Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 7
gabi30 spune:
Ei acu' alta boroboata:mi-am facut cont pe paypal in speranta ca o fi ok de data asta , toate bune pana cand imi zice ca trebuie sa astept ceva vreme pana ce imi trimit pe mail un nu stiu ce cod din 4 cifre , cod care sa il introduc apoi eu acolo undeva (oare unde?)ca sa imi activeze contul si sa imi dea inapoi 1,5usd pe care mi i-au retinut
Ma scoate si pe mine cineva din ceata?
Ma verifica si astia?
Gabi
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Gabi, imi pare rau, dar sa nu renunti, preturile sunt f.bune, de ex First Love e in parfumeria Douglas, 100ml 347 Ron, iar pe site e $36, e redus de la $85 |
Stiu si eu danamiha?Ca mi s-a acrit deja.Acum pe cand intram si eu in rand cu lumea M-oi trezi si fara bani pe cardNoros ca nu am pus decat moderat.
Gabi
gabi30 spune:
Uite asta mi-au scris, dar eu nu pricepunde , ce si cum.....
Dear Rus Gabriella,
Your card has been linked to your PayPal account - now you just need to confirm it. Here's how:
Your card ending in .... has been charged 1.50 EUR on Oct. 16, 2008.
Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.
The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.
If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.
Thank you for using PayPal!
The PayPal Team
EliaElia spune:
Gabi, dureaza destul de mult procedura la paypal. O sa iti apara codul ala pe urmatorul extras de la banca, nu ti-l trimit pe mail, il introduci si gata. Dar de obicei nu se termina aici, iti mai cer sa le trimiti scanat buletin sau ceva unde sa iti apara adresa. Cam o luna iti ia.Eu inca n-am primit aviz de la posta pentru comanda de la fragrancex, astept zilele astea.Camelia si Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
A, cum zic si ei daca ai online banking se vede codul imediat ce s-a procesat operatia, daca nu, ori te duci la banca ori astepti extrasul lunar.Camelia si Laura (06.02.2008)
cris-gabi spune:
Multumesc fetelor pentru linkul cu fragranceX.
Am facut pana acum 3 comenzi fiecare cu un parfum. A doua comanda mi-au anulat-o, iar in urma mesajelor mele au deblocat-o. Comenzile le-am dat asa:
- Prima 25 sept trimisa in 25 si primita azi 17 oct, am primit-o la oficiul de vama si nu am platit TVA pentru ca era sub 22 euro. Am comandat asta http://www.fragrancex.com/products/_sid_BBM34Tproducts.html
- A doua comanda 30 sept trimisa in 2 oct si primita impreuna cu cea de-a treia in 15 oct la posta de cartier unde nu am platit nimic. Am comandat asta:http://www.fragrancex.com/products/_sid_MCORIOLANproducts.html
- A treia comanda 3 oct trimisa in 3 oct si primita pe 15 la posta de cartier. Am comandat asta:http://www.fragrancex.com/products/_sid_WMAX3products.html
Sunt multumita de tot ce am comandat. Nu am inteles insa de ce unul a ajuns la vama si celelalte nu. Oricum pentru sume mai mici de 22 euro nu se plateste nimic.
Sper ca v-am fost de folos
Pupici
danamiha spune:
Draga Gabi, numarul de 4 cifre apare pe extrasul de cont in 3, 4 zile din momentul in care ai cerut sa-ti activeze cardul. La BT de ex este suficient sa introduci cele 4 cifre de pe extrasul de cont si cardul este activat. In schimb la BCR cele 4 cifre nu pot fi folosite pentru activare deoarece ei au un alt sistem si schimba cifrele pe care paypal le trimite. In acest caz trebuie trimis prin fax copie dupa buletin si dupa extrasul de cont la urmatorul numar: 00448707303190. Pe fax mai trbuie scris: Attn ROE department, For the confirmation of the card, numele tau, email-ul pt paypal(cel pe care l-ai folosit pt logare in paypal). In cel mult 2 zile se face activarea
gabi30 spune:
citat din mesajul lui danamiha Draga Gabi, numarul de 4 cifre apare pe extrasul de cont in 3, 4 zile din momentul in care ai cerut sa-ti activeze cardul. La BT de ex este suficient sa introduci cele 4 cifre de pe extrasul de cont si cardul este activat. In schimb la BCR cele 4 cifre nu pot fi folosite pentru activare deoarece ei au un alt sistem si schimba cifrele pe care paypal le trimite. In acest caz trebuie trimis prin fax copie dupa buletin si dupa extrasul de cont la urmatorul numar: 00448707303190. Pe fax mai trbuie scris: Attn ROE department, For the confirmation of the card, numele tau, email-ul pt paypal(cel pe care l-ai folosit pt logare in paypal). In cel mult 2 zile se face activarea |
Multumesc de clarificari
eu am card la BancPost , taifun , sa vedem cum o fi aici.
Oricum eu am mai lansat azi o comanda sa vad ce mai zic de data asta , apoi printez tot si merg la banca sa vad ce zic si cei de acolo..desi erau niste copii tineri care nu prea aveau habar de carduri sau plati online.Le-am solicitat niste info si au fost cam pe dinafara.Mai ales baiatul de la carduri mi s-a parut asa aerian.....cum adica sa lucrezi la acel departament si sa nu stii cum se face o plata online
Gabi
danamiha spune:
citat din mesajul lui cris-gabi Multumesc fetelor pentru linkul cu fragranceX. Am facut pana acum 3 comenzi fiecare cu un parfum. A doua comanda mi-au anulat-o, iar in urma mesajelor mele au deblocat-o. Comenzile le-am dat asa: - Prima 25 sept trimisa in 25 si primita azi 17 oct, am primit-o la oficiul de vama si nu am platit TVA pentru ca era sub 22 euro. Am comandat asta http://www.fragrancex.com/products/_sid_BBM34Tproducts.html - A doua comanda 30 sept trimisa in 2 oct si primita impreuna cu cea de-a treia in 15 oct la posta de cartier unde nu am platit nimic. Am comandat asta:http://www.fragrancex.com/products/_sid_MCORIOLANproducts.html - A treia comanda 3 oct trimisa in 3 oct si primita pe 15 la posta de cartier. Am comandat asta:http://www.fragrancex.com/products/_sid_WMAX3products.html Sunt multumita de tot ce am comandat. Nu am inteles insa de ce unul a ajuns la vama si celelalte nu. Oricum pentru sume mai mici de 22 euro nu se plateste nimic. Sper ca v-am fost de folos Pupici Cristina , mami de Alex si Adi |
Iti place Max Mara? Eu mi l-am comandat pe e-bay si desi il testasem inainte in final am renuntat la el (l-am dat verisoarei mele).