***SUPERDIETA 30 ****
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
pai la viteza voastra faceti 30 de pagini nu 20
capu nu mi-a trecut; da semne ca ar fi tot acolo
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
...ma duc sa vad ce pot papa si eu de prin frigi...dupa care cred ca o tai la pat...nu stiu...daca nu ma mai vedetzi pe alee,va zic NOAPTE BUNA de pe acuma....pupice la fetizeeeeeeeeeeeeeeeeee...pe maine dimineatza la cafea
Lupta cu kg
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 pai la viteza voastra faceti 30 de pagini nu 20 capu nu mi-a trecut; da semne ca ar fi tot acolo Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
....hai ca ne-am linistit....noapte buna aprilus
Lupta cu kg
Brigit spune:
mey, n-o taia inca. Scriu 99 in tabel ?
Brigit spune:
Zapacitelor, m-ati ambalat sa intru pe forum asa cu ochii impaienjeniti de somn si ati fugit?
Corect e? Aida, vrei sa modific sau nu tabelul ala?
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Zapacitelor, m-ati ambalat sa intru pe forum asa cu ochii impaienjeniti de somn si ati fugit? Corect e? Aida, vrei sa modific sau nu tabelul ala? Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
...99,da!!,,aida intra peste jumate de ora-o ora...stii ca fac cu rindul la laptop...au dat-o afara cu forza
Lupta cu kg
bretonica spune:
mai esti?...eu am papat deja(ton),acum sa vad daca nu v-a trebui sa plec la gatit si lui fiu-mio,ca-i aud masina...vine acasa
Lupta cu kg
Brigit spune:
Pfiiii Breto, te-ai scos in seara asta!
Eu seara nu prea mananc doar beau ceai , daca e nasoala treaba eventual o dau pe mere.
Brigit spune:
Breto, pen ca te-ai intors pt mine ti-am dat si o floricica pe prima pagina.
Aidaa, pai prima oara cand venisi asa ai zis: 102.6. Daca dup-aia te-ai gandit sa mai balotezi nitel pana te-ncumeti de dieta vina cui e ? Io am recitit capitolu fila cu fila
No hai ca nu ma mai contrazic cu tine, te-am trecut cu 103.2, sa nu te prind ca vii la raport miercurea viitoare tot cu numere din 3 cifre, ca ai "furat startu"