SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 13
Delphinas spune:
da ce crezi ca am fost vreodata frumoasa???
hehehe te inseli mamicule.
in clasa a 6 am pus tigara prima data in gura. progresiv am inceput sa fumez din clasa a 8. mama a aflat abia in clasa a 12.
cel mai mult nu am fumat 4 luni, dar in urma unui accident...iar
poze
Just Me
bretonica spune:
esti inca....si eu am fumat mult,peste 2 pachete la zi...si multi ani...dar ma pot lauda cu performanza de a ma fi lasat de 4 ani jumate...
Lupta cu kg
bretonica spune:
preparare psihica...si lasate de la o zi la alta...cum se zice taiat capul la taur...nu exista sa le limitezi,ci sa renuntzi tronc...o saptamina am stat la pat...dar dupa incet,incet mi-am revenit...a fost greu...dar AM INVINS!!!...BUNAVOINTZA,ca in toate dealtfel...eu trec mereu de la o extrema la alta...nu exista mijloc
Lupta cu kg
Delphinas spune:
parca ai fi balanta ca mine.
ori alba, ori neagra
DA sau NU. sa va ma vezi ce sunt uneori.
si eu am bagat in facultate cate 2 pachete pe zi. doamne ce vremuri.
mereu cand merg la iasi si trec pe la universitate ma apuca dorurile...
mai aveam 1 luna pana la licenta si eu coloram. primisem o carte de colorat si imi dadeam licenta in colorat. minte de om normal.
si dadeam mita(o sticla de bere) la paznicu de la cantina sa ne lase sa jucam carti pana seara tarziu. lumea se ducea la cursuri, seminarii si noi abia ne duceam in camera sa dormim. vremuri
breto da o festania azi nu ai facut. nici un cantecel nimic.
ia presteaza te rog.
poze
Just Me
bretonica spune:
ma doare sufletzelu,sunt inca cu gindul la camy..asa as vrea sa pot face ceva in situazii ca acestea...dar nu se poate face nimic...sa speram,ca,cu venirea mamei ei se va simtzi mai bine...camy...camyyy
Lupta cu kg
bretonica spune:
hai sa dam o festanie,dupa care se merge la disco....incepe ...aleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....(parinte acum noi mergem la discoteca,tu roaga-te pentru noi)
Lupta cu kg
Delphinas spune:
si eu m-am gandit toata ziua la ea. mi se rupe inima pt ea.
sa speram ca va fi mai bine dupa venirea mamei ei.
chiar asa...parinte roaga-te pt noi, ca noi dam o fuga la sa ardem cevacalorii.
poze
Just Me