nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

sub protectia propriei case, (nu apartament), sub protectia unui bloc intr-un cartier rezidential, cu portar sau mai stiu ce alta securitate asigurata, ne permitem sa o luam peste picior pe Gabriela.

Ei, asa e obiceiul la romani...ce, ai uitat?

Deocamdata (si pentru urmatorii 50 de ani) nu ai de ales: intr-un fel sau altul, trebuie sa pleci. Dupa cei 50 de ani, o sa fie mai simplu: o sa vorbim de integrarea romanilor in cadrul populatiei majoritare romales...Norocul meu, atunci nu voi mai fi, iar copiii mei sper ca vor fi departe

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Gabriello io cred ca daca a vazut barbac'tu ca nu poate si nu poate sa divorteze a pus la cale o diversiune cu vecinii sa nu para ciudat cand o sa dispari de la domiciliu conjugal. Iti amintesti tu....precum Elodia, avocata, sotia lu' ofiteru....da stai linistita ca io promit sa nu plec de la usa lu Diaconescu pana nu te recuperam.

Ce naiba sa faci? Te muti la mama, la vecinu, schimbi orasu sau cartieru. Stai pe fundu tau in casa vreo 3 zile, cand te intalnesti cu vecinu data viitoare lasi clontzu mic (e greu, stiu, da musti din buza, te descurci)...si o sa treaca de la sine. Ca oricum alta solutie nu ai deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Gabriello io cred ca daca a vazut barbac'tu ca nu poate si nu poate sa divorteze a pus la cale o diversiune cu vecinii sa nu para ciudat cand o sa dispari de la domiciliu conjugal. Iti amintesti tu....precum Elodia, avocata, sotia lu' ofiteru....da stai linistita ca io promit sa nu plec de la usa lu Diaconescu pana nu te recuperam.

Ce naiba sa faci? Te muti la mama, la vecinu, schimbi orasu sau cartieru. Stai pe fundu tau in casa vreo 3 zile, cand te intalnesti cu vecinu data viitoare lasi clontzu mic (e greu, stiu, da musti din buza, te descurci)...si o sa treaca de la sine. Ca oricum alta solutie nu ai deocamdata.

Catalina

Of,of,of nici tu nu -ntelegi ca de frica urc scarile ca o umbra agatandu-ma de mana sotului meu?!Si tu crezi ca mai am si putere sa comentez? Tu crezi ca -s ca la zz cu divortam sau fugim de acasa?!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Pana la urma s-au umplut 8 pagini,MULTUMESC PTR TOT AJUTORUL, MULTUMESC PTR TOATE SFATURILE,dar eu tot nu stiu incotro s-o apuc si ce solutie sa adopt !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ptr ca nu ai nici una!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Ptr ca nu ai nici una!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

adica ..CUM?!si stau asa cu teama...pana cand?!

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cred ca la inceputul scandalului nu erai chiar ca o umbra. Dar indiferent de situatie si daca te faci sau nu si tu vinovata, solutii foarte multe nu ai. Decat sa lasi sa treaca timpul. Aia stiu unde lucreaza sotul tau si nu cred ca o sa sara nimeni cu cutitul la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Cred ca la inceputul scandalului nu erai chiar ca o umbra. Dar indiferent de situatie si daca te faci sau nu si tu vinovata, solutii foarte multe nu ai. Decat sa lasi sa treaca timpul. Aia stiu unde lucreaza sotul tau si nu cred ca o sa sara nimeni cu cutitul la tine.

Si eu as zice la fel, barem sa te bazezi pe chestia asta.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

vad ca o tot dati inainte cu blocuri sau case in ansambluri rezidentiale
trecand peste faptul ca vad ca inca mai sunt persoane care considera ca nesimtirea are legatura directa cu etnia sau cu rasa, daca situatia e chiar atat de disperata incat sa iti fie frica sa iesi singura din casa sa iei paine, muta-te, ce atata bataie de cap??
si daca tot te muti, iti recomand din corason un ansamblu rezidential, fie de apartamente, ori de case,...probabil ca acolo n-o sa mai ai probleme cu vecinii, fie amarati, fie ne-amarati, rromi sau tigani sau romani sau.....

ah, exista desigur si varianta in care alegi sa nu faci nimic si noi o sa umplem constiinciosi inca tz pagini de net ca doar subiectul e spumos si inspiratia curge....

Mergi la inceput

da,sa spunem-si cred totusi- ca in mine nu chiar au curajul sa bata ca in fasole.Dar in cazul asta,chiar nu trebuie sa-mi mai pese si de ceilalti vecini? Daca tatal meu ar fi in locul unuia dintre batranii de pe scara?! Sa spun ca ma "impac" cu ei... dar oamenii astia ,care au muncit o viata si nu se pot bucura de liniste, n-au nevoie de siguranta? Lor le bat cu mingea in usa.vecinului de la etajul 2 -fost medic bun si renumit in oras- i-au facut pipi pe usa...si la toate astea ,daca se vor repeta, va trebui sa "asist"impasibila, ca nu-i vorba de mine,nu?! Daca eu "scap", ca probabil ma vor lasa in pace-am inteles ca li s-a adus la cunostinta ca ii paste puscaria daca ma ating- trebuie ptr linistea mea si comfortul meu sa tac.De teama, poate o voi face.Nu stiu,mi-e greu.Si cine n-a trecut prin situatii din astea,nu prea poate sa inteleaga.

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput