Vecini care scutura covoarele pe fereastra

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Hai sa nu intram in polemici despre cum e Bucurestiul de rau si restul oraselor de curate si de civilizate, ca nu e cazul. Bucurestiul este un oras mare, haotic, in care sint mii si zeci de mii de concetateni de-ai vostri, locuitorii oraselor perfecte. Intr-un oras in care locuiesc 4 milioane de oameni, cam citi sint bucuresteni si cam citi au venit din provincie, cu educatia de la mama de acasa? Si eu sint exasperata de ce se intimpla, dar hai sa nu dam cu pietre in bucuresteni pentru ca oamenii sint la fel peste tot, oricite iluzii si-ar face unii ca de cum treci Muresul e alta viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Chiar ma distreaza subiectul, desi, daca stau si ma gandesc e de plans, nu e de ras. Si eu o patesc foarte des; vecina de deasupra are catel si toata blana lui o gasesc in bucatarie daca nu-s pe faza sa inchid geamul, ca sa nu mai spun ca in fata blocului crestem o suta de pisici care trebuie hranite de la geam , asa ca ma mai trezesc uneori cu niste sosuri de la friptura pe geam sau cu smantana , iar resturile de legume sunt ceva obisnuit doar sun biodegradabile cum s-a mai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla2005

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Nesimtiti de genul asta aveam si noi in bloc, fix deasupra noastra . S-au potolit dupa ce au aruncat continutul galetii de gunoi (!!!) pe geam (si inchiputi-va ca la parter e un fel de complex de magazine ) si s-a dus mama si le-a facut un circ si i-a amenintat cu plitia, chit ca nu a ramas nimic pe geamul nostru.
Acum avem alta vecina deasupra care fumeaza si gasim "doar" chistocuri si scrum la geam, desi i-am zis de mai multe ori, nu am rezolvat nimic cu vorba buna (insa incep sa ma gandesc tot mai serios sa fac colectie din chistocurile gasite si sa i le fac cadou).

Cat despre bara aceea de scuturat covoarele, la noi in zona exista una singura la vreo 10 blocuri si aia a desfintat-o o gasca nervoasa intr-o seara .

Good things happen to good people.

La noi in cartier a luat foc un apartament de la un chistoc de tigare aruncat pe geam de vecinii de sus! Geamul era intredeschis s-a dus chistocul drept pe perdea!

Oricum ce povestiti voi imi aduce aminte de viata din camin (regie), unde daca treceai pe sub ferestre te trezeai cu taieteii din ciorba pe frunte! La bloc nu am mai intalnit asa exemplare grave...insa unde stateam inainte aveam o vecina care-si punea rufele la uscat exact cand trebuia sa le strang eu, mai si cred ca nu le storcea sau sa le fi pus la scurs un pic,mi le facea pe ale mele fleasca...doamne ce ma mai enervam, noroc ca in blocul ala am stat foarte putin si ma consolam cu ideea ca ne vom muta! Mai avem doi vecini care tineau caini in casa (ei toata ziua la serviciu), cred ca ii scoteau rar afara ca saracii cand ieseau nu mai apucau sa faca afara si isi faceau nevoile direct la mine la usa(mai eram si gravida disperata, cu greturi si alte minuni), uneori intra urina pe sub prag...asa ca dupa 8-9 ore de munca, cu burta la gura , ma apucam sa spal scara cu clor iar ei s euitau ca desteptii! Cand ne-am mutat ne rugau sa vindem apartamentul la niste oameni seriosi ca pe scara aia sunt numai oamnei deosebiti si sa nu le stricam linistea...:), in gandul meu "siigur ca da", iar acum au vecinii pe care si-i merita, dar asta fara intentie, asa s-a nimerit!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Ce nu am inteles eu e treba cu rufele; ce legatura aveau rufele vecinei cu ale tale de ti le uda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Citat:
citat din mesajul lui carla2005

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Nesimtiti de genul asta aveam si noi in bloc, fix deasupra noastra . S-au potolit dupa ce au aruncat continutul galetii de gunoi (!!!) pe geam (si inchiputi-va ca la parter e un fel de complex de magazine ) si s-a dus mama si le-a facut un circ si i-a amenintat cu plitia, chit ca nu a ramas nimic pe geamul nostru.
Acum avem alta vecina deasupra care fumeaza si gasim "doar" chistocuri si scrum la geam, desi i-am zis de mai multe ori, nu am rezolvat nimic cu vorba buna (insa incep sa ma gandesc tot mai serios sa fac colectie din chistocurile gasite si sa i le fac cadou).

Cat despre bara aceea de scuturat covoarele, la noi in zona exista una singura la vreo 10 blocuri si aia a desfintat-o o gasca nervoasa intr-o seara .

Good things happen to good people.

La noi in cartier a luat foc un apartament de la un chistoc de tigare aruncat pe geam de vecinii de sus! Geamul era intredeschis s-a dus chistocul drept pe perdea!

Oricum ce povestiti voi imi aduce aminte de viata din camin (regie), unde daca treceai pe sub ferestre te trezeai cu taieteii din ciorba pe frunte! La bloc nu am mai intalnit asa exemplare grave...insa unde stateam inainte aveam o vecina care-si punea rufele la uscat exact cand trebuia sa le strang eu, mai si cred ca nu le storcea sau sa le fi pus la scurs un pic,mi le facea pe ale mele fleasca...doamne ce ma mai enervam, noroc ca in blocul ala am stat foarte putin si ma consolam cu ideea ca ne vom muta! Mai avem doi vecini care tineau caini in casa (ei toata ziua la serviciu), cred ca ii scoteau rar afara ca saracii cand ieseau nu mai apucau sa faca afara si isi faceau nevoile direct la mine la usa(mai eram si gravida disperata, cu greturi si alte minuni), uneori intra urina pe sub prag...asa ca dupa 8-9 ore de munca, cu burta la gura , ma apucam sa spal scara cu clor iar ei s euitau ca desteptii! Cand ne-am mutat ne rugau sa vindem apartamentul la niste oameni seriosi ca pe scara aia sunt numai oamnei deosebiti si sa nu le stricam linistea...:), in gandul meu "siigur ca da", iar acum au vecinii pe care si-i merita, dar asta fara intentie, asa s-a nimerit!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Ce nu am inteles eu e treba cu rufele; ce legatura aveau rufele vecinei cu ale tale de ti le uda?

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Pai eu stateam la etajul I, vecina la etajul IV, erau apartamente confort III, fara balcoane asa ca rufele erau scoase la uscat pe o sfoara la fereastra (ma rog nici chiar o sfoara, o culme de rufe )- asa aveau toate apartamentele, cand vecina de la IV scotea rufele la uscat semana a ploaie torentiala de vara, daca aveai norocul sa strangi ce aveai la uscat bine, daca nu sanatate, le mai lasai o zi, sau daca cumva cascai okii pe geam si nu erai atent puteai sa-ti iei samponul sa faci un dus! Oricum...dupa experienta asta, am zis ca orice apartament este bun numai daca are balcon!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput