Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 8
cris-gabi spune:
Da imi place Max mara, l-am testat la Inna Center si mi-a placut. Tine foarte mult, m-am dat dimineata la 8 si seara inca se simtea.
Imi mai place Boss Intense, Amarige, Attraction.
gabi30 spune:
Fetelor am inceput razboiul cu cei de pe fragrancex.Am sunat la banca si mi-au confirmat ca banii au fost luati , ei au acceptat tranzactia.Io nu pricep ce fac astia.Acum sunt si fara bani si fara parfumuri.Sa vedem ce or sa raspunda.Tipa de la banca zice ca probabil va trebui sa astept 30 zile sa imi puna banii inapoi daca nu se hotarasc sa trimita coletele.Si daca cer extras de cont tot acolo este ca banii nu se vad decat dupa ce cei de pe fragrancex ii trimit inapoi.Nu am inteles eu prea bine dar cica sunt blocati in spatiul virtual , nu sunt nici aici , nici acolo.
Gabi
Brigit spune:
Hello parfumatelor!
Mi-am facut si eu avant si am dat o comanda pe fragrancex, initial a fost cancelata pe motiv de nepotrivire de adresa de billing cu cea de shipping. Eu am rezolvat-o repede cu ei, nu a fost nevoie de extras. Intr-adevar adresa mea nu era scrisa exact ca pe extrasul de cont, pana la urma ne-am inteles ca e de fapt o chestiune de "ordonare" a datelor din adresa. Asa ca i-am luat sotului Azzaro-Chrome Legend si L'eau par kenzo -acum sunt in asteptare, mi-au trimis mail cand au trimis comanda.De-acum tre sa am rabdare.
Gabi, eu am destula experienta cu platile online, platesc online in strainatate pe mai multe site-uri, biletele de avion tot asa mi le iau.
Incerc -pe cat pot- sa te lamuresc apropo de banii care se afla in "spatiul virtual".
1. in momentul in care tu initiezi o plata online cu cardul si introduci datele personale asupra banilor respectivi banca ta pune hold. Asta inseamna ca tu nu mai "vezi" suma respectiva in cont, nu te mai poti folosi de ea, este rezervata pentru beneficiarul platii.
Acest lucru se intampla instantaneu. Pe extrasul de cont nu apare deocamdata nici o tranzactie.
2. cand beneficiarul platii-adica fragrancex-in speta noastra accepta operatiunea de vanzare cumparare acesta transmite catre banca informatiile prin care solicita debitarea contului tau. Acest lucru poate dura 2-3 zile sau poate chiar mai mult, in functie de cat de repede "comunica" banca lor cu banca ta. Abia apoi iti va aparea operatiunea pe extras.
3. banca tine in hold banii pana in momentul in care beneficiarul vine si ii revendica insa nu mai mult de 15 zile (ex ING) sau 30 zile (alte banci, de ex BRD, Raiffeisen). Pe parcursul acestei perioade tu nu te poti folosi de suma. Daca tranzactia este cancelled de magazin si tu vrei ca banca sa iti deblocheze banii mai repede de perioada pe care ei tin suma blocata trebuie sa prezinti dovada ca ai refuzat operatiunea de cumparare, respectiv ca ei au refuzat sa iti vanda. In cazul in care comerciantul nu prezinta catre banca documentele justificative pentru actul de vanzare-cumparare in termenul standard al bancii banii sunt automat scosi din hold si te poti folosi de ei.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
gabi30 spune:
Multumesc April.Am inteles ce zici tu.Deci , daca intre timp nu rezolv nimic ,pot sa zic ca am facut ceva economie.
EliaElia spune:
Am primit si eu comanda facuta pe 30 sept, la posta de cartier, n-am platit nimic in plus. Am vazut ca au fost fete interesate de detaliile astea.Camelia si Laura (06.02.2008)
sali spune:
gabi30, mult succes in cruciada cu fragrancex!
Ieri si azi am fost la mirosit dar m-a mustrat constiinta stiind ca nu cumpar, doar miros, asa ca ieri mi-am luat din magazinul respectiv un Kenzo- deo solid iar astazi un blush de la L'oreal.Si uite asa, pe langa aceste 2 articole cumparate(de care tot aveam nevoie) am testat : Miracle Forever( Lancome) , Apparition( Ungaro) si Jasmin Noir(Bvlgari).
