Ce parfumuri va plac ? (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

S-a prelungit perioada de free shipping la fragrancex, pana pe 31 oct...

www.andreialmeu.piczo.com

camelia-daniela, te bagi?

Foc de paie a fost dragostea mea pt Happy spirit de la Chopard. Dupa o ora si ceva mi se parea ca miros a spray de supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Parfumatelor dragi

Tocmai am sosit de la mirosit parfumuri, s-a deschis la Oradea parfumeria Douglas, ce bine, am unde sa testez, nu am avut suficienta piele, asa ca am testat doar First Van Cleef&Arpels, ce dezamagire pe mine, l-am comandat din fericire doar un mini EDP am vrut sa comand o sticla mai mare, dar ce bine ca am ascultat de sot care m-a sfatuit sa comand mostra si doar dupa o sticla mare. Ar fi trebuit sa astept sa testez si doar pe urma sa comand, dar se vede ca nu am invatat lectia.In schimb First Love e absolut superb, exact genul meu, cred ca am sa-l comand. Din acesta mi-am comandat o mostra ca mini EDP nu aveau pe fragrancex. Mi-a placut enorm si ultimul parfum de la Van Cleef&Arpels.

Sali, mie de la Chopard imi plac doar Wish si Casmir si sunt curioasa cum sunt Mira Bai si Madness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Am primit si eu aviz pentru comanda de la fragrancex data pe 30 sept.Cel putin din punctul asta de vedere sunt prompti, livrarea o fac la timp
Abia maine dupa-amiaza cred ca reusesc sa ma duc sa iau pachetul, pt. ca of. postal cu vama are program special mai scurt, of course...

Maine, cand vei ridica coletul, sa ne spui daca ai platit vreun banut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

danamiha, esti o norocoasa! Douglas in Oradea?O adevarata !Sunt de mult cu ochii pe ei, le-am studiat siteul cu parere de rau ca nu trimit in Ro si stiu magazinele lor din Germania.
Cat priveste parfumurile Chopard, mi-am declarat public dezamagirea privind evolutia lui Happy Spirit pe pielea mea.

Mira Bai m-a incitat si pe mine prin descriere si aspectul inspirat de Taj Mahal. Pare exact ceea ce-mi place dar nu mai iau fara testare nimicutza.
Se spune despre el ca seamana f mult cu Butterfly- Hanae Mori( pe care nu il stiu)si ca e in genul Angel( fara asa mult patchouli) sau Fantasy- Britney Spears. O versiune " mai usor de purtat" a lui Casmir. Altora le miroase ca Hot Couture ( Givenchy).
Toate aceste descrieri sunt luate de pe makeupalley.com, unde eu ma uit f des atunci cand nu stiu cum miroase un parfum, pt. ca sunt descrise adesea prin comparatie, un fel de X parfum imi aminteste de Y parfum sau seamana cu Z parfum.

Chiar ma gandisem la un moment dat sa facem si noi o astfel de rubricuta , un fel de "Reminds me of..." in care sa incercam sa alcatuim ( in mare, bineinteles) familii de parfumuri, dar nu pe baza descrierii lor oficiale, ci pur si simplu dupa cum ni se par noua ca se aseamana. Ce ziceti?
Ceva in genul:
Reminds me of.....

Miracle forever ( Lancome) – Code or Hypnose (Armani) – Euphoria- Femme individuelle ( Mont Blanc) – Angel / Angel Rose( TM)

Poeme( Lancome) – Classique( JPG) – 24 Faubourg EDP( Hermes) – Organza ( Givenchy) – Cinema ( YSL)

Dolce Vita ( Dior) – Feminite du Bois ( Shiseido) – Boudoir ( VW) – Femme ( Rochas –reformulated) – Casmir

Amor –Amor ( Cacharel) – Lolita ( Lolita L) –

Angel ( TM) – Wish ( Chopard) – Magnetism ( Escada)

Sentiment ( Escada) – Red Jeans ( Versace)

Casmir ( Chopard) – Dolce Vita ( DIOR)

HOT Couture – Mira Bay ( Chopard) – Angel

Ultraviolet- Rumeur-

Miracle ( Lancome) – Femme ( Hugo Boss)

