voua.
Raspund si eu intrebarii alintatei noastre apropos de ce se ascunde in numele nick-ului: o sfanta dragelor ! Mihaela e numele adevarat, mai raspund si la Miki. Nu va fac cinste sambata ca sunt plecata dar daca sunteti cuminti pastrez fructele de pe tort pt voi
Aida, am vazut ca ai schimbat prefixul , Doamne ajuta in continuare!
Emilia, ba am intrebat de tine de mi s-au tocit degetele. Chiar si pe tabel ai semn de intrebare. Nu inteleg unde ar trebui sa bag raportul tau de vineri. te mai raportezi azi sau cum (eu sunt ametita de la natura, dar voi ca va raportati in zile diferita faceti ca ceata din capul meu sa fie si mai densa)
Breto, zici ca te suparasi in weekendul asta? Hai ca nu te cred!
Delphinas, la voi sa-nteleg ca impacarea a fost dulce?
Camy, sa intri sa ne zici cum mai esti
Astept sa vina si fetele care n-au mai dat un semn in ultimul timp, Mada in special ca vreau sa stiu ce se intampla acolo. Sper ca totul sa fie OK.
Anuska sa ne zici cum reusesti sa te tii de dieta.
Fug si revin, nu scapati azi asa usor
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Delphinas spune:
breto nu e nevoie..tu si asa esti mumoasa....ai vazut ce a zis si sotus meu. iupyy te-a facut sa razi....ce bine ca v-ati impacat. stiameu...am presimtit eu ceva.
cat despre vis...si aseara am visat aiurea rau de tot...mergeam cu trenu, cu masina...raud e tot
april te serbezi in aceeasi zi cu sotus meu? hehehe...te dai fujita?? da nu vii inapoi? hmm...tort... oare sa fac si eu unul pt ubitu?
da...impacarea noastra a fost frumoasa tare.
poze
Just Me
bretonica spune:
...nu te mai gindi la vise...ma intorc...ma intorc...dupa masa am si sala..am pus-o de azi...aprilus...ce eu nu am voie sa ma supar sau cum....pup fetizele...am plecat...pwwwwwwwwwp
Lupta cu kg
Delphinas spune:
a plecat..dar vine...a zis ca vine...
doamne asa m-am saturat de drumurile astea la
poze
Just Me
vias spune:
buna fetele...asa de luni de dimineata am plecat sa-mi platesc facturile.......ca sa raman fara bani...si luna asta sa stau linistita ca nu mai primesc altii...
...dar, am trecut si mi-am luat si un pancho...foarte frumos...asa tineresc...si la maimuta de barbt...al meu...un pulover...sper sa-i placa..ca asta e cam fitos
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Delphinas spune:
si pe mine ma apuca groaza cand stiu ca tb sa dau bani de lunea...pt tigari fac aprovionarea de vineri.
si eu azi tb sa platesc internetu si telefonu fix...daca am uitat vineri...cap patrat.
noroc ca joi iau salariu, dar pana joi mai e. si cum vin asa se si duc. asigurarea la masina, tb sa schimb stergatoarele, rata la masina, chiria, facturi cu duiumu...hehehe si alte multele.
poze
Just Me
MissJJ spune:
Buna fetele!
I'm back. Am lipsit oleaca am avut asa o perioada mai aiurea am vrut si ceva liniste nu tu telefon nu tu calc nu nimic doar eu familia printesele liniste pace. Si bine e cand e liniste.
Da sunt back tot pe metereze cu dieta raportez 69,1 ca e luni deci April ultima citire la mine la w3 69,5 w4 69,1 deci na incet da sigur.
Anyway la mine recapitulare asta pt listutza:
inceput cu 70,8 kg la data de 6 oct 2008
w1 69,5
w2 69,8
w3 69,5
w4 69,1Intre timp am facut si o schimbare de look am sa pun poze cand am timp, acu tre sa fug la printesele mele ca sunt solicitata revin mai incolo.
Delphinas spune:
mada ma bucur tare mult ca ai revenit. ne facusem griji de acum pt tine. bine ca ai reusit sa treci peste faza asta. bine ca esti bine acum.
si te mai asteptam pe la noi.
poze
Just Me