***SUPERDIETA 30 ****
Raspunsuri - Pagina 16
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus hello....si pt ca tot spuneati de mancaruri..."off reteta"...azi a aterizat tata in BV (astia ma tin sub observatie...nu gluma)..i-am facut mosului...o ciorba de fasole cu afumatura si tahon...aaaaaaaaa?????? ...cum suna?????...bai...si a mai iesit si buna.,..ca am gustat...nu ma infig...dar de gustat...am gustat!... Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
...vai......vai...ma ia cu lesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..sari-ti cu o farfurie de ciorba si la mine......AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOR...v-am zis ca sunt mai rau ca gravidele eu...curg balele
Lupta cu kg
aidaciolac spune:
camy incerci marea cu degetul? Vezi ca avem pirania si io stau langa tine cu si iti dau peste degetele pt ce ai tastat
...suna excelent
Aida
Poze cu noi
Delphinas spune:
bai si eu am gustat ciorba...mortala...a infulecat sotul un ditamai blidu...
fetile....acum nu stiu cum sa va spun...dar eu dau un pic bir cu fugitii ca stiti voi...vreau sa vad daca mai e patu fierbinte de aseara
breto ti tzuc di nu ti vezi...nu am plan azi dupa tine, am fost cuminte. cat de cuminte??? foarte cuminte. shi te mai veau...
poze
Just Me
aidaciolac spune:
Gresit delphi lasa husbantu sa incalzeasca patul si tu mergi direct la frisca . Corect breto?
Aida
Poze cu noi
Delphinas spune:
breto ia la mama un blid de ciorba de sub burta cum vrei tu sa-i spui...si un pic de varzuca cu afumatura...asta facuta de mama. ne trimite mama mancare parca am fi fomistii secolului.
poze
Just Me
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas bai si eu am gustat ciorba...mortala...a infulecat sotul un ditamai blidu... fetile....acum nu stiu cum sa va spun...dar eu dau un pic bir cu fugitii ca stiti voi...vreau sa vad daca mai e patu fierbinte de aseara breto ti tzuc di nu ti vezi...nu am plan azi dupa tine, am fost cuminte. cat de cuminte??? foarte cuminte. shi te mai veau... poze Just Me |
..si ma iubesti?.............shi ma mai vei??.....shi eu te mai veaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau...vezi dai tare
.... ...."sa fii cuminte"
Lupta cu kg
aidaciolac spune:
breto nu inteleg de ce primesc si io ca am fost cuminte. Aaaaa , pt cartofes. Pai cartofesii erau fierti si fara sare si cam moi .
Bine mey de maine doar portocales ... a facut mama aprovizionarea
Aida
Poze cu noi
Delphinas spune:
aida omu bafa feonu sub plapuma si gata. parca e bb bre.
am cautat ceva lumanarele prin casa... dar sunt la mama. si eu atmosfera cu ce fac?
poze
Just Me