Ce vrea mai nou Ministerul Sanatatii

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Hai serios....asta e culmea ...tu nu muncesti domle 8 h/zi la stat...mai vrei sa muncesti citeva ore extra si la privat?
cind faci asta...de la 6 la 10 seara...esti oprescu sa lucrezi la 10 spitale si profesor la alte 10 universitati plus parlamentar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

e ca TATA, ca am vazut ca e peste tot:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tu cu cine vorbesti Guestus, cu mine cumva?
Nu cred...am zis eu ca vreau asa ceva?!
Nu, eu as vrea un sistem privat puternic, cu tot ceea ce este nevoie pentru o medicina de performanta si as face tot posibilul sa ajung sa lucrez acolo. Numai acolo. Si sa fiu platita decent. Pe chitanta! Ca sa nu-mi mai strige Gecko si Bird din Australia si tu si Ariel din Romania ca iau spaga!
P. S. Ariel stai linistita ca nu mai e mult si ma las de sportul asta. Dar a fost o experienta interesanta...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Hai serios....asta e culmea ...tu nu muncesti domle 8 h/zi la stat...mai vrei sa muncesti citeva ore extra si la privat?
cind faci asta...de la 6 la 10 seara...esti oprescu sa lucrezi la 10 spitale si profesor la alte 10 universitati plus parlamentar ?

Chiar asa, ar trebui sa imi fie rusine!
Pai nu se recomanda la un moment dat medicilor nemultumiti de salarii sa-si mai ia 1 sau 2 job-uri?
Am auzit ca se castiga bine ca spalator de parbrize, poate merita sa incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Guestus se dixtreaza

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Guestus se dixtreaza

Asta stiam...Da' Ariel nu se dixtreaza...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Chiar asa, ar trebui sa imi fie rusine!
Pai nu se recomanda la un moment dat medicilor nemultumiti de salarii sa-si mai ia 1 sau 2 job-uri?
Am auzit ca se castiga bine ca spalator de parbrize, poate merita sa incerc...

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

daca fac yo o inspectie la anumite ore la 30 de policlinici de stat o sa constat ca 30% lipseste de la apel. facem pariu?
mentorul vostru oprescu lucra in 20 de locuri in acelasi timp si la aceeasi ora...asa vreti si voi...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Guestus se dixtreaza

Asta stiam...Da' Ariel nu se dixtreaza...

ti se facu' iar pofta de mine??? cum deschid "gura", cum ma mananci???
eu am postat un raspuns...in care n-am zis nimic de tine sau de spaga!!! helloooo! wake up! suntem la alt subiect! ai uitat??? sau o tii ca xio, una si buna! din ciclul lui..."what's up, doc?"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

si sa continui cu "conflictul de interese"

medic oftalmolog, spital de stat...ii zice mamei mele sa mearga la cabinetul dansului particular ca are acolo nu stiu ce scula desteapta ce in spitalul public nu se gaseste...ce variante exista...
1. fie chiar nu exista acea scula in spitalul public si un pic te intrebi daca nu cumva asta este si consecinta faptului ca oftamologul are cabinet particular unde isi trimite pacientii si bine-nteles ca nu va cere niciodata conducerii spitalului sa il doteze cu aceeasi scula...nu de alta dar i-ar face concurenta.
2. fie spitalul are respectiva scula dar medicul a mintit pentru a putea sa isi creasca clientela.
Citat:
Adica, iti trebuie tomografie, medicul la cabinetul privat n-are tomograf si ti-o face la spital dar platesti tomografia la cabinet??

esti ginecolog...ai cabinet privat...faci diverse consultatii femeilor...printre altele urmaresti si gravidute...o tensiune, o cantarire...ai o masa ginecologica si executi cate un tuseu/ex cu valve...mare noroc ca ai si un ecograf si faci si ecografie...la finalul fiecarei consultatii iti da banul tu tai chitanta...corect.
Vine momentul nasterii...tu vrei sa o monitorizezi...nu o poti face la cabinet ca nu ai aparatul...o chemi la spital cand esti de garda...perfect normal ca doar e asigurata prin sistemul de stat si are acest drept...ii faci monitorizarea si ea iti da oooooooo...atentie care nu e spaga dar nici mita dar nici pe chitanta si nici folos necuvenit...ne invartim in jurul cozii.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Daca eu am bani sa cumpar ceva aparatura care nu exista in spitale o cumpar. Eu sunt eu , iar statul si bugetul pt. spital e altul.
La uro de exemplu la mine in oras exista 2 doctori care fac litotritii cu unde la cabinetele private , acest aparat fiind inexistent in orice alt spital din cauza ca bugetul nu permite.
Sa nu dam in paranoia chiar , ca nu are rost

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

rufus, chiar daca sunt aparate performante la spitalele de stat...la ce folos??? ca nu se cunoaste modul de folosire, ca stau inchise in subsoluri, ca se defecteaza si costa prea mult service-ul...

Pai eu ce spusei? Te pomenesti ca devine competitiva medicina la stat, si cum astia sunt cu ochii pe spaga, trebuie sa se descurce doctorii din salariu...asa ca le lasam acolo, in subsoluri.
Acu' eu imi dau seama ca spusele mele supara pe unii doctori, dar dragilor, mai sunt si profesori nemultumiti, si functionari, nu merge treaba ca pe roate, e de inteles. Dar lasati si pe altii sa-si dea cu parerea, chiar daca difera de a voastra...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput