Vecini care scutura covoarele pe fereastra
Raspunsuri - Pagina 3
teo1970 spune:
dupa mine, in aceeasi categorie de nesi.... se-nscriu si cei care au balcoane la strada (pe trotuar, deasupra magazinelor) si isi spala balcoanele ziua in amiaza mare sau scutura diverse in capul trecatorilor (de la scrumiere, covoare etc.)
Deianira spune:
Nesimtiti de genul asta aveam si noi in bloc, fix deasupra noastra . S-au potolit dupa ce au aruncat continutul galetii de gunoi (!!!) pe geam (si inchiputi-va ca la parter e un fel de complex de magazine ) si s-a dus mama si le-a facut un circ si i-a amenintat cu plitia, chit ca nu a ramas nimic pe geamul nostru.
Acum avem alta vecina deasupra care fumeaza si gasim "doar" chistocuri si scrum la geam, desi i-am zis de mai multe ori, nu am rezolvat nimic cu vorba buna (insa incep sa ma gandesc tot mai serios sa fac colectie din chistocurile gasite si sa i le fac cadou).
Cat despre bara aceea de scuturat covoarele, la noi in zona exista una singura la vreo 10 blocuri si aia a desfintat-o o gasca nervoasa intr-o seara .
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Ce covor? Ce sac de aspirator? Am avut o vencina care curata pe masa legumele pentru mancare, dupa care scutura totul pe fereastra. Sa fi vazut ploaie de cotoare de ardei, coji de ceapa, usturoi, cartofi si alte alea... |
Pe langa vecina de deasupra care scutura covoarele, cred ca unele luuuunigi din hol... le vad cum apar si dispar... mai avem si altele... Noi am inchis balconul si am pus un fel de streasina deasupra... care e din tabla si e foarte frumos cand cade ceva de suuus pe ea... alta distractie...
Aveam o vecina (s-a mutat) care aruncat apa + florile uscate direct din vaza, ligheane cu apa (n-am inteles de ce... ca e mai aproape chiuveta decat balconul), continutul scrumierelor, am gasit pe pervaz un pahar de danette... ma rog... cad diverse de la geam...
In blocul de langa sunt unii care arunca (de la ultimul etaj) muraturile, cand vine vara (muuulta varza)...
Iar in spatele blocului sunt tomberoane de gunoi, pt. ca vecinii din blocurile de langa si-au scos ghena... explicatia: mirosea urat in bloc si unii dintre ei incearca aruncarea gunoiului la tinta... Evident ca de multe ori nu innimeresc... si de multe ori se intampla la miezul noptii...
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carla2005 spune:
citat din mesajul lui Deianira Nesimtiti de genul asta aveam si noi in bloc, fix deasupra noastra . S-au potolit dupa ce au aruncat continutul galetii de gunoi (!!!) pe geam (si inchiputi-va ca la parter e un fel de complex de magazine ) si s-a dus mama si le-a facut un circ si i-a amenintat cu plitia, chit ca nu a ramas nimic pe geamul nostru. Acum avem alta vecina deasupra care fumeaza si gasim "doar" chistocuri si scrum la geam, desi i-am zis de mai multe ori, nu am rezolvat nimic cu vorba buna (insa incep sa ma gandesc tot mai serios sa fac colectie din chistocurile gasite si sa i le fac cadou). Cat despre bara aceea de scuturat covoarele, la noi in zona exista una singura la vreo 10 blocuri si aia a desfintat-o o gasca nervoasa intr-o seara . Good things happen to good people. |
La noi in cartier a luat foc un apartament de la un chistoc de tigare aruncat pe geam de vecinii de sus! Geamul era intredeschis s-a dus chistocul drept pe perdea!