Apparition e f laudat pe makeupalley, imi placuse si mie dar il testasem doar pe hartie. E genul acela dulce dulce( cel putin la inceput) , eu il aseman cu Escada Magnetism, are zmeura, trandafir, patchouli si piper. L-am pus pe lista viitoarelor achizitii.
Jasmin Noir de la Bvulgari - mare dezamagire mare. E chiar NOIR ,cum se numeste si cum arata. E moartea. M-a dus cu gandul instant la inmormantari, tamaie, moashte, biserica, naftalina. Asta e singura familie in care am putut sa-l includ.
danamiha, am incercat si First Love ( Van Cleef &Arpels)dupa ce am citit cat de mult ti-a placut. Din pacate, nu iti impartasesc entuziasmul, mi s-a parut mai degraba un miros de colonie (barbateasca , cred) din alte timpuri. Exact asta mi-a inspirat inca din primul moment iar acum, dupa 2 ore si ceva, mi se pare ca seamana chiar f bine cu Kenzo- Jungle Elephant, care iarasi nu se numara printre favoritele mele. Gasesti vreo asemanare intre cele doua?
Vestea buna e ca pare persistent ( desi parca este EDT) pt ca m-am spalat bine pe mana dar se simte inca f bine.
Va pup, parfumatelor, si spor la mirosit ca poate ajungeti in weekend prin mall-uri sau shopping city-uri si aveti ocazia sa testati si chiar sa cumparati!
camelia_daniela spune:
Elia, ce valoare avea comanda ta??? Ca ale mela au cam 30-40 euro fiecare ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
sali spune:
Danamiha, ajuta-ma te rog cu o descriere a lui Casmir by Chopard.
Am comandat pe esentedelux pt cineva un Burberry Brit si astazi cand a sosit am constatat ca pulverizatorul este defect.Am vb cu tipul si a zis sa-l trimit retur ca mi-l schimba dar din pacate nu are acum BB pe stoc( iar tipa pt care l-am comandat nu prea vrea sa astepte) asa ca tr sa iau altceva. Ma gandesc la Casmir pt ca este aceeasi cantitate si acelasi pret ca BB, poate ii va placea, daca nu, il pastrez pt mine , macar sa-mi placa.
Cum este, in ce familie l-ai incadra tu?
Multumesc mult.
EliaElia spune:
camelia-daniela, 30 de dolari, dar pe cutie era scris "list price"$15 , desi pe factura din interior era pretul corect, $30. Ei taxeaza la pretul ala de lista, banuiesc.Oricum, eu stiu ca peste 50 de euro se plateste vama.sali, ha, ce plastic ai descris jasmin noir. Nici mie nu mi-a placut dar nu mi-a facut asa impresie puternica, nici macar nu-l mai tin minte.Apparition, nu sunt vreo 3? Unu roz, unul bleu(sky parca) si unul vernil? Dupa descriere cred ca tu l-ai testat pe ala roz.Eu am testat recent 24faubourg, asta pentru ca imi placuse Kelly Caleche si-am zis ca o fi misto. Nu e de mine, chiar si sotul meu pentru care toate parfumurile sunt cam la fel a comentat ca e oribil si ca miroase ca hainele bunica-sii cand le scotea de la naftalina.Camelia si Laura (06.02.2008)
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali Danamiha, ajuta-ma te rog cu o descriere a lui Casmir by Chopard. Am comandat pe esentedelux pt cineva un Burberry Brit si astazi cand a sosit am constatat ca pulverizatorul este defect.Am vb cu tipul si a zis sa-l trimit retur ca mi-l schimba dar din pacate nu are acum BB pe stoc( iar tipa pt care l-am comandat nu prea vrea sa astepte) asa ca tr sa iau altceva. Ma gandesc la Casmir pt ca este aceeasi cantitate si acelasi pret ca BB, poate ii va placea, daca nu, il pastrez pt mine , macar sa-mi placa. Cum este, in ce familie l-ai incadra tu? Multumesc mult. |
Mie imi place f.mult, nu prea stiu cum sa-l descriu, seamana putin cu Angel, Hypnotic Poison, e dulce, dar nu f.puternic. Mie nu imi place Brit, dar imi place Burberry London Nu cred ca e genul tau. Il incadrez la oriental/vanilie, uite si aici: http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Casmir-348.html. Tu ai mirosit First Love sau First? Dupa cum il descrii parca ar fi First si nu First Love
As mai scrie, dar plec de acasa si sunt grabita