Nou stil de viata (232)
Raspunsuri - Pagina 11
danielag spune:
Buna seara, doamne dragi!
La multi ani, Lilly!
La multi ani, Alexandra Marina!
Crystina si Olguza, mai treceti si pe la noi!
Dragelor, eu iar m-am apucat de dulciuri, nu stiu ce e cu mine... Imi gasesc scuze ca am mult de lucru, ca-s stresata... Io's ca alcoolicii, daca m-am apucat de mancat dulciuri din nou, vad ca nu pot sa ma opresc !
Nu stiu daca ati citit subiectul de la generale cu noile scanere din aeroporturi, da' cred ca e musai sa slabim / sa ne re-modelam ! Nu stiu daca le-or implementa peste tot, da' noi trebuie sa fim pregatite.
Gabriela, ce frumos ca ai ajuns la Brasov! Cand mi-ai povestit de drumul de dimineata parca am fost acolo, cu tine... E cateodata o lumina de toamna atat de frumoasa acolo in munti, de iti vine sa uiti de oras!
Roxa, imi pare rau de masina ta! Sa inteleg ca nu ti-a lasat nici macar un biletel, nimic? E lovita rau?
Carmen, sanatate la pitici !
Lou, nu cred ca te-am felicitat pentru proiectul la care ai luat nota buna. O de la mine (cu foarte mare intarziere). Cum te descurci cu serviciu si scoala? Eu am avut asa un an, plecam dimineata la serviciu si ma intorceam noaptea tarziu acasa, eram chiauna.
Marilena, cum ii place Marei la gradinita?
Doina, o saptamana frumoasa si tie!
Delia, felicitari pentru biletul la concert!
Tzuni, ce program ai si tu! Bine ca Meri e copil cuminte si ca poti sa o iei cu tine. Sa ne spui neaparat cum e cu saritul cu parasuta. Eu totdeauna mi-am dorit, desi nu stiu daca as fi in stare.
Claudia, sanatate multa si sa fie bine la control!
Zuzilici, unde esti? Nu te-am mai vazut, azi n-ai aparut. Nici pe Anda n-am vazut-o de mult.
Dordia, mobilizeaza-te . Ca zile de nasteri si petreceri sunt destule, daca stam in loc pentru fiecare, eficienta e foarte mica. Hai, ca poti!
Violeta, s-a intamplat ceva de esti fara chef?
Yubi, esti tot la munca, nu? Ai terminat cartea? Ceva impresii?
No, dragele mele, va las ca ma bag si eu in pat. Noapte buna va doresc!
Daniela
an-k spune:
Buna seara frumoaselor, slabutelor
Daca ma primiti as vrea sa ma intorc in grupul vostru. De data asta cu dieta si miscare as vrea sa imi ating scopul, dar promit, imi promit mie in primul rand sa nu mai imi bat joc de corpul meu si sa-l fac cos de gunoi... vorba cu... e un templu...
Va multumesc mult pentru urarile de La multi ani, am fost foarte placut surprinsa, pentru ca din pacate nu multa lume si-a adus aminte.
Va pup si va imbratisez, si sper sa imi gasiti si mie un loc in listuta.
PS: copii sunt bine, cresc, de abia pot tine pasul, voi pune si cateva pozici mai noi cand voi avea timp. Eu nu am gasit servici din cauza nenorocitului de accent si lipsei de experienta dar ma gandesc serios sa ma reprofilez, si sa fac un colegiu ca de facultate nu ma mai tin nervii si balamalele.
pup din nou
an-k spune:
La multi ani fericiti Lili si Alexandra!
... Si tuturor care si-au serbat ziua de nastere
roxana1974 spune:
Buna dimineata! Pohtitzi de luatzi, of course cafelutza!
An_k, bine ai revenit! Bafta in continuare si multa ambitie!
Daniela, aia cu biletu' e o gluma, of course ca nu mi-a scris, anumalul sau animala, ca doar nu e fraier sa plateasca. Nu e lovita rau, da e lovita, strambata asa undeva langa far, bine ca nu l-a spart si pe ala...auzi, aia cu dulciurile e cam groasa...si eu la fel, marturisesc...cred ca e ceva in aer vii sa ne punem in gand impreuna sau ce facem??
Tzuni, nu mi-ai zis ce piesa i-ai pus Vikingai si nici asta noua nu pot sa o ascult
Vio, cheer up!
Zuzi, unde esti zgubi?
Buey, azi dam raport asa-i? Dezastru...stagnare la etaj superior si cu cat chin fratziiiika!
Gagici, azi nu am chef de mare lucru, tre sa-mi rezolv masina busita aseara in parcarea de la Mall si nimic nu ma enerveaza mai tare decat accidente de kkt care-mi deturneaza rutina zilnica, azi era masaj si Pilates, ziceti, cum sa nu ma deprim???
hai, pove mai incolo...
Gusta, ce faci soro, ca se raceste cafeaua? Trezi-rea! Ia zi, ce mai faci?
Roxa
rolo spune:
Neatza gagici
Raport 84 kile batute pe mukie. Hmmmm mai am putin si intru in nadragii de 82 de kile.
Roxana, imi pare rau pentru masina, stiu ce nasol e. Teoretic parcarea la mall e supravegheata cu camere video. Poate ar trebui sa incerci sa afli daca exista camere si au surprins ceva. Dupa care poti sa il faci praf pe ala/aia care ti-a lovit-o. Ca daca se duce cu a lui/ei la politie si zice ca a gasit-o lovita in parcare o imbulineaza (declaratie in fals-PENAL) si ii ia si permisu'. Da' tu nu esti asa razbunatoare ca mine...
La multi ani Lili, Alexandra si Vikinga
Delidana spune:
'Neata,
Vin si eu la raport: stagnare. Sincer, ma mir, dar se pare ca odata ce am renuntat la dulciuri imi revin la normal (ma ingrasasem 1 kg).
Carmen, sanatate celor mici!
An_k, bine ai revenit la noi!
Rolo, felicitari pentru scaderea in greutate.
Tzuni, tot pe plantatie?
Roxa, imi pare rau pentru masina - poate sfatul lui Rolo te ajuta.
Gusta, gata cafeaua?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
Raportstagnare.
Sunt in zona cu cafeluta in mana si ma duc sa vad ce ati mai scris.Aseara am adormit pe canapea jos (sunt sigura de asta) dar m-am trezit in pat si nu stiu cum am ajuns acolo.
La multi ani Alexandra Marina si Crystina.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Gata citit.
Roxa nici eu nu puteam asculta muzica da am realizat ca nu era sonorul deschis.Sunt treaza de la 6 da m-am jucat un pic cu puiul mic.Iar de masina nu ar fi rau sa faci ce a zis Rolo.
Daniela Mara merge numai 2 ore jumate la gradinita ca asa are program ,da ii place foarte mult si eu sunt super bucuroasa.Iar de dulciuri nu pot spune nimic.
Gabriela vreau si eu cu masina cu tine.
Lou iti dau eu ceai .
Delia ce program ai azi.
Azi am iar program de nu stiu daca mai trec pe la voi.Acusi duc copilul la gradi si dupa ma duc sa imi rezolv un act si dupa la munca cu mine si azi ma duc si la tuns ca arat ceva gen muma padurii.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Rolo nu stiu daca m-a dus in brate(as vrea eu) dar la kg mele ramanea cu mine pe scara intepenit.
Marilena si Mara Augusta