SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
eh draga mea...se intampla si la case mai mari.
ti-am zis ca eu de la 18.30 am sunat de vreo 5 ori la firma cu netu sa vina sa vada de ce nu am, ca eu platesc. mie din factura nu-mi scade 2 zile fara net. asa ca...ai vazut si ce motivatii am bagat...treburi de serviciu... mare micinoasa mai sunt cand tb sa-mi vad interesu repede.
iarta-ma
poze
Just Me
bretonica spune:
ma doare sufletul ptr camy...dar sunt emozionata ca dupa luni de zile,reusesc sa citesc niste rinduri de la o prietena care frecventa superdieta cu noi,o chemam alintata noastra(cica am fost surori intr-o alta viatza)...dar ne-a parasit...in zadar bocetele mele,si chemarile...nu am mai stiut nimic de ea pina in seara asta...sunt bucuroasa,ca am citit acele rinduri...deci ....nu ne-a uitat ....imi pare rau prin ceea ce a trecut,dar cred ca foarte multe dintre noi avem experientze urite de la viatza...totul este sa incercam sa uitam totul si sa fim in stare sa o putem lua de la capat.....alintata mea esti mereu in inimioara mea...
Lupta cu kg
a_alinta spune:
buna, dragele mele!
nu stiu de ce nu am mai scris... a fost o perioada din vara, cand toata lumea era ocupata si bantuiam numai eu pe aici...
si sdevarul ca nici nu tineam dieta, deci nici raport nu dadeam, nu aveam nici de ce si nici cui.... dupa cum va spuneam, toata lumea era ocupata in vara aceea
in schimb, mi-ati intrat in sange si bineinteles ca va citesc cand imi beau cafeaua.... si nu numai
lipseam deja de prea mult timp, si pur si simplu nu imi venea sa editez nimic.... numai ca durerea lui Camy mi-a trezit amintiri... nu am mai putut sa tac...
bretonica . intre timp te-am si cunoscut, sa iti traiasca mandretea de flacau ...
april, tot energizanta esti, iar pozele de vacanta m-au facut sa mor de invidie!! dar de aia buna
salut toate fetele noi, si nu pot sa remarc cate fete s-au "pierdut" pe drum....
o sa va povestesc de noi, daca nu va plictisesc, ca voi fi off topic, dar nu pot sa nu va spun ca vazand prin ce trece Aida, cata durere zace in sufletul lui Camy, eu sunt o ingrata sa spun ca am avut problema cu casa!!!!
Doroti, felicitari!!!!!!!
Delphinas spune:
da ce asta nu e un serviciu vrei sa spui?
un mare serviciu e draga mea
ma bucur ca ai reusit sa o gasesti pe alintata ta.
mie imi cam pica ochii in gura de somn...dar mai stau un pic cu voi.
poze
Just Me
bretonica spune:
..auzi,eu ma duc sa fac niste vinete(ca s-or fi racit)le-am copt in seara asta...daca mai stau pe aici ma ia numai plinsul...sincer,acum sunt cu lacrimi in ochi...imi curg la vale...si nu vreau sa risc sa ma vada omu meu,ca ma intreaba ce am...asa ca daca curat niste ceapa(am motiv de ce sa pling)..pling ptr camy...si mai pling si de bucuria revederii alintatei...dupa ce gat incerc sa intru iara...poate ma mai linistesc...te pupa breto ...nu pleca delphi...sper sa ma reintorc
Lupta cu kg
a_alinta spune:
breto, sincer am simtit cat de mult te-ai bucurat ca m-ai regasit!!!
nu iti spun ce bucurie si pentru mine!!!
si sa stii ca viata asta ne arata si partea urata ca sa putem sa ne bucuram de bine.... cum am stii cand ne e bine , daca nu stim si ce e raul???
numai ca ne trebuie putere , rabdare si credinta ca sa putem sa trecem dintr-o parte in alta.... asta ii trebuie si lui Camy acum!
sper ca impreuna sa o ajutam sa treaca.... ii trebuie timp si credinta.... in timp totul se estompeaza, chiar daca nu se uita...iar credinte te face optimist...
eu am invatat din toate astea! am invatat ca sunt puternica nu pentru mine, cat pentru cei dragi! si mie mi-e bine asa!
va pup pe toate, sunt la munca si mai trebuie sa si muncesc!
pe maine!
Delphinas spune:
breto te las pe maini bune, cu alintata ta. sa va povestiti sa am eu ce citi maine dimineata la cafea. eu acum ma indrept asa spre pat si
somn usor dragele mele.
ne veem maine la inviorare.
poze
Just Me