Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Roxa da un ceai nu dai? la noi nebautoarele de cafea vad ca nu te gandesti

Caro ce mai zici? nu ai mai scris de mult..

Claudia sper sa sunteti mai bine Multa sanatate

Sabina n-am vazut subiectul ca mai rar intru pe la alte forumuri, dar am sa-l caut

Laura ti-ai gasit job de nu mai intri?

Am plecat si eu la servici si dupa la cursuri la facultate. O zi luuunga

O saptamana superba tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Iau si io o cafeluta daca tot e facuta...
lou, multumim, mergem azi sau maine la control, cred ca e bine! o zi buna sa ai, chiar daca e lunga!
Carmen sa o folosesti sanatoasa, si mie tare mi-ar trebui una din aia lata de purtat pe deasupra! dar nu neagra, si am gasit de piele super la mall in timi una mov si era si redusa pe deasupra, si nu mi-am luat-o!!! copilutzii ce fac?
Tzuni ieri am vazut unul sarind cu parasuta si m-am gandit la tine...tot mai vrei?

pe toate si o saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Roxa vin ca am zis ca cel mai bine e sa iti faca cineva cafeluta.Ieri am facut exces de cafea si aseara am zis ca merg sa imi schimbe astea capul.Mai da zi cu ce ai gresit ca eu am inima tare.

Lou iti dau eu un ceai si o zi buna in continuare.

Tzuni multa putere de munca.

Yubi eu nu stiu daca as putea asa mult.

Claudia cum e vremea la voi ca aici tare e pisarcoasa.

Dordia poate nu iei nici un porc.

Gata de azi duc copilul la gradi intru din nou la mersul pe jos .Mai sunt in zona ca dupa ma apuc de treaba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Va doresc o saptamana frumoasa!

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata de la Brasov!

am plecat dintr-un Bucuresti incetosat si inghesuit si am avut un drum tare frumos pana la Brasov. Liber, soare si muntii arata superb la vremea asta a anului. Si am ascultat muuulta muzica frumoasa si pe sufletul meu!

Sa aveti o zi senina si insorita!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lilly (Crystina)!

Doina, o saptamina frumoasa si tie!

Gabi, parca tu ziceai ca vrei sa vii la concertul Depeche Mode. De azi s-au pus in vinzare bilete la Diverta si online. Am bileeeeeeet! Doua prietene mi-au trimis mesaje azi sa ma anunte de eveniment, si o alta prietena cu care vorbisem in prealabil mi-a luat bilet. Sa va mai spun ca abia astept sa merg?

Vik, ce mai zici, cum a fost in weekend? Eu cred ca miine incasez ditamai porcul - pentru ca merit (ca in reclama de la L'Oreal ).

Daniela, multumesc frumos pentru oferta dar o sa citesc varianta in engleza daca tot mi-am cumparat-o.

Carmen, .

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lilly
Crys, daca ne mai citesti, da un semn! Ne e tare dor de tine!

Alexandra Marina

Ioanaaaaaaaaaa, ce mai faceti voi? Sunteti bine?

Puskin, ma gandesc si la tine, sper ca esti bine.

Doina, o saptamana buna si tie!

Clau,multumesc de intrebare, baietii sunt cu mucii pan' la brau, tusesc rau de tot, ba Teo s-a plans ieri ca-l doare o ureche.
Si eu ma incapatanez sa nu le dau antibiotic. Sper ca iau decizia cea mai buna pentru ei.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Lilly si Alexandra Marina! Crystina si Olgutza sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase, norocoase si sa va bucurati de ele!

Aseara am ajuns destul de tarziu, si m-am pregatit pentru servici. Sunt cu "rusii" pe cap, asa ca nu sunt foarte bine dispusa.

Nu prea am chef de nimic si nu vreau sa va plictisesc.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No, sara buna gagici! Is suparata, da' rau! Mi-a lovit cineva masina, in parcare la mall si a plecat lasandu-ma cu okii in noapte. Habar nu am cand si cine a fost ca io am stat acolo aproape 2 ceasuri.

Azi nu eram hotarata sa merg la sala, dar m-am sporcalit iar la amiaza, a fost ziua unui coleg, iar pizza, iar tort, nu-sh ce dracu nu ma abtin, ca doar am putut sa fac asta pe cand tineam dieta draconica, vedeti, cred ca tot cu foame trebuie sa actionez, altfel ambitia ma lasa...in fine, faza cu masina m-a dat gata, asa ceva nu credeam sa mi se intample...

Ma duc sa mai strang prin casa si sa ma culc...maine trebuie sa-mi fac un plan de actiune.

Ne vedem dimi la cafea.

Lou, nu dau ceai, nu am bun...dar ce fain ca nu bei cafea, eu sunt din nou superdependenta...ca fumatorii aia inraiti, nupot renunta si pace...cred ca nici nu trebe...

Gusta, am mancat ieri multa multa cioco si daca nu era barbatumio sa mi-o ia din mana, mancam si mai multa...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup si va las o piesa la ceas de seara:

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput