SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 15
bretonica spune:
ok....mi-am luat si portzia de plins...m-am bucurat normal...acum trebuie sa ma opresc...camy suntem cu tine....noapte buna delphi...noapte buna alintata noastra,si bine te-am regasit....pe maine(sa faci bine sa nu mai dispari..)...somn usor fetizele pupic la fiecare
Lupta cu kg
Delphinas spune:
buna dimineatza
ce fac fetele mumoasele? eu va poftesc la si apoi astept la gimnastica...usoara incazire
asa sa contiuam cu nelipsitul aerobic
si ce noi nu putem face precum ele? ia sa vedem...
asa fetele...sus, jos si sus si jos...bravo
poftiti si la leagan
si greutati acum sa ridicam..sus, jos...asa, asa
si acum sa sarim coarda
si bicicleta pt piciorul frumos...
eu am pus niste legume la cuptor. si tb sa fac de 2 ori...unul mie fara ulei si carne....unu si lu sotu cu carne si ulei...mofturi.
poze
Just Me
bretonica spune:
offff..offfff.offff...iar mi s-a sters tot,dupa ce am facut gimnastica si tot ce ai vrut tu...acum de ciuda,trec direct la cafea...buna dimineaza!!!
Lupta cu kg
bretonica spune:
harnicuza mai esti cu noaptea in cap...sa treci si pe la mine cind ai gatat...eu am de gind sa fac niste sarmalutze(nu ptr mine)...ci ptr ei...eu vreau sa fiu cuminte("VREAU")....dar de cad in vreo depresie,sa vezi numai ce cuminte am sa mai fiu....
Lupta cu kg
Delphinas spune:
buna dimineata si tie
eu mai pun jumate de cana sa ma odihnesc... am in cuptor papa bun a lu sotu
mai tb sa fac
apoi si tuzshti la mama sa o ajut si pe ea..de vreo luna si ceva e in varuri si vopsele...
poze
Just Me
bretonica spune:
deci intr-un cuvint....SA MA DESCURC SI SINGURA...asa am sa si fac...dupa ce gat la mine,hai ca am sa vin sa va ajut si eu...
Lupta cu kg
Delphinas spune:
hai ca vin intai sa te ajut pe tine si apoi la mama. bun asa?
sa vezi cum miroase la mine in bucatarie de la mancarea lu sotzus...
dar am si eu...dar fara carne...simplu asa...
si pe maine vrea peste la cuptor in folie... pot sa gust macar o bucatica mica mica mica?
eu sunt o devoratoare de peste....daca mi-ai da peste as manca non-stop si tot nu m-as satura....
poze
Just Me
bretonica spune:
...potzi dara...pestele nu ingrasa...plus de aia,cam toate la sfirsit de saptamina mai "pacatuim"...stii ca imediat chemam un ..si se rezolva...asa ca,nu-ti fa mustrari de constiintza inainte devreme...eu pe maine asa ma gindeam la o tochitura moldoveneasca de numai...la mine pacatul ar fi mai mare,nu la tine....de bag tochitura maine...de luni trec pe struguri...ihihihiiih
Lupta cu kg
Delphinas spune:
sar`na ca am voie peste...ti-am zia as manca non-stop si piept de pui la gratar cu gelume...ma duc sa dau cu aspiratorul si apoi si vin la tine.
poze
Just Me
bretonica spune:
am inceput sa rad...ok te astept...vezi sa-mi lasi mesaj cind ai iesit din casa,sa am timp sa ma pregatesc...si sa nu stau singurica pe aici,ca in weekend nu prea avem vizite pe topic..noi doua ce ne mai plimbam pe aici..si sa nu mi te obosesti prea tare la curatzenie la maica-ta ca dupa vei arde prea multe calorii,si cum fac sa te mai ajung din urma cu slabitul daca tu nu ma asteptzi??...
Lupta cu kg