Oricum ce povestiti voi imi aduce aminte de viata din camin (regie), unde daca treceai pe sub ferestre te trezeai cu taieteii din ciorba pe frunte! La bloc nu am mai intalnit asa exemplare grave...insa unde stateam inainte aveam o vecina care-si punea rufele la uscat exact cand trebuia sa le strang eu, mai si cred ca nu le storcea sau sa le fi pus la scurs un pic,mi le facea pe ale mele fleasca...doamne ce ma mai enervam, noroc ca in blocul ala am stat foarte putin si ma consolam cu ideea ca ne vom muta! Mai avem doi vecini care tineau caini in casa (ei toata ziua la serviciu), cred ca ii scoteau rar afara ca saracii cand ieseau nu mai apucau sa faca afara si isi faceau nevoile direct la mine la usa(mai eram si gravida disperata, cu greturi si alte minuni), uneori intra urina pe sub prag...asa ca dupa 8-9 ore de munca, cu burta la gura , ma apucam sa spal scara cu clor iar ei s euitau ca desteptii! Cand ne-am mutat ne rugau sa vindem apartamentul la niste oameni seriosi ca pe scara aia sunt numai oamnei deosebiti si sa nu le stricam linistea...:), in gandul meu "siigur ca da", iar acum au vecinii pe care si-i merita, dar asta fara intentie, asa s-a nimerit!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
anemona spune:
Fetelor, praf sau coji de cartofi... Ce sa mai zic ! Dar eu am locul de parcare sub coloana de geamuri de la baie a unor apartamente, iar unul de pe acea coloana arunca prezervativele folosite pe geamul de la baie. Le tot vedeam printre masini cazute, dar acum o saptamana m-am trezit cu el pe masina si cu tot continutul insirat pe geam. Imaginati-va ceva mai gretos ! Eu ce pot sa fac? Sa il dau in judecata si sa aduc probe ADN? Nici macar nu stiu de la ce etaj zboara mizeriile astea. Si mai trebuie sa fiu atenta si cu cea mica, sa nu cumva sa le vada sau sa le atinga. Bleah !!!
blackpanterro spune:
Bai da' salbatic e Bucurestiul!!!
Am locuit in Ro, 20 de ani, in Timisoara, dar eu nu am vazut pe nimeni sa arunce gunoiul pe geam, prezervative?, coji de ceapa,cartofi?....niciodata.Ne mai alegeam cu niste praf sau cu stropi de apa de la rufele vecinei dar cam atat.Yikes!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
cristi_2003 spune:
pe noi ne enerveaza si cei care isi depoziteaza gunoiul in fata usii, adica pe holul comun. si nu e doar pt 5 minute cat sa zici ca l-a pus sa nu-l uite - acolo il tin in mod normal.
27+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Dariela spune:
Aveti niste vecini "pe cinste"!
Deasupra mea sta de circa 1 an o familie cu chirie. "Doamna" avea bunul obicei de a scutura in fiecare zi carpeta de la bucatarie afara asa ca va puteti inchipui cum arata geamul meu. Am discutat intai cu ea, apoi cu proprietarii dar nimic n-am mers.
Pana la urma desi in mod obisnuit nu stau la scara am coborat cand era si persoana in cauza cu cei doi copii ai sai afara. Am inceput sa comentez cu o vecina pe tema "o casa din care se scutura pe geam atata mizerie e un dezastru, cum o putea sa traiasca unii asa, etc". De atunci geamurile mele sunt curate!
Deianira spune:
Carla, noi avem noroc (daca se poate spune asa) ca avem plasa metalica (pe care o tinem mai mult inchisa) la geam ca sa nu zboare pisica . Deci, nici nu intra nimic la noi pe geam (raman pe suportul acel de afara toate ), nici nu iasa nimeni .
Anyway, din cate citesc eu aici, noi suntem un caz fericit .
Lorenza spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Bai da' salbatic e Bucurestiul!!! Am locuit in Ro, 20 de ani, in Timisoara, dar eu nu am vazut pe nimeni sa arunce gunoiul pe geam, prezervative?, coji de ceapa,cartofi?....niciodata.Ne mai alegeam cu niste praf sau cu stropi de apa de la rufele vecinei dar cam atat.Yikes! Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Asta vroiam sa zic si eu,cu Bucurestiul.Nu mi-am inchipuit sa fie lucrurile chiar in halul asta.Chiar iti da senzatia ca ai locui la camin.Eu stau in Constanta,si mai gasesc praf si scame de la scuturat,dar atat.Sau,poate doar am avut noroc?