nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 7
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Sincer vorbind, insa, daca tu ca sotie de ofiter te simti atat de amenintata oare cum s-or simti bietii batranei din bloc care impart cu voi neplacerile?... Dincolo de asta, chestia cu datul buna ziua, omenitul si altele ca sa te pui bine cu tiganii e pura . Voi asa faceti? Sau, vorba lui Maru, dati sfaturi democratice din linistea unui apartament/casa intr-o zona rezidentiala? ca, sa-mi fie cu iertare, cine sta cu tigani prin preajma stie f bine ca astfel de "intelegeri" cu ei nu prea-s cu putinta Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Batranilor de pe scara le e teama, mult mai teama decat mie.Dar legile sunt facute in Romania... nu stiu ptr cine. Imi este cumplit sa stiu ca sotul meu,practic,nu ma poate apara.Ptr ca legea din Ro nu face distinctia intre a-ti apara sotia in calitate de sot (in cazul nostru,cel putin).Mi se "ofera"cum am mai spus , posibilitatea protectiei. Si nu ma incalzeste cu nimic. Si nu ma face sa ma simt mai bine.
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
ionica spune:
Gabriella ,
din nefericire ,nici camera video nu este o solutie,o vor distruge imediat dupa ce vor afla de existenta ei.
Nasoala situatia, nu stiu,fa si tu o vacanta ,mergi la parintii tai,dar sa nu te mai vada ei o perioada,poate asa te vor da uitarii.
Am o prietena care locueste pe Titulescu sect.1, si-au pus copaci in fata casei, tiganii i-au smuls,a pus camera video, smulsa si aia, le-a zgariat masina, le-a furat motocicleta din fata casei cu martori nu au recunoscut.
de vreo 5 ani sunt in aceiasi situatie,ea ,prietena mea iese din garaj in viteza a 4 a si baricadata sa nu o vada tiganii.
Am dormit intr-o noapte de vara la ea, doamne ce era la tigani in curte ,si imagineaza ca era dupa 12 noaptea.
Nu poate sa plece din casa ei si sa o vanda ,dar au cedat nervos amandoi.
Acum isi construiesc o casa in provincie,cand v-a fi gata ,se vor muta definitiv iar casa din sect.1 o vor inchiria.
deci,tot tiganii au castigat.
Sa sara vreo una ca m-am luat de tigani ca ma qprind rau,cele care nu aveti experiente cu asa fiinte probabil ca va este greu sa va puneti in pielea victimei.
Sophia 2ani
+15
ile77 spune:
citat din mesajul lui natynic Sincer vorbind, insa, daca tu ca sotie de ofiter te simti atat de amenintata oare cum s-or simti bietii batranei din bloc care impart cu voi neplacerile?... Dincolo de asta, chestia cu datul buna ziua, omenitul si altele ca sa te pui bine cu tiganii e pura . Voi asa faceti? Sau, vorba lui Maru, dati sfaturi democratice din linistea unui apartament/casa intr-o zona rezidentiala? ca, sa-mi fie cu iertare, cine sta cu tigani prin preajma stie f bine ca astfel de "intelegeri" cu ei nu prea-s cu putinta Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Scuza-ma ca nu am sfatuit-o sa ia pistolul sotului si sa-i impuste pe toti in cap.
Bineinteles ca are si alte solutii: sa se mute la pårinti, sa puna o camera la usa, sa plateasca un bodyguard sau sa trimita n plingeri politiei romane.
Tu ce ai alege??
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
gabriella1 spune:
Deocamdata cred ca ma mut la mama.Simt ca nu mai pot. Nu e o situatie care va dura 1 zi si gata. Dar ,mai devreme sau mai tarziu,tot acasa la mine ma intorc. Si atunci la ce sa mai astept?Ca uita?Ca MA uita?sau imi gasesc usa apartamentului in mijlocul casei si pe ei facand macare la ceaun pe pirostrie?
