a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 21
loryi1974 spune:
Nici eu nu-l vreau pe Stolojan.Arata ramolit,si nu numai fizic.
Pomeni electorale:pompare de bani in colegiile unde candidau sefii penelisti,in primul rand in colegiul premierului din ilfov,marirea fara sustinere a pensiilor de nspe mii de ori,stiindu-se ca pensionarii sunt cei mai constiinciosi electori,desi vorbim de o doctrina liberala,de dreapta ,joaca de -a taxa auto scazand-o la fix si marind-o dupa obtinerea rezultatului,o schema guvernamentala naspa,plina cu copii/rude de penelisti -sefuleti din provincie(e nenorocire ce e prin ministere),bugetul de stat pe 2009 facut praf,venituri supradimensionate si cheltuieli pe masura,de aceea este acum nevoie de o refacere ca ne penalizeaza si UE cu deficitul,negarea pana in ultimul moment a crizei economice ,Tariceanu spunandu-ne povesti de adormit copiii pana a ajuns evident ca Romania nu va scapa de unda de criza.
iileana spune:
Da' cine-l mai voteaza?
Pe Base, daca accepta refacerea FSN?
Ca Xeno a zis ca nu. :)
------
Lory, asa-i ca au fost dragute toate aceste intoxicari venite 'pe surse"? Cu "X" care deja a batut palma cu "Y", pe pozitiile de X si Y perindindu-se cam toti pe rind?
-------
Pronostic:
Guvern PDL + UDMR + minoritati + citiva tradatori din partide.
Eventual cu sustinere PNL in parlament.
sirimie spune:
Da cum o sa fie campania electorala de anul viitor daca PDL si PSD vor fi parteneri de guvernare? Si unde o sa fie governul, la dreapta sau la stinga?
Ma bazez ca cei ca xeno nu o sa mai voteze PDL...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Nu glumeste,ca daca PSD-ul nu-si gaseste repedeeeee un lider care sa-i tina piept lui BAse,o sa fie president pe viata! |
Prezident,premier ,mi-e teama ca si-a proiectat pe termen lung cariera si nu exista inca un contracandidat pe masura ,adica un alt animal politic. ca el.
Si chiar daca acum il sustin,nu este ok pentru RO ca un om sa domine pe termen lung politica romaneasca.Vezi exemplul cel mai la indemana :Ilici.Pentru RO ,a fost naspa.De aceea,cred ca Basescu trebuie sa se limiteze la cele 2 (eventual)mandate prezidentiale si apoi sa se dea la o parte.
iileana spune:
citat din mesajul lui loryi1974 ...nu este ok pentru RO ca un om sa domine pe termen lung politica romaneasca. |
Cu asta cred ca sintem toti de acord.
(mai putin impricinatul ;)))
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui sirimie Da cum o sa fie campania electorala de anul viitor daca PDL si PSD vor fi parteneri de guvernare? Si unde o sa fie governul, la dreapta sau la stinga? |
Il impacheteaza intr-un ambalaj stralucitor care se cheama "guvern anticriza cu larga majoritate parlamentara"
De-acu sa vedeti oameni care muncesc pe branci sa scoata tara din criza,si din stanga si din dreapta ,de oriunde.Daca s-a putut guvern liberal de stanga,ce mai conteaza ca se pune un "democrat" in fata si se vara niscavai pesedisti competenti care sa vegheze la scoaterea tarii la liman
sirimie spune:
citat din mesajul lui iileana Pronostic: Guvern PDL + UDMR + minoritati + citiva tradatori din partide. Eventual cu sustinere PNL in parlament. |
Eu cred ca Tariceanu e disperat, daca nu ajunge prim ministru sau altceva o sa piarda pozitia de presedinte PNL si intra in umbra. In plus, i-au dat afara pe PD de la guvernare, s-au injurat atita timp, ce garantii au ca o sa le fie bine acuma?
Eu cred ca PDL a obtinut exagerat de multe voturi fata de cite meritau de fapt sa obtina.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Cred ca Basescu ne va uimi pe toti diseara.
Cred ca are un as in mineca.
Da-o'ncolo de treaba, chiar nu se poate sa revenim in situatia din 20 mai 1990!!!!!
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Cu asta cred ca sintem toti de acord. (mai putin impricinatul ;))) [ |
Pai ,la un moment dat trebuie sa-i spunem stop.
Sa speram ca in cativa ani astia,liberali sau social-democrati,vor fi in stare sa creasca un lider puternic,competent,european,tanar,fara trecut(cel putin eu asa imi imaginez viitorul pres dupa Basescu)care sa reprezinta alternativa.Ca pe Geoana il face varza din trei miscari Zeus.
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui iileana Cred ca Basescu ne va uimi pe toti diseara. Cred ca are un as in mineca. Da-o'ncolo de treaba, chiar nu se poate sa revenim in situatia din 20 mai 1990!!!!! www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Ntt,ca Iliescu este proliberal