nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 da,sa spunem-si cred totusi- ca in mine nu chiar au curajul sa bata ca in fasole.Dar in cazul asta,chiar nu trebuie sa-mi mai pese si de ceilalti vecini? |
mai, dar pana la urma, esti infricosata ca te vor agresa cand iesi dupa paine sau nu?
te rog mult sa mentionezi clar, ca sa putem continua cu firul epico-narativ...
jenn spune:
Da,ii e frica,de cite ori vrei sa scrie femeia?Asta e,in alta tara vecinii scandalagii ar fi fost de mult mutati...indiferent de etnie!Gabriela,dar daca se mediatizeaza cazul?Logic,ar trebui sa se miste si primaria,nu?
maru spune:
rufus, se pare ca am uitat...
am multe de comentat pe tema, dar stiu ca nu o ajuta pe Gabriela cu nimic, din pacate. Da, camera de luat vederi ar fi buna, da, sa accepti protectie de la sot de la servici nu ar fi chiar asa o idee rea, sa nu te lasi infranta de frica...
usor de zis: muta-te, cati dintre voi ati facea-o?
mai corect ar fi reclamatii la politie de cateva ori pe zi, si poate, poate se va schimba ceva (aici i-ar intreba o singura data de ce si cum, a doua oara ii trimite la "studii inalte")
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui jenn Da,ii e frica,de cite ori vrei sa scrie femeia?Asta e,in alta tara vecinii scandalagii ar fi fost de mult mutati...indiferent de etnie!Gabriela,dar daca se mediatizeaza cazul?Logic,ar trebui sa se miste si primaria,nu? |
s-a mai incercat o data cu primaria.N-au facut nimic. s-au strans semnaturi..nimeni n-a luat atitudine. Familii care muncesc si care au copii stau pe unde apuca.astia au dreptul sa stea la bloc, ca se numeste discriminare.
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
jenn spune:
Ma refeream la televiziune,ziare,alea,ca tot urmeaza alegerile...s ar misca mai altfel si lumea buna de la primarie sau cine le a dat casa alora!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui maru rufus, se pare ca am uitat... am multe de comentat pe tema, dar stiu ca nu o ajuta pe Gabriela cu nimic, din pacate. Da, camera de luat vederi ar fi buna, da, sa accepti protectie de la sot de la servici nu ar fi chiar asa o idee rea, sa nu te lasi infranta de frica... usor de zis: muta-te, cati dintre voi ati facea-o? mai corect ar fi reclamatii la politie de cateva ori pe zi, si poate, poate se va schimba ceva (aici i-ar intreba o singura data de ce si cum, a doua oara ii trimite la "studii inalte") Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
la "studii inalte" nu-i trimite si-ti explic de ce:
sunt 8 copii:o fata a nascut acum o luna,una e insarcinata,vreo doi plecati in strainatate,un minor de vreo 16 ani,bolnav mintal,si inca doua sau trei copilite pana in 10 ani.Tata nu mai au... a plecat in lume...
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Adela99 spune:
incearca sa vorbesti cu Big Mama :) ca ziceai ca-i sefa clanului
apoi poate ii imbuneaza ea
alayna spune:
Nu aveti copii,nu?Parca asa am inteles si era mult mai greu,grijile erau mai mari
E nasol cum stai,esti in propria casa si nu esti in siguranta
De tigani nu vom scapa niciodata,eu ma uit pe aici ,au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie,numai la cersit si furat ,ne fac de ras,mi-e rusine sa zic ca sunt romanca,ca toti zic ca sunt numai tigani si oameni rai la noi in tara
Daca pleci la ai tai,nu rezolvi nimic,nu poti sta o vesnicie,tot la tine acasa vii
Apartamentul e cumparat pe numele vostru?Sau chirie?
Chiar nu aveti vecini mai de varsta voastra sa ia si ei situatia in piept,chiar pe nimeni nu mai deranjeaza situatia?
Io zic sa pui capcane ca infilmul Home Alone ..i joke
Sincer mi-e mila de tine si n-as vrea sa fiu in situatia ta,sa ne tii la curent si ai grija de tine
Vad ca predomina femeile in casa aia
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
catalina2307 spune:
Mai Gabi....cateii, pisicile, oamenii(indiferent de etnie) simt.Iti amintesti cand mi-ai povestit 15 min despre unguri numai lucruri bune, te-am ascultat cu atentie si la sfarsit te-am anuntat ca-s unguroaica? Asa si cu vecinii tai romi.Dar ei probabil stau prost cu simtul umorului.Pe stomacul gol e si mai greu. Cata vreme sunt tratati ca niste animale ,reactioneaza ca niste animale. Cred ca daca ne-am purta altfel....ne-am opri sa dam o ciocolata copilului de doi ani, o zi buna mamei, un creion fetitei de 10 ani...poate nu ar mai scuipa pe usile noastre. Ma gandesc si eu....Nu cred ca politistu sau primaria ne va rezolva problemele. Cred ca trebuie sa incepem prin a lucra la atitudinea noastra.Si nu fac referire la tine in mod special ci la toate etichetarile puse cu atat de multe usurinta.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Mai Gabi....cateii, pisicile, oamenii(indiferent de etnie) simt.Iti amintesti cand mi-ai povestit 15 min despre unguri numai lucruri bune, te-am ascultat cu atentie si la sfarsit te-am anuntat ca-s unguroaica? Asa si cu vecinii tai romi.Dar ei probabil stau prost cu simtul umorului.Pe stomacul gol e si mai greu. Cata vreme sunt tratati ca niste animale ,reactioneaza ca niste animale. Cred ca daca ne-am purta altfel....ne-am opri sa dam o ciocolata copilului de doi ani, o zi buna mamei, un creion fetitei de 10 ani...poate nu ar mai scuipa pe usile noastre. Ma gandesc si eu....Nu cred ca politistu sau primaria ne va rezolva problemele. Cred ca trebuie sa incepem prin a lucra la atitudinea noastra.Si nu fac referire la tine in mod special ci la toate etichetarile puse cu atat de multe usurinta. Catalina |
Bravo,Catalina!
As vrea sa va vad, avand vecini ROMANI agresivi,care dau cu picioarele in usa,isi bat vecinii,fac scandal si arunca cu ce le pica-n mana pe geam,isi fac treburile in fata usii oamenilor si alte asemenea salbaticii.
Pe cine veti da vina? Aud...?