La control....in pielea goala
Uite ca am ajuns si timpurile in care,pentru a calatori cu avionul(deocamdata) trebuie sa fim verificati pana la piele la modul cel mai propriu.
Un scaner si un angajat care se holbeaza la tine-asta este controlul ..mai nou.A..sa nu uit,trebuie sa stai drepti si cu mainile ridicate.
Sora mea s-a intors din Rusia,unde a ´´experimentat´´ pe aeroport scanerul care ´´te dezbraca´´.
Voua vi se pare normal? Mie nu.
Raspunsuri
Ancuta-Maria spune:
Mie mi se pare normal si sunt de acord cu tot ceea ce tine de securitate, mai ales dupa ce am vazut cu ochii mei unul din atacurile teroriste. Deci da, prefer sa ma dezbrace decat sa intre un nebun cu avionul cu care tu calatoresti in prima cladire care o vede.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
stefaniya spune:
Si eu sunt de acord cu controlul cat mai strict,atata timp cat nu ma dezbrac de fata cu toata lumea,doar pe un scaner pot accepta.
Dar ce te faci Ancuta,ca dincolo de control mergi la restaurante unde gasesti tacamuri cat se poate de normale,si vine un nene nebun ia un cutit si merge cu el in avion si de-acolo incepe povestea urata,nu?
La cat sunt teroristii de ingeniosi,cu siguranta vor gasi ceva sa faca.
ladyJ spune:
Adica asta e singura solutie,sa te dezbrace?
Mie mi se pare a fi o idiotenie,periculoasa pentru psihicul omului,total aiurea!!!
Spune-mi tu Ancuta, de ce ti se pare o asa minunata idee? Ai impresia ca nea teroristu merge cu pistolul bagat in nadragi? Sau cu un cutit lipit pe piept?Sa fim seriosi.. chiar daca ar fi asa nu e nevoie de scanere sa le gaseasca...
Se subestimeaza mintea diabolica,asta e baiu.
Ma intreb cand va fi necesar un ginecolog, care iti face control in aeroport sa n-ai...nu stiu ce..ce nu vede scanerul.
sirimie spune:
Si ce se vede exact pe scanner?
Si vede toata lumea?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Andrada spune:
Eu cred ca si un control psihologic ptr fiecare pasager ar fi de preferat, cu sedinte de auuuum inainte de zbor, si ca sa fim siguri, mai bine aplicam obligativitatea sedarii complete a tuturor pacientilor in timpul zborului si a pilotilor de fapt ca si ei pot deturna avionul...aaa.
Dar nu numai in avioane, si la mall se pot intimpla acte teroriste, deci si la mall sa fie cercetati la chiloti cumparatorii, dupa care sedati (sculati numai cind trebuie sa semneze ptr cumparaturi- pe care le aleg vinzatorii dupa un profil stabilit dinainte), apoi si vinzatorii sedati si cercetati la chiloti eventual amindoua deodata...etc.
Oricum, nimic nu mai e sigur in ziua de azi, nici ptr site-ul asta n-as baga mina in foc...
A
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Si ce se vede exact pe scanner? Si vede toata lumea? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Nu te vede toata lumea,ar fi culmeeeeaaaaa.Te vede cel responsabil,pe un monitor(in cazul sora-mii a fost o femeie)
Si..ce se vede? Pai se vede persoana fara textile pe ea,adica dezbracata.
EDIT.
Adrada,nu vorbi mai asa tare ca poate te aude cineva responsabil si va gasi ideea ta ca fiind geniala.Atunci da, vom fi chiar o turma de oi.
kokiy spune:
citat din mesajul lui Andrada Eu cred ca si un control psihologic ptr fiecare pasager ar fi de preferat, cu sedinte de auuuum inainte de zbor, si ca sa fim siguri, mai bine aplicam obligativitatea sedarii complete a tuturor pacientilor in timpul zborului si a pilotilor de fapt ca si ei pot deturna avionul...aaa. Dar nu numai in avioane, si la mall se pot intimpla acte teroriste, deci si la mall sa fie cercetati la chiloti cumparatorii, dupa care sedati (sculati numai cind trebuie sa semneze ptr cumparaturi- pe care le aleg vinzatorii dupa un profil stabilit dinainte), apoi si vinzatorii sedati si cercetati la chiloti eventual amindoua deodata...etc. Oricum, nimic nu mai e sigur in ziua de azi, nici ptr site-ul asta n-as baga mina in foc...A A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Asa este ,am vazut eu aici un subiect cu mesaje subliminale,da eu sunt sigura ca ne pune sa ne uitam la ele doar pentru a ne face mintea sa plece cu sorcova
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Marina spune:
si totusi de ce au verificat-o? Eu am avut placerea zborurilor la Moscova si nu mi s-a intamplat niciodata. Si cel mai strict erau la controlul valutei
crisu79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Nu te vede toata lumea,ar fi culmeeeeaaaaa.Te vede cel responsabil,pe un monitor(in cazul sora-mii a fost o femeie) Si..ce se vede? Pai se vede persoana fara textile pe ea,adica dezbracata. |
Cum sa se vada asa ceva?Aparatul acela nu e decat un scanner de joasa rezolutie, foarte joasa rezolutie, care nu deosebeste sexul, rasa, trasaturi etc.
Este un scanner folosit si la granita dintre SUA si Mexic si probabil si in alte locuri, unde nu s-ar pune problema sa te vada cineva "dezbracat".
In loc sa te pipaie sau sa te controleze cu un scanner de mana, se foloseste acest aparat.
Crisu, mami de Alex22.07.07
danielag spune:
Cat de detaliat sau blurred se vede, puteti vedea in articolul www.dailymail.co.uk/news/article-1077800/Airport-admits-strip-search-body-scanners-WILL-people-naked.html" target="_blank">acesta.
]citat din mesajul lui stefaniya Dar ce te faci Ancuta,ca dincolo de control mergi la restaurante unde gasesti tacamuri cat se poate de normale,si vine un nene nebun ia un cutit si merge cu el in avion si de-acolo incepe povestea urata,nu? |
stefaniya, dupa ce treci de controlul de securitate nu mai sunt restaurante. Eu cel putin n-am vazut, pe nici unul dintre aeroporturile unde am fost. Restaurantele sunt inainte de security check.
On topic: ma intreb daca scanerul normal prin care trecem acum nu e suficient. Inteleg ca scanerul actual poate depista metale si tu poti trece cu alte obiecte contondente, care nu-s de metal. Intrebarea e cat de periculoase pot fi acele obiecte, din alte materiale decat metalul (depistat de scanerele actuale).
Edit: Marina, am inteles ca scanerul asta e o chestie relativ noua, poate de asta nu l-ai vazut cand ai fost la Moscova.
Daniela