Sotul meu inca n-a venit acasa, la el nu e cu ora de terminare a progamului,tiganii patruleaza pe scari,numai usa lor se aude, iar eu n-am nici paine in casa. Nu -mi pot chema tatal,nu ma poate ajuta cu nimic, si mai are si 69 de ani! Dumnezeule,n-am crezut ca imi va fi teama vreodata de cineva !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
natynic spune:
Pai, la naiba, pana una-alta bodyguardul, chit ca e umilitor dare sanatos...si apoi as mai vedea.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui natynic Pai, la naiba, pana una-alta bodyguardul, chit ca e umilitor dare sanatos...si apoi as mai vedea. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
sa il mai platesc si pe bodyguard cand totusi mi se ofera ajutor de la serviciul sotului?Acum sa nu ziceti ca-s si zgarcita,dar salariile nu ne dau afara din casa,mai avem si credite...
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!
ile77 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 Deocamdata cred ca ma mut la mama.Simt ca nu mai pot. Nu e o situatie care va dura 1 zi si gata. Dar ,mai devreme sau mai tarziu,tot acasa la mine ma intorc. Si atunci la ce sa mai astept?Ca uita?Ca MA uita?sau imi gasesc usa apartamentului in mijlocul casei si pe ei facand macare la ceaun pe pirostrie? Sotul meu inca n-a venit acasa, la el nu e cu ora de terminare a progamului,tiganii patruleaza pe scari,numai usa lor se aude, iar eu n-am nici paine in casa. Nu -mi pot chema tatal,nu ma poate ajuta cu nimic, si mai are si 69 de ani! Dumnezeule,n-am crezut ca imi va fi teama vreodata de cineva ! www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. ajutati-l pe Bogdanel! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245 |
Dar tie de ce iti e teama cel mai mult?
Ca, daca nu ma insel, pina acum nu te-au agresat fizic.
Ccrezi ca te vor lua la pumni pt ca i-ai rugat sa nu-si mai insire hainele prin bloc si nu-ti mai scuipe pe usa??Banuiesc ca o faceau demult daca vruiau.
Sa te muti la mama ta nu e deloc o solutie.
Trebuie sa incepi prin a nu-ti mai fi frica.
Si inca o data de ce iti e frica si teama, incit nu poti iesi din casa?
Scrie aici.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ile77
Dar tie de ce iti e teama cel mai mult? Ca, daca nu ma insel, pina acum nu te-au agresat fizic. Ccrezi ca te vor lua la pumni pt ca i-ai rugat sa nu-si mai insire hainele prin bloc si nu-ti mai scuipe pe usa??Banuiesc ca o faceau demult daca vruiau. Sa te muti la mama ta nu e deloc o solutie. Trebuie sa incepi prin a nu-ti mai fi frica. Si inca o data de ce iti e frica si teama, incit nu poti iesi din casa? Scrie aici. Ile, mami de Vivian (07.03.2006) http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR |
Nu,nu m-au agresat fizic dar de cand a inceput toata povestea nu am mai fost singura (neinsotita) .
Mi-e teama ptr ca azi,cum am mai spus, 2 colegi de-ai sotului meu au mers la ei acasa-la usa lor,ca nu poti intra asa,cum vrei- si i-au rugat si le-au vorbit frumos si le-au spus sa lase oamenii in pace,inclusiv pe noi.Dar asta nu i-a impiedecat sa le spuna ca nimic nu-i impiedeca sa bata pe cine vor ei .Ca ei fac "legea" pe scara si ca daca nu ne convine sa ne mutam .Normal,ca nu au putut sa-si sustina ideile fara urlete,tipete, cuvinte greu de reprodus. A venit si o patrula,i-au amendat ptr tulburarea linistii publice si cam atat.
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!
gabriella1 spune:
Pana la urma ce sa fac?Voi spuneti:camera nu, ca o fura, plecat la mama nu-i o solutie,socializarea ,protectie nu... Pai ce sa fac?!Sa astept sa-mi scuipe sotul sau sa ma bata pe mine?
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!
ionica spune:
ehh, Natynic
Tu te vezi deja in "THE BODIGUARD" cu Withney Huston
Ce n-asi da sa am si eu un bodiguard ca ala ohoho!
citat din mesajul lui natynic Pai, la naiba, pana una-alta bodyguardul, chit ca e umilitor dare sanatos...si apoi as mai vedea. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Sophia 2ani
+15