***SUPERDIETA 30 ****
Raspunsuri - Pagina 17
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas breto ia la mama un blid de ciorba de sub burta cum vrei tu sa-i spui...si un pic de varzuca cu afumatura...asta facuta de mama. ne trimite mama mancare parca am fi fomistii secolului. poze Just Me |
...ciorba de burta nu multzumesc...VEAU VARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CU AFUMATURAAAAAAAAAAAAAA
Lupta cu kg
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Delphinas aida omu bafa feonu sub plapuma si gata. parca e bb bre. am cautat ceva lumanarele prin casa... dar sunt la mama. si eu atmosfera cu ce fac? |
... cu o esarfa si cu o lanterna
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
cu afumatura zici? sufla si tu niste peste varza si e gata afumatura
Aida
Poze cu noi
bretonica spune:
citat din mesajul lui aidaciolac cu afumatura zici? sufla si tu niste peste varza si e gata afumatura Aida Poze cu noi |
...M-AM LASAT...ASA CA ..........CU GINDUL LA VARZA DELPHINEI...DOAMNE DAR CE FOAME AM...SI NICI MACAR NU STIU CE-OI MINCA
Lupta cu kg
Brigit spune:
Bey, nu sunteti pe creanga voastra, parol!Rad de ma prapadesc si pana dau refresh mai scoateti una de mi se zguduie burta aia de pe oase!
Sa va fac capitol nou d-acuma, ce ziceti?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
aidaciolac spune:
Asa ar fi sanatos aprilule.Lasa ca e bine ca razi ca sa faci pernute ... nu ca nu le ai
Aida
Poze cu noi
bretonica spune:
ti-a trecut capul?...razi,ca si noi radem....aiduz a plecat...se intoarce mai tarziu..asa ca cine face de paza?
Lupta cu kg
bretonica spune:
eu zic ca pe maine dimineatza sa faci capitolu...suntem numai la 17 pagini...doar nu crezi ca le gatam in seara asta pe toate
Lupta cu kg
Delphinas spune:
pas pt maine dimineata..auziti ceva??? ala era sotu meu care m-a chemat...
pe maine la
poze
Just Me