Light Blue – Eclat d’Arpege-

Rumeur – Narciso Rodriguez—L’instant

...si asa mai departe. Bineinteles ca simtul olfactiv poate sa difere de la persoana la persoana si cuiva sa i se para ca , de exp, Sentiment de la Escada nu are nici in clin nici in maneca cu Red Jeans- Versace. In mare insa se pot incadra in familii asemanatoare, pt ca, pe de alta parte,greu de crezut ca cineva se va gasi sa spuna ca Light Blue seamana cu Classique.
Hai ca m-am intins cat o pomana tiganeasca !
Va pup parfumatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

sali, si eu ma uit pe makeupalley ft des. am citit chiar toate reviews-urile de la angel si sunt peste 3000. era cel mai comentat parfum.

hai si eu :)

angel - wish(chopard) - pink sugar (aquolina) - lolitele (lempicka si L)

hypnose (lancome) - cashmir (chopard) - omnia (bvlgari)

burberry brit - light blue (d&g)

shalimar (guerlain) - magie noir (lancome) - eden (cacharel) - nu cred ca seamna ca note, dar mie olfactiv nu-mi plac deloc, desi simt ca au ceva in comun ...

very irresistible (givenchy) - amor amor (cacharel) - deep red (hugo boss)

cam astea imi vine in minte acum ...
a avu cineva Bvlgari - Blv Notte? imi place f mult, dar ns daca tine... si Omnia imi place la fel de mult, primul aparut, cel maron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
Am plasat si eu 2 comenzi pe fragrancex si ambele sunt cu probleme se pare:una au anulat-o , cealalta e hold-on ptr.ca nu se pupa shipping cu billing si adresa pe care o are banca.Astia sunt dusi cu "pluta".
I-am intrebat de ce au anulat o comanda si la cealalta le-am scris sa se uite mai bine ca adresele "se pupa" foarte bine.
Intre timp au raspuns la cea anulata , zic ca banca a refuzat plata.Poate n-or fi ramas destui bani?
Sa vedem ce zic de cealalta care e in asteptare.
Gabi

Mergi la inceput

Multumesc pt site-ul mentionat de voi, nu stiam de existenta lui.

Mie imi place enor Shalimar, atat varianta clasica EDP cat si Shalimar Light EDT,le folosesc pe ambele, dar nu suport magie noir (lancome) - eden (cacharel), in cazul meu nu mi se pare ca seamana deloc
Pe o mana am testa First, iar pe cealalta First Love. Dupa 4 ore desi m-am spalat pe maini, First nu mai mirosea deloc, in schimb Love mirosea atat de placut, seamana cu Casmir, dar mai fin, mai usor.

Gabi, ce bine ma cunosti! Am testat Hermes 24 Faubourg si mi s-a parut oribil. Am testat si noul parfum de la Lancome, dar nu imi place. Am mai testat cateva, Ferre, Chanel 5, dar le-am amestecat asa ca nu mai stiu care cum e. M-am gandit la tine cand am vazute 3 parfumuri de la Lolita Lempicka

Va las ca trebuie sa merg sa-l vad pe fiul meu cum face pe scafandru...in vana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Tocmai mi-au anulat si prima comanda cei de pe fragrancex.
Merg la banca sa fac scandal...eu una nu inteleg ce adresa a introdus banca in sistem de nu se potriveste cu cea de pe buletin.O fi de vina codul postal?
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gabi, eu m-am luptat cu ei de numa' ... nu banca e devina!!!! Am fost si la banca! Mi-au cerut document de la banca (statement) din care sa reiasa ca eu sunt proprietarul cardului in care sa apara si adresa completa! Am facut 10 drumuri pe la banca ! Pentru prima comanda anulata definitiv a trebuit sa fac "aviz de refuz la plata" ca sa o deblocheze (pen'ca altfel o deblocheaza dupa 30 zile)...
Le-am facut si cateva mailuri dure si dupa cateva zile mi-a raspuns dn. Victor ca se va ocupa el de comanda urmatoare si va fi totul ok . Ulterior am mai incercat 2 comenzi si iarasi imi anulasera una ... Mamaaaaaaaaaaaaaaaa.... am sarit direct "la gat" si a doua zi mi-au deblocat-o si au procesat-o !

Deci nu stiu unde e "buba" !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Gabi, imi pare rau, dar sa nu renunti, preturile sunt f.bune, de ex First Love e in parfumeria Douglas, 100ml 347 Ron, iar pe site e $36, e redus de la $85

Mergi la inceput